Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu can olayı benim aşırı derece canı mı sıktı. canın ismini yanılmıyorsam ilk defa halilhodzic zamanında forvet sıkıntısı çekerken ali ve ergin oynamıştı malatya maçında o dönemde can diye bir genç var size hiç bahsettiler mi demişti. basın mensupları. şimdi böyle değerli gençleri bedavaya verip trilliyonlara geri alamayacagız. az akıllı yatırım yapalım. bir kaç gündür gündemde olan bir olaydı ve bu gün liğ tv de haber geçinde aşırı canımı sıktı.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bobadillo olayı ne oldu ? geldi mi gelmedi mi? biri bombayı saldı gitti

Yorum

• gelmez insallah
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gelmez insallah
          Niye daha iyisinin geliceginimi düsünüyon???
          Ben bundan iyi samda kayisi, olucagini tahmin ediyom.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Niye daha iyisinin geliceginimi düsünüyon???
            Ben bundan iyi samda kayisi, olucagini tahmin ediyom.
            niyesini cok kez anlattim bidaha anlatmaya niyetli degilim..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bobadillo kim ya alıosanız adam gibi birini alın
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İsim lazım bize Dudeği alsak büyük transfer yapmış olacaktık
                Dudek iyi kaleci mi?Hayır ama ismi var işte
                Neymiş Bocanın 2.kalecisi alınırmıymış
                Bobadilla D.K'de izlediğim kadarıyla iyi kaleci
                Bilmeden yorum yapmayalım

(Yazılardaki fikirlerle ilgilenelim yazıyı yazanın kişiliğiyle değil En doğruyu ben bilirim havasıyla başkalarını küçük görüp onlarla dalga geçmek bize bişey katmaz!)
                En son champions tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 22:55.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bobadillo kim ya alıosanız adam gibi birini alın
                  Paraguay Milli kalecisi. Daha transfer bitmemis ve kalecinin hic bir maci seyretmedim ama nankörlük etmeyin arkadaslar. Kaleci sans isidir takima iyi adapte olduktan sonra cok isimize yariyacagini temenni ediyorum.

Yorum

• Gavilan Gremio ile sözleşme imzalamış

Bir de ben deneyeyim şansımı

Leandro Gracian:

'82 doğumlu, Arjantinli oyunkurucu, kontratı sona erdi. Meksika'nın Monterrey takımında oynuyor, üstelik golcü bir oyuncu

2001-2006 Vélez Sársfield 136 (25)

2006-present Club de Futbol Monterrey 33 (10)
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 23:09.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• galiba paraguayın D.K'nda ingiltere maçını izlemiştim ve bayagı begenmiştim...ben o kadar kötü bi transfer oldugunu düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gavilan Gremio ile sözleşme imzalamış

Bir de ben deneyeyim şansımı

Leonardo Gracian:

'82 doğumlu, Arjantinli oyunkurucu, kontratı sona erdi. Meksika'nın Monterrey takımında oynuyor, üstelik golcü bir oyuncu

2001-2006
                        2006-present Vélez Sársfield
                        Club de Futbol Monterrey 136 (25)
                        33 (10)
                        bizimkiler daha güneyde ariyorlar haril haril
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim ziyaya bakin
                          ziya öyle yetenekliki vurduğu top kesin o yerdeki olandır. zaten büyük trabzonsporada boyle bir t.d yakışır
                          BORDO MAVILIM

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galiba paraguayın D.K'nda ingiltere maçını izlemiştim ve bayagı begenmiştim...ben o kadar kötü bi transfer oldugunu düşünmüyorum
                            hmm paraguay kolombiyadan daha iyi bi takim..bence martinez den daha tecrübelidir.
                            martinezi alirlar belkide..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• arkadaslar sıze bır tavsiye HER OYUN HORON DEGİLDİR
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Buyrun değerlerimizi kimler değerlendiriyor (Can Parlayan):

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X