Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu başlık ile alakası yok ama bir konuda bilgi vermek istedim ... şimdi 2 gündür medya da yani yerel medya da ibrahim usta ismi geçiyor başkanlık için ...şu kadarını söylüyeyim ibrahim usta iskender önalın listesinde asbaşkan idi .. kongreyi kaybedeceklerini anlayınca paldır küldür çekildi ...ibrahim usta ve trabzonspor başkanlıgı ...ne yalan söylüyeyim MAY e de oy veririm şimdiki sayın başkana da .. allah korusun ... nasıl federasyon yön kur üyesi olmuş onu unutmaması gerek ..kim yapmış acaba onu federasyon üyesi ..... ah ah bu ahdı vefa hep semt adı olarak kalacak

Yorum

• biraz stres atalim offf offf
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• az önce ziya ligtvde 2 ye 1 de konuştu...gelecek sezonla ilgili çok inançlı şampiyon olacağımızı söyledi....serkan balcıylada mevkisi konusunda herhangi bir pazarlık yapmadığını zaten onu orta saha için aldığını söyledi...adnanın alternatif olacağını bir forvet istediğini jabiyide aldığıımızı ekledi...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          muhahahaaaa daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
          senin trabzonsporlu olmandan şüphe duymaya başladım
          habire kendi altyapısından gelen oyuncuya güvenmeyen
          tamam ben yönetime güvenmiyom ama yaptığı transferleri saygıyla karşılıom sen bizi kışkırtmak gibi bi amaç güdmüş gibi yönetimin her transferinden sonra ayakkabısıadidas spordan abdulmuttalibi alamazlar gibisinden konuşma ya biz burda dalga geçmiyoruz!!!!
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.
            marcelinho yıldız mıldız değildi zaten, adam sadece almanya da popüler bir futbolcuydu lakin almanya dışındaki ülkelerde esamesi okunmuyor, yılkı atı gibi yaşlanınca işi bitince hertha salı verdi , nick carle kim doğru diyorsunuz ama bunlar nick i almasalar yerine sanki carvalho yu alacaklar

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az önce ziya ligtvde 2 ye 1 de konuştu...gelecek sezonla ilgili çok inançlı şampiyon olacağımızı söyledi....serkan balcıylada mevkisi konusunda herhangi bir pazarlık yapmadığını zaten onu orta saha için aldığını söyledi...adnanın alternatif olacağını bir forvet istediğini jabiyide aldığıımızı ekledi...
              Iyi f.ski yapti Sabrim kalmadi artik!!!!!

Yorum

• birisi ayni filmi oynatiyor galiba yine, gecen sene filmin adi musambaydi, bu sene de carle. bakalim nereye kadar.

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  senin trabzonsporlu olmandan şüphe duymaya başladım
                  habire kendi altyapısından gelen oyuncuya güvenmeyen
                  tamam ben yönetime güvenmiyom ama yaptığı transferleri saygıyla karşılıom sen bizi kışkırtmak gibi bi amaç güdmüş gibi yönetimin her transferinden sonra ayakkabısıadidas spordan abdulmuttalibi alamazlar gibisinden konuşma ya biz burda dalga geçmiyoruz!!!!
                  iyi de artık bıktım, hepimizde bıktık bu işlerden bize bir an önce şampiyonluk gerekli yoksa hayal peşinde koşmaktan bıktık yıldız olacakta bizi şampiyon yapacak

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birisi ayni filmi oynatiyor galiba yine, gecen sene filmin adi musambaydi, bu sene de carle. bakalim nereye kadar.
                    yav geçen sene muşambaydı, o delik çıktı şimdi sepethinho yu alacaklar galiba Ziya hocada jabiyi aldık demiş vallahi bravo iyi halt etmişiz

Yorum

• Yönetim bu tür olayları artık sıradanlaştırmıştır Şaşırmıyoruz
                      İnşaallah gerekli transferlerii bir an önce yaparlarda Şu kargaşa ortamından biraz olsun kurtuluruz Sola alınması gereken adamı yazmıyorum artık
                      Ortaya sağlam bi önlibero lazımdı ya bize Sportingden Miguel Veloso 86 doğumlu tamda aradığımız gibi Portekiz hayal kırıklığıydı turnuvada zor olmasa gerek transferi!

Yine hayal mi kuruyorum acaba?Evet ,evet hayal kuruyorum
                      En son champions tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:06.

Yorum

• Kız arkadaşımı zar zor gsden döndürüp Trabzonsporlu yaptım.. Buarada uni dolayısıyla ankaradaydım iste döndüm şuan Daha demin karşıdan gelirken köprüyü sarı lacivert yapmışlar dedi.. Ondan sonra seneye biz şampiyon oluncada bordo mavi yaparlar di mi diye sordu?? Yok bitanem biz şampiyonluğu görene kadar orda köprü kalmaz heralde demek geldi içimden
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• biraz sinir bozucu bir olay yaşadık ama önümüze bakmamız lazım..
                          hayırlısı artık.. bir liste dolusu isim var hocanın elinde.. oradan sıradakine geçiyoruz demek ki..
                          bakalım..
                          En son stichus tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:05. Sebep: gerek yok

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kız arkadaşımı zar zor gsden döndürüp Trabzonsporlu yaptım.. Buarada uni dolayısıyla ankaradaydım iste döndüm şuan Daha demin karşıdan gelirken köprüyü sarı lacivert yapmışlar dedi.. Ondan sonra seneye biz şampiyon oluncada bordo mavi yaparlar di mi diye sordu?? Yok bitanem biz şampiyonluğu görene kadar orda köprü kalmaz heralde demek geldi içimden
                            yazık bizeaaeaeaeaeaeae...bizi bu hale getirenler utansın renkdaş boşver
                            En son vadaa55 tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:15.
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Bu gelişmelerden sonra keşke bir özür dileyebilsek Carle'den. Madem görüşecektiniz telefon diye bir şey icat edildi. Adamı dünyanın bir ucuna getirmenin anlamı neydi? Çok üzüldüm Carle adına. Hakkaten karakterli adammış. Sevdiğim oyuncular listesinde yerini aldı kendisi. İnşallah çok çok başarılı olur da utandırır bizi..

Bu gece hayatımda ilk defa bu takımı tutmaktan utandım. Daha ne diyeyim? Teşekkürler yönetim..
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Olsun Zahido,sıkma canını
                                Şampiyon olmasak da şikeke yapmayız.. satmayız..satmayız şerefimizi..
                                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X