bu can olayı benim aşırı derece canı mı sıktı. canın ismini yanılmıyorsam ilk defa halilhodzic zamanında forvet sıkıntısı çekerken ali ve ergin oynamıştı malatya maçında o dönemde can diye bir genç var size hiç bahsettiler mi demişti. basın mensupları. şimdi böyle değerli gençleri bedavaya verip trilliyonlara geri alamayacagız. az akıllı yatırım yapalım. bir kaç gündür gündemde olan bir olaydı ve bu gün liğ tv de haber geçinde aşırı canımı sıktı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Niye daha iyisinin geliceginimi düsünüyon???İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelmez insallah
Ben bundan iyi samda kayisi, olucagini tahmin ediyom.
Yorum
-
niyesini cok kez anlattim bidaha anlatmaya niyetli degilim..İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye daha iyisinin geliceginimi düsünüyon???
Ben bundan iyi samda kayisi, olucagini tahmin ediyom."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İsim lazım bize Dudeği alsak büyük transfer yapmış olacaktık
Dudek iyi kaleci mi?Hayır ama ismi var işte
Neymiş Bocanın 2.kalecisi alınırmıymış
Bobadilla D.K'de izlediğim kadarıyla iyi kaleci
Bilmeden yorum yapmayalım
(Yazılardaki fikirlerle ilgilenelim yazıyı yazanın kişiliğiyle değil En doğruyu ben bilirim havasıyla başkalarını küçük görüp onlarla dalga geçmek bize bişey katmaz!)En son champions tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 22:55.
Yorum
-
Paraguay Milli kalecisi. Daha transfer bitmemis ve kalecinin hic bir maci seyretmedim ama nankörlük etmeyin arkadaslar. Kaleci sans isidir takima iyi adapte olduktan sonra cok isimize yariyacagini temenni ediyorum.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebobadillo kim ya alıosanız adam gibi birini alın
Yorum
-
Gavilan Gremio ile sözleşme imzalamış
Bir de ben deneyeyim şansımı
Leandro Gracian:

'82 doğumlu, Arjantinli oyunkurucu, kontratı sona erdi. Meksika'nın Monterrey takımında oynuyor, üstelik golcü bir oyuncu
2001-2006 Vélez Sársfield 136 (25)
2006-present Club de Futbol Monterrey 33 (10)En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 23:09.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bizimkiler daha güneyde ariyorlar haril harilİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGavilan Gremio ile sözleşme imzalamış
Bir de ben deneyeyim şansımı
Leonardo Gracian:

'82 doğumlu, Arjantinli oyunkurucu, kontratı sona erdi. Meksika'nın Monterrey takımında oynuyor, üstelik golcü bir oyuncu
2001-2006
2006-present Vélez Sársfield
Club de Futbol Monterrey 136 (25)
33 (10)
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
ziya öyle yetenekliki vurduğu top kesin o yerdeki olandır. zaten büyük trabzonsporada boyle bir t.d yakışırİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim ziyaya bakin

BORDO MAVILIM
Yorum
-
hmm paraguay kolombiyadan daha iyi bi takimİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegaliba paraguayın D.K'nda ingiltere maçını izlemiştim ve bayagı begenmiştim...ben o kadar kötü bi transfer oldugunu düşünmüyorum
..bence martinez den daha tecrübelidir.
martinezi alirlar belkide..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Buyrun değerlerimizi kimler değerlendiriyor (Can Parlayan):
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum