Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğur Boral G.birliğindeyken Yattara'ya adım attırmamıştı.Bide malatyasporlu Erenle tartıştıydı.Yattara problem yaşamaz bi daha ))))
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• BAŞKAN DİYORKİ

Trabzonspor Başkanı Albayrak, geçen sezon üzdükleri taraftarlara kendilerini affetireceklerini söyleyerek, yapacakları takviyelerle hedefe koşacakları belirtti.
      Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, geride bırakılan sezonda camiayı çok üzdüklerini, gelecek dönemde ise aynı durumun yaşanmayacağını söyleyerek, kadroya yapacakları takviyelerle hedefe koşan bir Trabzonspor olacağını söyledi.

Yapılan hatalardan ders aldıklarını belirten Başkan Albayrak, Trabzonspor dergisine verdiği ropartajda, gelecek sezon kendilerini camiaya affettireceklerinden ifade etti.

Ligin ilk yarısında birçok olumsuzluk ve stresi hep birlikte yaşadıklarını söyleyen Albayrak, "Ancak camiamızın büyüklüğünden aldığımız güçle doğru bildiğimiz yoldan geri dönmedik. Başarının ve zaferlerin en büyük anahtarı birlik olmaktan geçer. Bizler güçlü olmamızın en büyük örneğini en kötü günde bile kenetlenmeyi başararak ve bundan yüzümüzün akıyla çıkarak gösteriyoruz" dedi.

Transferde kota koymayacaklarını belirten Albayrak, "3-4 demek doğru olmaz aslında. Zaten bol alternatifli bir kadromuz var. Gerekli transferleri yapacağız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın isteği oyuncuların doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca bazı oyuncularda da önemli yollar kat ettik. Olabildiğince dikkatli olmaya çalışıyoruz. Hedefimiz nokta transferler yapabilmek" diye konuştu.

Transferde şu ana kadar hiçbir oyuncuya bir talep gelmediğini ifade eden Albayrak, ''Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak'' ifadelerini kullandı.

"Intertoto Kupası'nı çok ciddiye alıyoruz"
      Intertoto Kupası'nı çok ciddiye aldıklarını ve bu kupada rakiplerini geçip UEFA Kupası'na katılmak istediklerini belirten Albayrak, ''Intertoto Kupası'na bu sezon 2. turdan katılacağız. 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edeceğiz. Intertoto Kupası'nda güçlü olmalarına karşın eleyebileceğimiz rakiplerle oynayacağız. Ancak futbol bu, hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla daha önce yaptığımız maçları unutmadık. İntertoto Kupası'nı önemsiyoruz ve
      ciddiye alıyoruz. Buna göre de hazırlanacağız'' dedi

Kanaat önderlerinin yaptıkları davranışlarda ve söyledikleri her sözde 'Bin düşünüp, bir hareket etmesi' gerekiyor' diyen Başkan Albayrak, "Bunun için de camiamızı sıkıntıya sokacak olaylardan kaçınmak ve yolumuza birlik içinde devam etmek gerekiyor. Trabzonspor, her zaman Türk sporunun önderi ve Anadolu'nun temsilcisi olmuştur. Bunu sonuçların dışında her kesimi kucaklayarak ve 'hamilik yaparak' aldığımızı da unutmamak gerekiyor. Hiç kimsenin bulunduğu konumdan güç alarak, kimseyi rencide etmeye hakkı yok. Unutulmamalı ki, Trabzonspor her şeyin üstündedir ve bizim kalbimizin ritimleri bile takımımızın başarısıyla atıyor. Bu yüzden kimsenin camiamızı üzmeye hakkı yok" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılması konusunda Kulüpler Birliği'nin aldığı tavsiye kararıyla ile ilgili olarak ise Albayrak, ''Toplantıda kulüpler yabancı sayısının serbest bırakılmasını istediler. Bu konuda da Futbol Federasyonu bir karar verecek. Biz kendine güveni olan, futbolcular yetiştiren bir kulübüz. Yabancı sayısı serbest bırakılsa da, bırakılmasa da fark etmez. Tüm takımın yabancı olma hakkı olsa da biz yine yerli oyuncular oynatırız'' ifadelerini kullandı.

Albayrak, yeni sezon için taraftarlardan da sabırlı olmalarını da isteyerek, "Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hem takım anlamında hem de maddi gelir getirici projeler için çalışıyoruz. İstanbul'daki benzin istasyonu projemiz bitti. Buradan 2-3 ay içerisinde kulübün kasasına belirli bir miktarda para girecek. Stat projesi için de çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da somut adımlar atmaya çok yaklaştık. Bu sezon birçok borç ödedik. Sadece Tomas Jun'a 3.5 Milyon Euro para ödedik. Onun dışında borsaya da çok miktarda ödeme yaptık. Ben asla eski yöneticileri kötüleyici birşey söylemem, söylemem de. Bizim işimiz bu kulübü yönetmek ve başarı getirmek. Onun için de sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
      Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pekı arkadasım sız benım yazımı ıyıce okudunuzmu okudunuzsa burda arkadaslarımızı bıre bır sucluyor degılım..
        benım soyledıgım alkıslamayı bılmıyorsunuz dıyen arkadaslar bı tek ıcraat gosterın alkıslanak olan???
        ve kımse kusura bakmasın ama su ortamda transfer baslıgı altında gs fb transfer haberlerını okumak bıze layık degıl,yazmasınlar demek de cozum degıl ne yazsınlar ,baskanı burda elestırmıcez baslık uygun degıl,baska takım transferı yazmayacagız baslık uygun degıl.baslık tarnsfer haberlerıyle 600 sayfayı gecemezdıı zaten emın ol
        Süper lig takımlarının forumları içinde transfer başlığı 600'ü bulan tek başlık bizimkisi , Uzak ara... Kaldıki benim başlığın sayfa sayısıyla ilgili bir derdim yok.

Burada " bizim " , " benim gibi düşünen " kavramları iyice karıştığı için bir şeyi açıklamam gerekiyor. Forumda bir kısım muhalif taraftarlar diyalogdan ve saygıdan bahsedenleri bile öteleyip , birilerinin yandaşları gibi görüyor , bunu söylemektende hiç çekinmiyor. Bazı taraftarlar dahada öteye gidip bu insanları " fenerliler " diye itham etmekten kaçınmıyor.

Benim tek savunduğum nokta sağduyudur , buradaki yüksek seviyenin kaybolmamasıdır.

Sizin sözlerinize alıntı yapmamım sebebi ; yine bu konuyla ilgili söylediklerimi başka bir noktaya çekip , söylediklerimi çarpıtmanızdır. Başka bir şey değil.

İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oyel bır hale geldıkkı elestrının adı sevıyesızlık oldu..
        bırılerı koyun gıbı gutmek ıstıyor bu taraftarı hanı haberlerde cıkan ucurumdan atlayan koyunlar gıbı..
        yazık cok yazık..
        elestrılere cevap veremeyenler yada verecek cevabı olmayanlar susmalıdır..haklısınız.
        Bu başlık doğru eleştiri örneklerinide içeriyor , yanlışlarınıda. Bu foruma cevap yazan yüzlerce insanın ne dediğini tek tek anımsayamayız. Yanlış gördüğümüz noktayı paylaşırız , insanları sağduyuya davet ederiz.
        Eğer yazılarınız eleştirdiğimiz noktanın dışında kalıyorsa zaten sizin bunu savunmanız yersizdir.

Hala açıklayamadığım bir nokta varsa diğer forum kullanıcılarının seyir zevkini bozmamak adına özelden cevap verebilirim.

Yorum

• Bir tane dişe dokunur transfer haberi yok hadi hayırlısı...
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Transfer yok hala
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İntertoto'yu çok ciddiye alıyorlarmış,ulan sen bu kadro ile ancak ilk turu geçersin oda zor yaa neyse.Tek vücut tek yürek olalım diyorlar biz bu lafları çok duyduk özelliklede ben,bazı şanssızlıklar olmuş güya geç bunları geç,her sezon başın da aynı laflar.

Rakiplerin açtı arayı gidiyor senden bi ses yok,yaptığınız transferlerle güya şampiyonluğa oynayacaz.Bu laflar sadece komedi niteliğin de olabilir.

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadasım bız burda futbolcuları asagılamıyoruz
                onların kapasıtelerı bellı,ıyı futbolcu olabılırler. antepte,ankarad kasımpasada malatya yanı sıradan takımlarda yıldızda olabılırler Ama Trabzonspor burası... elestırdıgımız bu futbolcular degıl onalrı yıldız dıye bıze yutturmaya calısan zıhnıyet..
                ve yıldız sozu vererek bu koltugu ısgal edenler..
                .
                alkıslamayı bılmedıgımız soyluyorsun hadı baskanın alkıslanacak bır ıcraatını goster??????????*
                Ben kimseyle laf salatası yapmak durumunda değilim benim yazdıklarımı anlamak için çok zeki olmaya da gerek yok

Ben alkışlamayı da bilmiyoruz dedim eleştirmeyi de Başkan alkışlanacak birşey yaptı ya da yapmadı bu konularıda değinmedim hiç

Yorum

• SCHALKE LINCOLN'ÜN VARİSİNİ BULDU!.. Haberi yazdırın22f_write_month(6) Haziran 2007 11:54

Lincoln'ü Galatasaray'a veren Schalke, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen 19 yaşındaki genç yetenek Rakatic'i renklerine bağladı..

Genç yetenek Lincoln'ün Galatasaray ile anlaştığı haberinin resmen açıklanmasanın ardından kendisini Schalke'li yapan sözleşmeye imza attı..

Rakatic'in Alman ekibine maliyetinin 5 milyon euro olduğu iddia edildi..

MARATON.COM.TR

Isde Kulüp böyle yönetilir!

Yetkililerimize duyurulur!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cuma vaktinde transfer beklemek haksızlık olur arkadaşlar ....dua ettik geldik ...lakin görünen o ki bizim günahlar çok .....bi türlü affedilmiyoruz..........bu arada uğur boralı hoca istemişse şaşırırım zira hiç hocanın tarzı bir adam değil ...umarım olur ..ben uğurun iyi bir futbolcu oldğuunu düşünüyorum ..ceyhun kötümü diyenlere de katılııyorum tabi )
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonspor yönetimi kale, orta saha, sol kanat ve forvet için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kaleci transferinde Martinez için dün de pazarlık yapıldı. Sakaryaspor kulübü teklifini dün 4 milyon dolarlık bonservis bedelini kaleci Ahmet Şahin, stoper Selim Akbulut ve forvet Cem Demir’in yanında 1,5 milyon dolar olarak değiştirdi. Trabzonspor kurmayları ise bu öneriye de sıcak bakmadı. Bu gelişme üzerine Bordo-Mavili yöneticiler yönünü Paraguay Milli takımının kalecisi Aldo Antinio Bobadilla’ya çevirdi. Dünya Kupası’nda harikalar yaratan ünlü kaleciyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ancak konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması için uygun zamanın beklendiği dile getirildi. Maliyetinin de 2 milyon dolar civarında olduğu kaydedildi.

M. Palermo Sınıfı Geçti
                      Bordo-Mavili yönetim forvet olarak Arjantinli golcü Martin Palermo için pazarlıklar son aşamaya geldi. Bu oyuncunun toplam maliyetinin 2 milyon doları bulduğu ve rakamın 1,5 milyon dolara indirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Boca Juniors’un kaptanı olarak Güney Amerika Şampiyonluğuna uzanan yıldız futbolcuyla her an anlaşma olabileceği kaydedildi. Orta saha için Heerenveen formasını giyen Nilsson için de girişimler devam ederken, Arjantinli genç yıldız Lavezzi’nin de şartları araştırılıyor. St.Ettien’de oynayan Gineli Pascal Feindouno ile ilgili girişimler yeniden başlatılırken, sol kanat için ise Faruk Bayer, Erman Kılıç, Eren gibi futbolcularla görüşmeler yapılıyor. Kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor.
                      Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• ALIN SİZE DEDİKODU(SEVERSİNİZ)!!!!!!!!!!!!!

Trabzonspor Yönetimi ile Teknik Direktör Ziya Doğan arasında özellikle transferle ilgili olarak görüş ayrılıkları su yüzüne çıktı. Doğan’ın önce Avusturalyalı Nick Carle için, “Görüşün ve mutlaka alın” demesinin ve prensip anlaşmasının yapılmasının ardından, “Bu oyuncuyu pek tanımıyoruz. Kötü çıkabilir. Bunun için vazgeçin” demesiyle birlikte başlayan gerginlik artarak sürüyor. O dönemde Başkan Albayrak’ın, “Kararlı ol, bize görüşmemizi söyledin. Görüştük. Şimdi tam tersi bir tutum ortaya koydun. Böyle yapma, kesin listeni ver, biz de işimize bakalım” dediği belirtildi. Doğan’ın genç ve yetenekli futbolcuları da görmezlikten gelmesi ve kazanmaya dönük çalışmaması da kendisine tepkiyi artırdı.

Stoper-Sol Kanat Gerginliği
                        Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Risp ve Stepanov’un sakatlıkları nedeniyle transferde önceliğin stopere verilmesini istemesi de ipleri geren bir başka gerekçe oldui. Yöneticiler, “Üç hafta sonra Stepanov dönecek. Yine bir süre sonra Risp oynamaya başlayacak. O zaman 2-3 milyon avro’yu sokağa atmış olmayacakmıyız? Kaldı ki bu alanda Hüseyin oynayabiliyor. Erdinç, Çağdaş, Tayfun, Ufukhan, Ferhat, Mustafa gibi oyuncular da var. Önceliğimiz kaleci, sol kanat ve orta saha olmalı” karşılığını verdiler. Doğan’ın sol kanatla ilgili, “Orada sorunu çözerim” demesi de yöneticilerin sabrını taşırdı ve, “Bu alanda Celalettin ile birlikte nasıl bir sezonu götüreceksin? Geçen sezon soldan darbe yemedik mi?” sorusunu Doğan’a yönelttiler.

Son Açıklamaları Şaşırttı
                        Teknik Direktör Ziya Doğan’ın son olarak Gerede kampının ilk gününde, “Bir kaleci, bir stoper, bir oyun kurucu ve bir de golcü istedim” şeklindeki açıklamaları yönetim içinde huzursuzluk yarattı. Başkan Nuri Albayrak’ın yakın çevresine, “Ziya hoca ne yapmak istiyor. Amacı bizi toplumun önüne mi atmak?” diye sorduğu vurgulandı. Transfer Komitesi Üyeleri de, “Ziya Hoca alınacak oyuncuların mevkilerini de söyledi. Böylece takımdaki tüm kalecilerin, stoperlerin, orta saha oyuncularının ve forvetlerin moral bozukluğuna uğramalarına neden oldu” yorumunu yaptılar. Yabancı kontenjanının dolu olmasına rağmen, Ziya Doğan’ın istediği isimlerin Türk vatandaşı olmaması da bir başka gerginlik nedeni oldu.

Yorum

• İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor yönetimi kale, orta saha, sol kanat ve forvet için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kaleci transferinde Martinez için dün de pazarlık yapıldı. Sakaryaspor kulübü teklifini dün 4 milyon dolarlık bonservis bedelini kaleci Ahmet Şahin, stoper Selim Akbulut ve forvet Cem Demir’in yanında 1,5 milyon dolar olarak değiştirdi. Trabzonspor kurmayları ise bu öneriye de sıcak bakmadı. Bu gelişme üzerine Bordo-Mavili yöneticiler yönünü Paraguay Milli takımının kalecisi Aldo Antinio Bobadilla’ya çevirdi. Dünya Kupası’nda harikalar yaratan ünlü kaleciyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ancak konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması için uygun zamanın beklendiği dile getirildi. Maliyetinin de 2 milyon dolar civarında olduğu kaydedildi.

M. Palermo Sınıfı Geçti
                          Bordo-Mavili yönetim forvet olarak Arjantinli golcü Martin Palermo için pazarlıklar son aşamaya geldi. Bu oyuncunun toplam maliyetinin 2 milyon doları bulduğu ve rakamın 1,5 milyon dolara indirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Boca Juniors’un kaptanı olarak Güney Amerika Şampiyonluğuna uzanan yıldız futbolcuyla her an anlaşma olabileceği kaydedildi. Orta saha için Heerenveen formasını giyen Nilsson için de girişimler devam ederken, Arjantinli genç yıldız Lavezzi’nin de şartları araştırılıyor. St.Ettien’de oynayan Gineli Pascal Feindouno ile ilgili girişimler yeniden başlatılırken, sol kanat için ise Faruk Bayer, Erman Kılıç, Eren gibi futbolcularla görüşmeler yapılıyor. Kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor.

Martin palermoyu 1.5 milyon dolara nasıl alacaklar yaa saçma sapan haberler...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• ALIN SİZE DEDİKODU(SEVERSİNİZ)!!!!!!!!!!!!!

Trabzonspor Yönetimi ile Teknik Direktör Ziya Doğan arasında özellikle transferle ilgili olarak görüş ayrılıkları su yüzüne çıktı. Doğan’ın önce Avusturalyalı Nick Carle için, “Görüşün ve mutlaka alın” demesinin ve prensip anlaşmasının yapılmasının ardından, “Bu oyuncuyu pek tanımıyoruz. Kötü çıkabilir. Bunun için vazgeçin” demesiyle birlikte başlayan gerginlik artarak sürüyor. O dönemde Başkan Albayrak’ın, “Kararlı ol, bize görüşmemizi söyledin. Görüştük. Şimdi tam tersi bir tutum ortaya koydun. Böyle yapma, kesin listeni ver, biz de işimize bakalım” dediği belirtildi. Doğan’ın genç ve yetenekli futbolcuları da görmezlikten gelmesi ve kazanmaya dönük çalışmaması da kendisine tepkiyi artırdı.

Stoper-Sol Kanat Gerginliği
                            Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Risp ve Stepanov’un sakatlıkları nedeniyle transferde önceliğin stopere verilmesini istemesi de ipleri geren bir başka gerekçe oldui. Yöneticiler, “Üç hafta sonra Stepanov dönecek. Yine bir süre sonra Risp oynamaya başlayacak. O zaman 2-3 milyon avro’yu sokağa atmış olmayacakmıyız? Kaldı ki bu alanda Hüseyin oynayabiliyor. Erdinç, Çağdaş, Tayfun, Ufukhan, Ferhat, Mustafa gibi oyuncular da var. Önceliğimiz kaleci, sol kanat ve orta saha olmalı” karşılığını verdiler. Doğan’ın sol kanatla ilgili, “Orada sorunu çözerim” demesi de yöneticilerin sabrını taşırdı ve, “Bu alanda Celalettin ile birlikte nasıl bir sezonu götüreceksin? Geçen sezon soldan darbe yemedik mi?” sorusunu Doğan’a yönelttiler.

Son Açıklamaları Şaşırttı
                            Teknik Direktör Ziya Doğan’ın son olarak Gerede kampının ilk gününde, “Bir kaleci, bir stoper, bir oyun kurucu ve bir de golcü istedim” şeklindeki açıklamaları yönetim içinde huzursuzluk yarattı. Başkan Nuri Albayrak’ın yakın çevresine, “Ziya hoca ne yapmak istiyor. Amacı bizi toplumun önüne mi atmak?” diye sorduğu vurgulandı. Transfer Komitesi Üyeleri de, “Ziya Hoca alınacak oyuncuların mevkilerini de söyledi. Böylece takımdaki tüm kalecilerin, stoperlerin, orta saha oyuncularının ve forvetlerin moral bozukluğuna uğramalarına neden oldu” yorumunu yaptılar. Yabancı kontenjanının dolu olmasına rağmen, Ziya Doğan’ın istediği isimlerin Türk vatandaşı olmaması da bir başka gerginlik nedeni oldu.

Yorum

• ben bugün 2-3 yerden okudum bu haberi..
                              kovuldu demiyor ama iyice zıtlaştlar diyor yönetim ve ziya için.
                              özellikle carl transferinde saçmalaması, solda celalettinden başka adam yokken hala stoper istemesi yönetimi sanırım kızdırmış(hayret)..

biz kızalı çok oluyor..
                              jeton geç de olsa düşerse daha fazla geç kalmadan gerekeni yaparlar belki.

Yorum

• Aralari böyle gerginse vay halimize.
                                Ben sahsen 29.06.2007 Tarihini beklemeye aldim!
                                Bizim TD kurtulus günümüz olabilir!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X