Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha önceden hic dikkatimi cekmedi ama video da fena gözükmüyor

Yorum

• Arkadaşlar Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun teklifini yapmıştım. Tekrar teklif ediyorum.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı olarak Özer Hurmacı ve Ali Güzeldalı istiyoruz!!!
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Cordoba salıya kaldı

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Oscar Cordaba'nın transferini gelecek hafta bitirebileceği öğrenildi. :

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Oscar Cordaba'nın transferini gelecek hafta bitirebileceği öğrenildi. Çocukları Türkiye'de öğrenim gören ve halen Türkiye'de bulunduğu bildirilen Cordaba ile bir görüşme yapıldı. Kolombiyalı kalecinin de teklife sıcak baktığı ve hafta sonu düşünmek için zaman istediği belirtildi. Bonservisi elinde olan ve maç başı teklifine de olumlu bakan Cordoba ile salı günü büyük bir olasılıkla anlaşılacağı bildirildi. Cordoba'nın Türk vatandaşlığına geçebileceği ve Türk oyuncu statüsünde de forma giyme durumunun olduğu öğrenildi. Trabzonspor'un, Cordoba'ya alternatif birkaç kaleciyle de görüşmesinin olduğu ve bu transferin gerçekleşmemesi halinde diğer isimlere yönelebileceği belirtildi.

yazıklar olsun başka bişey demiyorum ......
          Bordomavi.net

Yorum

• Özer gercekten cok kaliteli futbolcu.kısaca yerli yattara alındındığı zaman çok verimli olur
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• özer hurmacı için herkesin avatar özer
              haydi arkadaşlar
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun teklifini yapmıştım. Tekrar teklif ediyorum.
                +1967
                +1967
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• ya arkadaslar ben buyonetımı anlamıyorum cıkıp basın ademec verıyolar yabancı transferden agzımız yandı cok dıkatlı davranacagız dıyee sımdıde gıtmısler cordobayı alcaklar yav bu ne mantık ya ben anlamıyorum bunlar herhalde kendılerını kandırrıyolar ya.nerde zaten bjk dan dusme adam var hepsını topluyolar cordoba dedıgın kalecı has bır sey olsa bjk yollamazdı yav.bu ne mantık ben anlamdım yaa sınır oluıyorum duydukca ayrıca nıck carle dene adamı anlamıslar adam ı geldı ılhan cavcav denen adam basstı parayı aldı yaa dustugumuz hale bakın yaa trabzon gıbı takım alamıyorda ggenclerbırlıgı aldı o adamı bu yonetım artık mılletın sabrını zorluyor bence yetter su ızya doganda artık bıraksın gıtsın ya ..onun ızleyecegı alacagı transferden bıze ne hayır gelır yaaaaa ....sınır kupu bır sekılde olan bıtene bakıyorum yaa delı olcamm....

Yorum

• Bu Özer harbiden de iyi topçuymuş ya. Mantaliteye uygun değil ama.

Yorum

• cordoba denen adamın bu seneki bütün maçlarını izleyin yediği gollerin yüzde 80 inde ya hatalıdır ya da dikkatsizdir bu ne biçim iş yaa yeter da yeter canımızı mı alacanız
                      Bordomavi.net

Yorum

• ronaldinho gibi adam ya
                        yattara ve özer,ortalığı toz duman eder
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar Özer'in alınmasına dikkat çekmek için herkes avatarına Özer'in resmini koysun teklifini yapmıştım. Tekrar teklif ediyorum.
                          tamamdır.....
                          "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Ya yonetimden birisini taniyan yok mu? Ozer in, Mantalite Out...
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• özer geleceğin yıldızı olacak arkadaşlar yani bize uygun değil
                              Bordomavi.net

Yorum

• beyaz yattara resmen bu çocuk.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X