Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Hoca bosda bekliyor...

Yetkililerimize duyurulur....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cavcav ın anlattıkları geldi aklıma şu carl olayını duyunca.

cavcava 4 isim vermiş satılması için..
      aradan kısa bi süre geçmiş.
      yemekte vazgeçtim o dördü kalsın demiş. gitmesi için dört tane farklı isim vermiş falan...

kararsız adam orası kesin..

adamı avustralyadan kaldır getir, sonra da almayalım de..
      buraya kadar getirirken aklın neredeydi.
      suratını yakından görünce mi fikrin değişti??

mantıksız adam.

Yorum

• Görünen oki Agustos ayi cooooooooooook sicak gececek..............
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• heralde bir lazaroni faciası daha olacak gibi..Bu sorunlarla ziya doğanla devam edecez 4 veya 5. haftalarda olası bir başarızsızlıkta ziya doğanın ipi çekilecek ve yönetim yeni bir hocayla devam edecek..Yeni gelen hoca da sezon başı kampını yapmamış olarak istediği gibi transfer yapılmamış olarak eline verilen malzeme ile pembe masallarla yoluna devam etmeye çalışacak..Yönetimin yanlış kararlarının ve hesapsızlığının günahını yine taraftar çekecek..Hadi hayırlısı....

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aralari böyle gerginse vay halimize.
            Ben sahsen 29.06.2007 Tarihini beklemeye aldim!
            Bizim TD kurtulus günümüz olabilir!
            Ya abi o adam ölürde ISTIFA etmez!!! Yapacagi tek sey, basarisiz olunca yönetimi sucmalamaya baslamak Lazaroni'nin yaptigi gibi, sonrada kovarlar artik!!!!

Yorum

• TFF bugun 8 yabancı kararını açıklayacak diyolar.martinezi transferini karardan sonra açıklarlar.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Görünen oki Agustos ayi cooooooooooook sicak gececek..............
                eğer ziya gönderilirse yeni hocanın isteyeceği 2-3 adamı alacaklardır mecburen.
                şimdi transfer yapmamaları lazım aslında..
                taa ki ziya gidene dek.
                tabi yeni alacakları adamla konuşarak yapacaklarsa transferi o da ayrı bir konu.

Yorum

• vizyonu olamyan bu yönetimle bu kadar.millet dünya yıldızı getiriyor biz onun bunun artıklarını alamıyoruz.küme düşmüş bir takımdan bu kadar zor oyuncu alınır ilk kez görüyorum.hoca ayrı telden çalıyo yönetim ayrı.bu sene sonuda başkaları sevinir biz izleriz.ha doğru ben ne zaman sevindim ki bu sene sevineyim.trabzonlu olduğuma bazen üzülüyorum bazen eziliyorum.bizi bu duruma düşüren insanlar sözünü tutmayan şerefsizler utansın

Of_divranlı hakaretiniz nedeniyle 1 hafta ceza aldınız. Eleştirilerimiz hakaret boyutuna ulaşmamalı, ne söylüyecekseniz kurallar dahilinde söylemek zorundasınız. Seviye düşürmemekte bize yardımcı olunuz.

****************************************************************
                  » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                  » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                  » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                  » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                  » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                  *****************************************************************
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 14:43.
                  İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya abi o adam ölürde ISTIFA etmez!!! Yapacagi tek sey, basarisiz olunca yönetimi sucmalamaya baslamak Lazaroni'nin yaptigi gibi, sonrada kovarlar artik!!!!

Belki sasirirda Yönetimi kizdiracak aciklamalara devam eder!

Bizim Baskan sakin birisine benziyor ama herhalde onunda bir SINIRI vardir dimi?

Umarim kovarlar.....

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TFF bugun 8 yabancı kararını açıklayacak diyolar.martinezi transferini karardan sonra açıklarlar.

Yahu sen ne güzel yaziyorsun öyle

Yazmaya devam et güzel kardesim

Yorum

Yahu sen ne güzel yaziyorsun öyle

Yazmaya devam et güzel kardesim
                        yahu tansiyonu düşürem dedik anlaşma olduysa kararı bekliyolardır başkalarına koz vermemek için dimi

bu yaz çok sıcak geçecek.Ersunlu günler yakın )))))
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak of_divranli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vizyonu olamyan bu yönetimle bu kadar.millet dünya yıldızı getiriyor biz onun bunun artıklarını alamıyoruz.küme düşmüş bir takımdan bu kadar zor oyuncu alınır ilk kez görüyorum.hoca ayrı telden çalıyo yönetim ayrı.bu sene sonuda başkaları sevinir biz izleriz.ha doğru ben ne zaman sevindim ki bu sene sevineyim.trabzonlu olduğuma bazen üzülüyorum bazen eziliyorum.bizi bu duruma düşüren insanlar sözünü tutmayan şerefsizler utansın

Arkadaslar LÜTFEN.

Jabi küme düsen Ecis Bücüsün oyuncusu degildi!!!!!!!!!

O serbest bir Oyuncuydu!!!
                          Teklifler vardi ve bizi secdi.

Niye bu Transferi bu kadar yerden yere vuruyorsunuz?
                          Adam Türkiyede oynadigi maclarda gayet iyiydi ve Milli Takimda Banko oynuyor.
                          Hem Yattara tavsiye etti ve eminim sag kanadi ikisi süper götürecek!

Yorum

• Martinezin alınması iyi olur ancak istenilen adrenalini vermez.Bize Şöyle Heyecan dalgası yaşatacak en az 1 transfer lazım. Yoksa herkes stresten birbirini yer gerçi Marcelinho alındıda ne oldu diyeceksiniz.Bizimkide nasrettin hoca hikayesi işte ya tutarsa.
                            Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• martinez,lavezzi,palermo,uğur boral bizim ilaçlarımız bunların 4 ü kim ne derse desin...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                martinez,lavezzi,palermo,uğur boral bizim ilaçlarımız bunların 4 ü kim ne derse desin...
                                Aynen...

Buarada avatarındaki kim???
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X