oyuncu almak için neden ülke ülke gezerler yada mac kasetleri izlerler anlamam yaa.. ligler başlaerken adam akıllı tv de verilen macları izlese bi adam hiç futbol bilgisi olmayan birisi dahi olsa adam akıllı en az 20 kişinin adını mevkileriyle not alır bi kenara .. bu 20 oyuncudan 3 ünü alabilsen tranfer bitti.. türk oyuncularıda biliyorlardır artık mac oynuyorlar onlarla ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar belkide bizim yöneticiler bir senaryo yapıp, Güney Amerikadan görüştükleri topçulara ''bak sizi böyle zorluk çıkarırsanız bizde başkalarını alırız'' şeklinde bir intiba yaratıp diğerlerini korkutmuşlardır...Onlarad hemen bizim teklifimizi kabul etmişlerdir... Olamazmı yaa...Nede olmasa bu alemde 'Fareli köyün tek kavalcısı'' biz kaldık...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
adamın haberi olmadan fenerle adının geçmesi üzerine fiyat mı yükseltiyorsun diye çıkıştığımız menejeri fiyat düşürerek meydan okudu bize..
bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim..
bu iki cümle çok önemli bence ....bu cümlelerden ders alacak oyuncular var bizim takımda .. adamlık nedir diye ögrenmesi açısından .. tabii ki bu adamlıgı ögrenecek idari makamda da insanlar var ...
arkadaşlar bu carle midir nedir çok takılmayın önemli olan yeni gelecek oyuncunun kim nasıl olacagı ... takımın karizması da gitti derseniz .. eh ona da çok takılmayın hala daha alışamadınız mı
Yorum
-
''bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim''
Ben utandım...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
ya bı git kardeşim ya brozeklermiş ben bile daha iyi oynarım o kardeşlerdenİlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Carle nin profilini inceledim arastirdim, bize cözüm olabilecek yapida bir topcu degil...Onun yaptigini Ceyhun bile yapiyor, Brozek Kardesler ne olursa olsun alinmali...
Yorum
-
Lavezzi iyi bir oyuncu
ama maalesef bizim aradigimiz tarzda bi isim degil ama zaten aradigimiz bi oyuncu olsa bile alacaklarini sanmiyorum
takimin en buyuk eksigi pas yapamamak o yzuden bize ortasahada oyun kuracak pas trafigini yonlendirecek gerektigi zaman topu ayagina alip oyunu sogutabilecek bi oyun kurucu gerek =alex yada ricardinho tarzinda degil =yoksa ofansif ortasaha gorevini ceyhun hepsinden daha iyi yapar oyuzden ikinci bir ceyhuna gerek yok...
Yorum
-
ya abartmayin arkadaslar surda iki üc videosunu izledik diye hemen süper topcu yaptiniz adami...ceyhunun öyle videosunu yapsak ne görüntüler cikar ortaya tahmin bile edemiyorum..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
@stichus
bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim..
ve bu söz üzerine bizim başerin sözleri
çok etkilenmiş
Yorum
-
eee ama bizimkiler biz çağırmadık deyip, pişkin pişkin açıklamalar yapıyorlaar... Ya arkadaş, hadi saha içinde Trabzon ruhu gitti deyip ağladık durduk...meğer saha dışındada etik-ahlak-edep olgularımızda da anormal derecede bozulma var...İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
dedim ya herkes haklı diye.. bu kısmını pas geçip peki en çok kim masum tarafından bakmalı..
en masumu nick carle..
sydneyde karşılaşırsak günün birinde..
travelin diyeceğim.. çok selamı var sana!

(((
''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
kutoz
Bomerang olmaz demiştim bugün saat 11 gibi. Daha akşam olmadan bomerang olup geriye dönmüş bileİlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNick Carle,
açıkcası beni gaza getirecek bir transfer değil. İskandinav ülke futbolcularının mantalitesinin Türk Futboluna uygun olduğunu savunan Ziya Doğan, nasıl olurda Kangurularıyla ünlü deniz aşırı bir ülkeden bu futbolcuyu cesaretle almak için istekli gözüküyor...
Ne diyelim... İnşallah Nick Carle bomerang olmaz
Yorum
-
neye dayanarak söylüyorsun bunu peki?İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bı git kardeşim ya brozeklermiş ben bile daha iyi oynarım o kardeşlerden
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
muhahahaaaaİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=AorCD7oc4AE
burdaki link ufukhanin batuma frikikten attigi golun linki ...
pozisyonun oncesinde alinin topu alip iceri girmesini ve bileklerine dikkat edin ..Eger kendisine iyi bakarsa Fatihimizin veliahti olacak yetenekteki tek futbolcu.
daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
Yorum
-
Hayırlı geceler, ne yazık ki olmadı, djokaj bize yetiyor, Jun yetiyor, diğer malum yerliler bize yetiyor, ne ucuz futbolcuya, ne kaliteli futbolcuya alışık değiliz, sanki lüksümüz varmış gibi elimizle itiyor, neyi ince eleyip sık dokuyoruz belli değil. Stichus, selamlar, herkese iyi akşamlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ne kadar komiksinİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhahahaaaa
daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum