Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Carle Gençlerbirliği'nde !
    Türkiye'deki transferi yılan hikayesine dönen Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı.
    16 Haziran 2007 12:12
    Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı.

Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, daha sonra Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensipte anlaşmaya vardı. Son günlerde Türkiye'de transfer borsasında adı sık sık anılan Nick Carle, gelecek sezon Gençlerbirliği forması giyecek. Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, ancak Sarı-lacivertli kulübün yalanladığı haberin ardından Nick Carle'nin adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı.

Son olarak Trabzonspor ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı. Ankara'ya gelen 25 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçirildiği ve gelecek sezon için prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Nick Carle'nin kısa bir süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Avusralya'da Newcastle Jets forması giyen orta saha oyuncusu Nick Carle, son sezonda ülkesinde yılın futbolcusu seçilmişti

Nick Karle Kötü Adam Değil.

Video : javascript:wopen2('/video/tv.php?frm_id=6648',800,570);
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• umarım bu adam gençlerde başarılı olur da bizimkiler kafalarını taşlara vurur..zaten ne önemi var...devre arasında geç kalan nikahı kıyarız

Yorum

• Carle'ı G.Birliği kaptı

Gençlerbirliği, Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe’deki tesislerin haşerelere karşı ilaçlanması nedeniyle kulüp başkanı İlhan Cavcav’ın Konya yolundaki un fabrikasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cavcav, annesi Uruguaylı, babası Şilili 25 yaşındaki melez futbolcu ile bir süredir ilgilendiklerini belirterek, "Bu futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyormuş. Dün Trabzon’a çağrılan Nick Carle ile Trabzonspor’un anlaşamadığını duyduk ve hemen menajeriyle temasa geçerek, Avustralyalı futbolcuyu Ankara’ya getirdik. Kendisiyle görüşerek 3 yıllığına anlaştık" dedi.
        Cavcav, ülkesinde Newcastle Jets takımında forma giyen ve bu sezon oynadığı 20 maçta 4 gol atan Carle’nin yaptığı 10 asistle de ülkesinde asist kralı olduğunu söyledi.

CARLE: "MERHABA TÜRKİYE"

Gençlerbirliği’ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise "Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye" dedi.
        Carle, dün akşam Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını bildirerek, "Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar en büyük bomba veya benim çok güldüğüm kısım otel parası ile ilgili olan kısım ...çatladım gülmekten ... ayıp demek yetersiz kalır .. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi döner köfte kebap rakı vs olduysa iyi ki onu da söylememişler ama bunlar borcumuz çok diye adama yemek de yedirmemişlerdir ... yedirseler kesin onu da söylerlerdi hay allah razı olsun bu sayın başkan ve yönetimden ...neye gülecektik biz şimdi

Yorum

• Yeter Artik YÖnetİm Ve Zİya İstİfa Çekİn Gİdİn Rezİller
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• eger bu carle genclerde harikalar yaratirsa sovecem noriye sovecem!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• şimdide cordoba falan diyorlar geçen yıl nerdeydi aklınız. adamı antalya alırken siz nerdeydiniz. tolgayı yetiştirsin falan deniyor. tolgayı yetiştirsin diye refleksleri yarı yarıya körelmiş kaleciyi mi kaleye koyalım.

yabancı tarnsferi fiyasko boş yere milliyon dolarları boşa harcıyoz. yattarasından tutun stepanovuna kadar yaptığı katkılar kazandırdıkları puanlar ortada. bjk feneri yabancılar uçuruyor bizim yabancıları istatsitiklerini koyalım ortaya. yabancıların katkılarıyla puanlama yapılsa sanırım küme düşeriz.

akşam 2 ye 1 de 1 parça ziya doğanı izledim. alt yapıdan çıkacak topçu yok diyor. özkan hocayla yeni yapılanmaya gidieldik ancak 4 yıl sonra bişeyler gelebilir diyor. bir tek barış var diyor o da 16 yaşında ona yük yüklememek lazım bu yaşta dedi. 92 gurubu iyi olduğunu söyledi. şimdi bakıyorum alt yapı sıfır yabancılar fiyasko ne olcak bu durumun sonucu. türkiyeden hiç bir genç. yeteneği transfer etmiyorsun.

bakıyorum u19 dan u15 e kadar milli takımlar hatta ümit milliler senin eski oyuncularının kontorolünde . hiç mi alınacak gelecek vaad eden topçu yok. bakıyorum ankaraspor , kayserispor gençleri sesiz sedasız transfer ediyor. senin yabancılarının performansı ortadayken. hamileri , ünalları, tolunayları sıkı markaja alıp gelecek vaad eden elemanları bir bir toplaman gerekmez mi.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• devre arasında geç kalan nikahı kıyarız

arkadaşım ben 6. hafta sonunda yıldırım nikahı olur diyorum

Yorum

• yeni isim yokmu ilgilendigimiz..listede kacinci siradayiz acaba..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar en büyük bomba veya benim çok güldüğüm kısım otel parası ile ilgili olan kısım ...çatladım gülmekten ... ayıp demek yetersiz kalır .. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi döner köfte kebap rakı vs olduysa iyi ki onu da söylememişler ama bunlar borcumuz çok diye adama yemek de yedirmemişlerdir ... yedirseler kesin onu da söylerlerdi hay allah razı olsun bu sayın başkan ve yönetimden ...neye gülecektik biz şimdi
                      ağlanacak halimize gülüyoruz ne hallere düştük
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• herkese selamünaleyküm arkadaşlar ...

carle g.birliğinde mi ??? yok artık ben hayatım boyunca böyle bişey görmedim ...

Yorum

• senin önerdiğin bir isimmi yoksa yöetimin ilgilendiği arjantinlimi bu

Yorum

• Carlenin Genclere imza atması sonrası bence yönetim bu işin altında kalmaz hemen bomba bir transfere imza atar Cordobaya bir-iki saat icinde imza attırılar ne de olsa rakibimiz Gencler

Yok canım nede olsa Baskanımız ve hocamız daha Tatil yapmadılar bizim icin calısıyor biz anlamıyoruz ne hayırsız evladız ya.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni isim yokmu ilgilendigimiz..listede kacinci siradayiz acaba..
                              ne listesi bunların birşey yapacağı yok güya devre arasında başlamışlar transfer çalışmalarına
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Christian Vieri Atalanta
                                Doğum Tarihi:7/12/1973Doğum Yeri:BolognaUyruk:ItalyBoy:185 cm.Kilo:82 Kg.Mevkii:ForvetForma:17Lakabı:Bobo

Fener, Vieri'yle İlgileniyor Roberto Carlos'u renklerine bağlayarak sezonun bombasını patlatan yönetim, şimdi de Christian Vieri ile flört etmeye başladı. Bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncunun transferinde önemli adımlar atıldı. Barcelonalı Eidur Gudjohnsen de listeye alındı

Fenerbahçe transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürürken, forvet arayışlarında rota İtalyanlar'ın ünlü golcüsü Christian Vieri'ye çevrildi. Brezilyalı Roberto Carlos'u renklerine bağlayarak adeta tüm dünyanın gözlerini Türkiye'ye çeviren sarı-lacivertliler, geçen sezon Atalanta formasını giyen ve bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcu ile temaslarını hızlandırdı. Atalanta'da geçen sezon aylık 1500 euro maaş alan ve attığı her gol için 100 bin euroya anlaşan Vieri, sakatlığı nedeniyle kötü bir sezon geçirmiş ve sadece 7 karşılaşmada forma giyme şansı bulmuştu. 1973 doğumlu olan Bobo lakaplı İtalyan yıldızın, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve bu transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Tarihe geçmişti
                                Bir dönem İnter forması ile fırtına gibi esen ve İtalyan takımında 144 maçta 103 gol atarak tüm dünyanın ilgisi çeken Vieri, Pele'nin belirlediği dünyanın en iyi 125 futbolcusu arasında da yer bulup, tarihe geçmişti. İtalya'da konfeksiyon işi ile de uğraşan Vieri'nin birisi "Sweet Years", diğeri de "Baci & Abbracci" isimli iki giyim markası bulunuyor. Fenerbahçe yönetiminin, İtalyan golcünün sakatlığı konusunda geniş çaplı bir araştırma yaptığı ve alınacak raporlara göre kesin kararını vereceği bildirdi.

Bu arada Vieri'nin dışında Barcelona'nın golcüsü Eidur Gudjohnsen'in de transfer listesinde olduğu öğrenildi. İspanyol kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki İzlandalı yıldızın menajerleri ile temasa geçildiği, bu oyuncunun sezon sonu gelmeden bir karar vermek istemediğini bildirdiği ifade edildi.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X