Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepsi skandal da Serkan'ın köpeği Carlos'un resmi sitede haber yapılması skandal
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      SAKIN KAÇMA!

İBRAHİM CEVAHİR
      icevahir@abcmedya.com

Süper Ligin bütün takımları noksanlarını tamamlamak için ciddi bir çalışma içine girdiler.

Ne yazık ki Trabzonspor yönetimi ciddi bir çalışma içinde olmadı. Ciddi çalışma olabilmesi veya ciddi düşüncelerin yapılabilmesi ciddi adamların işidir. Ama görülüyor ki; Trabzonspor Başkanı oyalama, aldatma, kandırma ile verdiği sözü tutmuyor, söylediğini yapmadan boş vakit geçiriyor ve sonunda da bırakıp kaçma hazırlığı içinde görülüyor.

Bu yanlış yapıldığı takdirde, söz verdiğiniz süper futbolcuyu şahsınız almadığı takdirde, söz verdiğin bizlere bu hesabı da vereceğini unutma.

Trabzonsporun üyesi dahi olmadan Trabzonspor başkanlığını yakalamış olabilirsin; ama verdiğin sözleri yerine getirmediğin takdirde sokağa da çıkamayacağını unutma.

Benimle konuştun.

Senin duygusal yanlışlarla dolu olduğunu yeni yakaladım. Sakın ola ki 7 trilyon borçla aldığın Trabzonsporu 30 trilyon borca çıkarıp gitme. Şu anda bile kimi alman gerektiğini bilmeyen sarhoş konumunda olduğunu maalesef görüyorum.
      Tekrar ediyorum, Trabzonsporu elinize aldığınız noktadan getirdiğiniz bu günkü nokta, sizin yanlışlarınız ile doludur.

Bu hataları düzeltmeden, Trabzonspora verdiğin zararı halletmeden sakın ve sakın kaçmayı düşünme. Bunun vebali ağır, sorumluluğu ağır, suçluluğu ağır....Bu hesabı vermeden atlayabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman sizin aklınızı da kaybettiğinizi düşünürüm.

Zannediyorum bozduğun düzeni yerine getirecek kadar maddi gücün var. Aklın da varsa bunu yerine getirmeden kaçmaya teşebbüs etme.

Trabzonspor başkanlığına aday olmayı düşündüğünüzde benimle konuşarak erdiğiniz özleri anlatmak için İbrahim Hacıosmanoğlu ile bana gelmiştiniz, o zaman verdiğin sözleri unutma!

Alacağın süper futbolcu dahil yaptığın vaatleri yerine getirmeden ne cemiyetin ne Trabzonspor cemaatinin arasında bulunabilirsin.
      Trabzondan yolcu olarak dahi geçebileceğini de zannetmiyorum.

Şimdi gelsinde stichus yalancı baskanını savunsun dediklerinin hepsi yalan cıktı nerede stichus şimdi onunda yüzü yok buralarda gelip bu adam yalancının tekimiş demeye......

kardes bu yaziyi cevahirmi yazdi.

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana mi soracam neyi nereye yazacagimi??? Senin gibi hic birseyin umrunda olmadigi insanlar oldugu sürece TRABZONSPOR hic bir zaman basarili olamaz!!!!!! Hep sizin bu duyarsizliginiz yüzünden, adamlar transferi kapattik diyor, siz sessiz kalin bakalim!!!!!!!!!!!!!!!

kardeş benim duyarsız olduğumu nerden biliyosun?o yaptığın sadece forum kirliliği..açtığın başlığa bakarmısın Trabzonspor transferi kapattı..orda konuşacaklarımızı burda da konuşuyorz zaten..
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İşte Doğan'ın gözden çıkardığı futbolcular: Emre Kahraman, Emre Aygün, Erhan, Zafer, Zeki, Ufuk, Mustafa, Cem, Enis, Muhammet

Ziya Doğan'ın kadroda bulundurduğu genç isimlerle şöyle; Selim,Yusuf Kurtuluş, Eyüp Kadri, Emre Hızarcı

Bakın arkadaslar bakında burada birilerinin yalakalıgını yapanlar simdi gelip savunsunlar bırakılan futbolcuların renkli olanları ofansif oyuncular kalanların 3ü defans biri Orta saha cıldırmak elde degil transferi kapatmışlar inanamıyorum........
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bastan sona hic sevemedigim stichus mudur nedir...bodrumda plajda egleniyordur...cokda fifi onun icin trabzonspor transferi kapatti ya...baska isi yokta onu düsünecek sanki..

Yorum

• UFUKHAN ANTEP'E

Genç oyuncu, Güney ekibi ile anlaştı...

DOĞAN ONAYLARSA

Trabzonspor'un genç oyuncusu Ufukhan, Gaziantepspor ile anlaştı. Özellikle sağ kanata yapılan takviyeler nedeniyle forma şansı azalan genç oyuncu, G.Antep'in transfer teklifine 'evet' dedi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Ufukhan'ın gidişine onay vermesi durumunda, transferin gerçekleşeceği belirtildi. Ufukhan'ın G.Antep ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Skandallar bitmiyor Ufukhanı Antepe bonservisiyle verirlerse vallahi Trabzona geliyorum bu akşam basarım klubü tek başıma.....
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• @ esrarengiz61 ve oemer61

arkadaslar birbirmizle tartisarak, kirarak bir yere varamayiz

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeş benim duyarsız olduğumu nerden biliyosun?o yaptığın sadece forum kirliliği..açtığın başlığa bakarmısın Trabzonspor transferi kapattı..orda konuşacaklarımızı burda da konuşuyorz zaten..
                  Ben konusulmasi icin acmadim o basligi, belki icinizden bir kac kisi kulübe mail atarda tepkisini gösterir dedim ama nafile. Siz devam edin, yakinda hedefinize ulasacaksiniz...

Yorum

• bence yönetime dair tüm eleştirel mesajlar silinsin hi bir yerde yayınlanmasın yoksa milet internette böyle ayzıp yazıp içini döküp rahatlıyormu nedir??????

nerede benim karadeniz insanıp haksızlığa adaletsizliğe yalancılağa kaypaklığa dayanamayan kanına dokunana karadenizlim Trabzon taraftarım nerede?? bunca rezilliğe rağmen teee aylar önce defolması gerekenler hala dalga geçer gibi nasıl duruyor en büyük değerlerimizden birinin başında ve gün geçtikçe nasıl küçültyor bitiriyor Trabzonspor umuzu hala inanamıyorum...!
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------

Bunlar kadar şe...siz yönetim görmedim rezil ettiler bizi madem para yoktu mayısta bırak gitseydin albayrak yapıştı koltuğa transfer yapmaycakmış lar madem takım yeterliydi geçen sene nie başarısız olduk şampiyon olan takım bile takviye yapıyooo sen takviye yok diyosun hepinizin allah ......... versin ziyada onuru varsa istifa eder ama nerde o incelik

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşte Doğan'ın gözden çıkardığı futbolcular: Emre Kahraman, Emre Aygün, Erhan, Zafer, Zeki, Ufuk, Mustafa, Cem, Enis, Muhammet

Ziya Doğan'ın kadroda bulundurduğu genç isimlerle şöyle; Selim,Yusuf Kurtuluş, Eyüp Kadri, Emre Hızarcı

Bakın arkadaslar bakında burada birilerinin yalakalıgını yapanlar simdi gelip savunsunlar bırakılan futbolcuların renkli olanları ofansif oyuncular kalanların 3ü defans biri Orta saha cıldırmak elde degil transferi kapatmışlar inanamıyorum........

ofansta bizim as oyuncuları kesecek bir tane göster yedektekileri kesecek göster ?
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bastan sona hic sevemedigim stichus mudur nedir...bodrumda plajda egleniyordur...cokda fifi onun icin trabzonspor transferi kapatti ya...baska isi yokta onu düsünecek sanki..

stichus Trabzon yerel kanallarının bi tanesinin muhabiri olabileceğinden çok şüpheleniyorm..oda anladı demkki onların bi halt edemeyeceğini bize verdiği umutlarda boşa gittiği için yüz bulamıyo demekki buraya gelmeye..

Yorum

• artık bişeyler yapalım alay ediyorrrrrrrrlar şerefsizlerrrrrrrrrrrrr

Yorum

Ben konusulmasi icin acmadim o basligi, belki icinizden bir kac kisi kulübe mail atarda tepkisini gösterir dedim ama nafile. Siz devam edin, yakinda hedefinize ulasacaksiniz...

klüptede o mailleri okuyacak değerlendirecek düşünecek utanacak yönetim var demi
                              atılacak teş şey nuri ve yalakalarını kolundan tutup kapının önüne atmak :P
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

kardeş sinirlerimi germe..git kızdıracak başka birini bul..ne hedefinden bahsediyosun...saçmalama!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X