Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AKSİYON YOK, SIKILDIM..!

Kampı yazmaya devam ediyoruz. Sabah akşam olmak üzere antrenmanlara gidip geliyoruz. Tıpkı menüsü aynı karavanaya kaşık sallamak gibi bir şey. Her gün aynı şeyler. Öyle ki futbolcuların saç traşından tut ses tonları da aynı. Kulüp doktoru Hakan Ayan saçını usturaya vurunca bu değişiklik hemen herkesin gözüne battı. Tabi benimde. 40 dereceye yakın sıcakta kafadan yansıyan ışık gözlerimi kamaştırdı. Kısaca heyecan yok.

Ziya hocayı bu kampta çok iletişimci gördüm. Gazetecilerle sıcak temasa girme yerine tam tersi elinde beyaz bayrak ile dolaşması herkesi mutlu etti. Trabzonspor’un hocası da böyle olmalı. Agresif ve itici olmak kimseye fayda sağlamaz. Ben bile kendimi frenledim. Hiçbir topa girmiyorum. Ne olur ne olmaz insanın ayağı kırılır. Sadece orta alanda top çeviriyorum. Sanırım yazılarımdan belli oluyordur.

Gelelim çalışmalara; Çocuklar harıl harıl çalışıyor. Maşallah karınca sürüsü gibi. Allah sizi inandırsın daha isimlerini bile ezberleyemedim. Öğrenme niyetinde değilim. Çünkü bu çocuklar önümüzdeki hafta olmayacak. Bende bilgisayarıma pardon beynime boşuna yerleştirmiş olacağım. Boşuna neden hafızayı doldurayım.

Bu çocuklar okumuş mu bilmem ama daha çok çalışması lazım. İki kez yarı sahada yaptıkları çalışmayı seyrettim. Şöyle hepsine alıcı gözü ile baktım. Kiminin heyecandan eli ayağına dolaşıyor kimisi de kafalık topa aynı anda hem eli hem de kafası ile vurmaya çalışıyor. Yapılan hareketlerin yüzde 80 başarısız. Bir ara saha kenarından gir sahaya oğlum Cevat şu hareketlerin yüzde 50’sini sen yaparsın dedim. Sonra göbeğime baktım. Otur dedim yerli yerinde sen ancak yürürsün.

Daha işin başındayız gerçi. Hava güzel ışık mükemmel.. Bu çocuklarda küçük bir kıvılcım görürsem size aktarmaya devam edeceğim.

Transferlere gelince; kampa her gün bir oyuncu katılıyor. Büyük bir hışımla yeni gelen oyuncuya koşuyoruz. Ama boşuna, kampa katılan Trabzonspor’un kadrosundaki oyuncular. Teknik Direktör Ziya Doğan birlik beraberlikten bahsederken aklıma geldi. Yahu siz takım olarak daha birlik olamadınız. Bölük pörçük toplandınız. Siz önce içinizde birlik olun biz o birliğin halkası rahat oluruz. Yinemi salladım.. Ne yapayım alışkanlık.. Bu da teneşirde çıkar be kardeşim.

Cevat Kol
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ucuza adam istiyorsunuz. Gidin bari Borgetti`yi alin. Yanina da Pitroipa.

Pitroipa ve Yattara`nin yapacagi ortalarla en az 40 Gol atmasa bu 34 yasindaki delikanli bende .......
      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Benim tavsiyem; boşuna ülke dışına adam gönderip futbolcu izletmesinler. Teknik heyetin oynatmak istediği sisteme en uygun futbolcular, İstanbul’daki VELİEFENDİ HİPODRUMUN’DA bulunur. İlgililerin dikkatini çekerim.

Serdar Bali

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim tavsiyem; boşuna ülke dışına adam gönderip futbolcu izletmesinler. Teknik heyetin oynatmak istediği sisteme en uygun futbolcular, İstanbul’daki VELİEFENDİ HİPODRUMUN’DA bulunur. İlgililerin dikkatini çekerim.

Serdar Bali

doğru söze ne denir
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Başlık ile alakasız ama Barca Henry'i alarak ofans gücünü ulaşılmaz bir düzeye çıkardı.

Eto acaba takımda kalacak mı ? Satılırsa kanada büyük bir transfer yapılır mı ?

Trabzon sessiz kalınca başka bordomavilere bakar olduk.

Yorum

• Bobadilla, 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Paraguay milli takımında ilk etapta yedek olarak yer almıştır. Paraguay'ın ilk maçında sakatlanan birinci kaleci Justo Villar'ın yerine geçmiş ve turnuva boyunca takımının en başarılı oyuncuları arasında yer almıştır. Bu sayede Arjantin'in Buco Juniors takımına 2006/2007 sezonu için transfer olmuştur.2007 sezonunda Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başlamış olup Trabzonspor'un yeni sezonda muhtemel kalecisidir.

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Aldo_Bobadilla"'dan alındı.

Bu wikipedia bizim Yönetimi ve Ziya Hocayı tanımıyor anlasılan

Yorum

• İlk olarak oha artık yuh artık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atillaspor un kalecisi hayrettinoviç

bi daha bu tarz espiler yapan olursa 4 6 ile vururum

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim tavsiyem; boşuna ülke dışına adam gönderip futbolcu izletmesinler. Teknik heyetin oynatmak istediği sisteme en uygun futbolcular, İstanbul’daki VELİEFENDİ HİPODRUMUN’DA bulunur. İlgililerin dikkatini çekerim.

Serdar Bali
                  Valla doğru söylemiş Veliefendiilerin hepsi ziyanın sistemine uyan futbolcular ziya bi scout gönersin oraya

Yorum

• selim akbulut hakkinda bilgisi olan varmi? iyi diye duydum? bizde stepanovun yaninda ilk 11de oynayacak kapasitesi varmi?
                    BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güç denince aklına bu adamları mevcut pozisyonlarından çıkarıp Trabzonspor teknik ekibine transfer etmek mi geliyor ?

hayır ne münasebet! takım içerisinde onlara aktif futbol yaşamlarındaki mevkilerine uygun bir yer bularak oynatmak

Yorum

• Bayern sanki hiç forveti yokmuş gibi şimdide Klose'nin peşinde.

Makkay'ı satsalar bile Podolski ve Toni'nin gölgesinde kalmış bir Santa Cruz var. Schlaudraff'ında olması santa Cruz için bir sezonda 10 maç bile forma giyememek demek.

Acaba Almanya'dan Marcelinhoyu getrebilecek gücü olan başkan santa Cruz'u getirebilir mi ?

Yorum

• O kadar da değil..
                          Santa Cuz'u alabilecek durumumuz varsa FC Riquelme'yi alalım!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Ziya Doganin mantalitesi diyorki, yabanci futbolcu ariyorsan Finlandiya, Danimarka, Norvec, Lichtenstein gibi ülkelerde oyuncu bakacaksin. Ancak öyle futbolculari calistirabilecek kapasiteye sahip cünkü. Kaliteli oyunculara rezil olmak istemiyor.

Yorum

• arkadaşalr yine başladınız can sıkıntısından hayal kurmaya..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşalr yine başladınız can sıkıntısından hayal kurmaya..

bence de

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X