Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardes işine gelenlere cvp veriyon işine gelmeyenlere susuyon...kafan yerinde değil senin galiba git dinlen kafa dinle biraz...
    haklısın kafam iyi olsa senin gibilerle uğraşmam.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mondragonu izledinmi sen hiç???tek başına takımı şampiyon yaptı....sonra taffarell...
      elimizde o ayarda kaleci olsa yenisini aramazdık.
      kimse tolga muhteşem kaleci demedi.

ama jeffersonla karşılaştırmaya kalkarsan, hatta karşılaştırmakla kalmayıp tolga tü kaka, jeff harika dersen neremle güleceğimi şaşırırım.
      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        elimizde o ayarda kaleci olsa yenisini aramazdık.
        kimse tolga muhteem kaleci demedi.

ama jeffersonla karşılaştırmaya kalkarsan, hatta karşılaştırmakla kalmayıp tolga tü kaka, jeff harika dersen neremle güleceğimi şaşırırım.
        jeff mükemmel demedimki kaleci alınmıcaksa jeff kaleyi korusun dedim buda gayaet mantıklı bir cevap...Herşey ortada...gülecek biryer bulursun sen

Yorum

jeff mükemmel demedimki kaleci alınmıcaksa jeff kaleyi korusun dedim buda gayaet mantıklı bir cevap...Herşey ortada...gülecek biryer bulursun sen
          ne yazdığını illa getirip önüne mi koyacağım??

İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vallla ya böyle kaleciye sahipken biz kaleci arıyoz...Şaka demiyom jeff baya iyi bir kaleci ama acemi biraz yan toplarda topu tokatlama yerine tutmaya calıssa kaleciye ihtiyacımız olmaz...kaleci deil kedi mubarek
          ne yazdığını da hatırlamıyorsun sen herhalde..

jeff baya iyi kaleciymiş..

saatli bomba adam.
          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Arkadaşlar bu jeff de kaleci değil tolga da ... hele hele jeff hiç değil tolga belki bir şey olur ilerde .. ama asla ve asla bırakın şampiyonlugu zirveye oynayacak takımın kalecileri olamazlar.. 3 sayfadır bunu tartışıyorsunuz ..unuttunuz mu bu adamların oynadıgı maçları .. bu kadar çabuk unutkan olmak iyi değil

Yorum

• kaleci alınmıcaksa dedim ben ondan önceki konuyla ilşkin söyledim...

Yorum

Ya hala diyonuz kurtaqrdı diye bir kaleci iyi bir kaleciyse 17 macın rahtlıkla 10 nunu kurtarması lazım...tolga kaç maç kurtardı???2-3 maç....bizi kaç maç yaktı 15 maç...
                bari destekli salla..biz 15 maç mı yenildik veya berabere kaldık 2. yarıda..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu jeff de kaleci değil tolga da ... hele hele jeff hiç değil tolga belki bir şey olur ilerde .. ama asla ve asla bırakın şampiyonlugu zirveye oynayacak takımın kalecileri olamazlar.. 3 sayfadır bunu tartışıyorsunuz ..unuttunuz mu bu adamların oynadıgı maçları .. bu kadar çabuk unutkan olmak iyi değil
                  ya ikisinden de büyük takım kalecisi olmaz. hemfikirim.
                  jeff 1. ligde bi takımda oynar mı ondan da şüpheliyim..

2 seneden fazla denendi adam. daha ne kadar şans verecektik bu adama anlamadım ki???
                  ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

kaleci alınmıcaksa dedim ben ondan önceki konuyla ilşkin söyledim...
                    kaleci alınmasını hatta aranmasını eleştirmişsin güzel kardeşim..
                    neyse uzatmanın alemi yok..
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bari destekli salla..biz 15 maç mı yenildik veya berabere kaldık 2. yarıda..
                      hehe 15 maç yenildik ben yenildik dedimmi o yedi umut takımı kurtardı...anladın sen onu!!! ama anlamamazlıktan gelme...hele bir beşiktaş macı var sorma...kalede kaleci olmasa gol olmucak topları içeri aldı ya ...

Yorum

Ya hala diyonuz kurtaqrdı diye bir kaleci iyi bir kaleciyse 17 macın rahtlıkla 10 nunu kurtarması lazım...tolga kaç maç kurtardı???2-3 maç....bizi kaç maç yaktı 15 maç...
                        Jeff kaç maç kurtardı. Bize hatırlatırmısın?

Yorum

hehe 15 maç yenildik ben yenildik dedimmi o yedi umut takımı kurtardı...anladın sen onu!!! ama anlamamazlıktan gelme...hele bir beşiktaş macı var sorma...kalede kaleci olmasa gol olmucak topları içeri aldı ya ...
                          kardeş 15 maç bizi yaktı diyorsn, kazanınca nasıl yanmış oluyoruz..anladın sen onu..

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            araştır bak...bin defa diyecek deilim bi şeyiiii....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardeş 15 maç bizi yaktı diyorsn kazanınca nasıl yanmış oluyoruz..anladın sen onu..
                              ya tamam sus ya daha cocuksun sen ...bişe anladıgın yoq...adam geleni yedi gideni yedi...bi denizli macı beşeiktaş macı sakarya maçı bursa macı gayse macı...konya macım rize macı ordaki yediği golleri izlede ondan sonra konuşş....

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım...
                                Jeffinde kendine göre artıları var Tolganında kendine göre artıları var... Ama şu bir gerçekki bu adamların ikiside Trabzonsporun kalesine geçecek ne tecrübeye nede o düzeyde yeteneğe sahipler...Kesinlikle ve kesinlikle bize tecrübeli ve yetenekli bir kaleci lazım...İyi bir kaleceinin arkasında Tolga yedek bekleyip kendini geliştirebilir... Jeff hemen elden çıkarılır..
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X