bu başlık ile alakası yok ama bir konuda bilgi vermek istedim ... şimdi 2 gündür medya da yani yerel medya da ibrahim usta ismi geçiyor başkanlık için ...şu kadarını söylüyeyim ibrahim usta iskender önalın listesinde asbaşkan idi .. kongreyi kaybedeceklerini anlayınca paldır küldür çekildi ...ibrahim usta ve trabzonspor başkanlıgı ...ne yalan söylüyeyim MAY e de oy veririm şimdiki sayın başkana da .. allah korusun ... nasıl federasyon yön kur üyesi olmuş onu unutmaması gerek ..kim yapmış acaba onu federasyon üyesi ..... ah ah bu ahdı vefa hep semt adı olarak kalacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
az önce ziya ligtvde 2 ye 1 de konuştu...gelecek sezonla ilgili çok inançlı şampiyon olacağımızı söyledi....serkan balcıylada mevkisi konusunda herhangi bir pazarlık yapmadığını zaten onu orta saha için aldığını söyledi...adnanın alternatif olacağını bir forvet istediğini jabiyide aldığıımızı ekledi............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
senin trabzonsporlu olmandan şüphe duymaya başladımİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhahahaaaa
daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
habire kendi altyapısından gelen oyuncuya güvenmeyen
tamam ben yönetime güvenmiyom ama yaptığı transferleri saygıyla karşılıom sen bizi kışkırtmak gibi bi amaç güdmüş gibi yönetimin her transferinden sonra ayakkabısıadidas spordan abdulmuttalibi alamazlar gibisinden konuşma ya biz burda dalga geçmiyoruz!!!!
Yorum
-
marcelinho yıldız mıldız değildi zaten, adam sadece almanya da popüler bir futbolcuydu lakin almanya dışındaki ülkelerde esamesi okunmuyor, yılkı atı gibi yaşlanınca işi bitince hertha salı verdi , nick carle kim doğru diyorsunuz ama bunlar nick i almasalar yerine sanki carvalho yu alacaklarİlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.
Yorum
-
Oemer61
Iyi f.ski yaptiİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce ziya ligtvde 2 ye 1 de konuştu...gelecek sezonla ilgili çok inançlı şampiyon olacağımızı söyledi....serkan balcıylada mevkisi konusunda herhangi bir pazarlık yapmadığını zaten onu orta saha için aldığını söyledi...adnanın alternatif olacağını bir forvet istediğini jabiyide aldığıımızı ekledi...
Sabrim kalmadi artik!!!!!
Yorum
-
iyi de artık bıktım, hepimizde bıktık bu işlerden bize bir an önce şampiyonluk gerekli yoksa hayal peşinde koşmaktan bıktık yıldız olacakta bizi şampiyon yapacakİlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin trabzonsporlu olmandan şüphe duymaya başladım
habire kendi altyapısından gelen oyuncuya güvenmeyen
tamam ben yönetime güvenmiyom ama yaptığı transferleri saygıyla karşılıom sen bizi kışkırtmak gibi bi amaç güdmüş gibi yönetimin her transferinden sonra ayakkabısıadidas spordan abdulmuttalibi alamazlar gibisinden konuşma ya biz burda dalga geçmiyoruz!!!!
Yorum
-
yav geçen sene muşambaydı, o delik çıktı şimdi sepethinho yu alacaklar galibaİlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi ayni filmi oynatiyor galiba yine, gecen sene filmin adi musambaydi, bu sene de carle. bakalim nereye kadar.
Ziya hocada jabiyi aldık demiş vallahi bravo
iyi halt etmişiz
Yorum
-
Yönetim bu tür olayları artık sıradanlaştırmıştır Şaşırmıyoruz
İnşaallah gerekli transferlerii bir an önce yaparlarda Şu kargaşa ortamından biraz olsun kurtuluruz Sola alınması gereken adamı yazmıyorum artık
Ortaya sağlam bi önlibero lazımdı ya bize Sportingden Miguel Veloso 86 doğumlu tamda aradığımız gibi Portekiz hayal kırıklığıydı turnuvada zor olmasa gerek transferi!
Yine hayal mi kuruyorum acaba?Evet ,evet hayal kuruyorumEn son champions tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:06.
Yorum
-
Kız arkadaşımı zar zor gsden döndürüp Trabzonsporlu yaptım.. Buarada uni dolayısıyla ankaradaydım iste döndüm şuan Daha demin karşıdan gelirken köprüyü sarı lacivert yapmışlar dedi.. Ondan sonra seneye biz şampiyon oluncada bordo mavi yaparlar di mi diye sordu?? Yok bitanem biz şampiyonluğu görene kadar orda köprü kalmaz heralde demek geldi içimden
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
-
yazık bizeaaeaeaeaeaeae...İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKız arkadaşımı zar zor gsden döndürüp Trabzonsporlu yaptım.. Buarada uni dolayısıyla ankaradaydım iste döndüm şuan Daha demin karşıdan gelirken köprüyü sarı lacivert yapmışlar dedi.. Ondan sonra seneye biz şampiyon oluncada bordo mavi yaparlar di mi diye sordu?? Yok bitanem biz şampiyonluğu görene kadar orda köprü kalmaz heralde demek geldi içimden
bizi bu hale getirenler utansın renkdaş boşver
En son vadaa55 tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:15.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Bu gelişmelerden sonra keşke bir özür dileyebilsek Carle'den. Madem görüşecektiniz telefon diye bir şey icat edildi. Adamı dünyanın bir ucuna getirmenin anlamı neydi? Çok üzüldüm Carle adına. Hakkaten karakterli adammış. Sevdiğim oyuncular listesinde yerini aldı kendisi. İnşallah çok çok başarılı olur da utandırır bizi..
Bu gece hayatımda ilk defa bu takımı tutmaktan utandım. Daha ne diyeyim? Teşekkürler yönetim..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum