arkadaslar bu yonetımın geldıgınde bu takımda 6 tane sol kanat oyuncusu vardı ve bır tanesı bıle ılk 11 e gıremıyordu sorun oraya futbolcu almak degıl ıse yarar bırısdını almak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonsporda süren bu sesizligin sebebi ne acaba gercekten transferle ugrasılıyormu?
Bir arkadas sol kanat icin calıstıklarını yöneticimiz Trabzon Tv de söyledi dedi ama ilginc ki hocamız bugün acıklamasında gerek duymuyor acaba Ziya Hocanın forvet arkasından kastettigi sol bek mi?
Bu arada Stichus cok uzak kaldı acaba cok uzaklarda mı:
Bu arada U21 de Hollanda sampiyon oldu penaltılarla ne dersiniz bu Drenthe kacar mı?
Kacar
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Tipik bi ziya düşüncesiİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takimda herkes kosacak.bu takimda herkes hücüm yapip geri kosacak.takim hem oyun bozacak hemde kuracak.bu takimin cok teknik oyuncularida var.seneye cok iyi bi trabzonspor izlicez..
icimizi ferah tutalim..
hasanlarla celalettinlerle mutlu olan bi taraftar profilii!
Takımda çok teknik oyuncular varmış:gülerim buna Marcelinho vardı evet sol bek oldu,Ceyhun vardı yedek oldu,Musampa vardı artık kadro dışı,Yattara var onuda taraftar baskısı zoruyla anca 2.yarılar oynatıyo ne kaldı geri? tekvandocu hasan,ferhat ve diğer ön liberolar...
bu adam bizi 7 diil 8 kişiyle savunma yaptırıyo sadece ilerde 3 kişi kalıyo hemde anadolu kluplerine karşı!
Koskoca Trabzonsporu böyle oynatan adamı,orta sahanın sağını,solunu forvet sanan adamı,dakka 70den sonra oyuna ömeri,erseni,cemi alıp ona pas verecek oyuncuları çıkarıp bakın ofansif futbolla olmuyomuş diyen adamın,bi maçta kendisini sakinleştirmek isteyen yardımcısını herkesin önünde döven adamın neresini savunuyosunuzz?????
bide @Yattara61Show kardeş bıkmadınmı artık şu ruh halinde problem olan adamı savunmaktan birazda eleştir bu adamın sana göre hiçmi kötü yönü yok?
Yorum
-
Ne acele ediyorsun?İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani solda adama ihtiyaç yok öyle mi?
onada sira gelecek elbet.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Birde arkadaslar ziya hocayı ve futbolumaza katmak istedigi sistemi her ne kadar savunmak zor olsa da zamanında gitmesini istesekte gönül daha kaliteli bir isimle calısmak istesede su an Trabzonsporumuzun basında tüm iyi niyetiyle Ziya Hocanın oldugu aşikar dolayısıyla yapmamız gereken hocayı ve takımı yıpratıcı söylemlerde bulunmamaktır istedigi transferler yapılırsa özellikle kaleci ve 10 numara hocamızın sol bölgedeki celalettin ısrarına ragmen basarılı olacaktır bu sene Trabzonsporumuz.......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ön liberolarda,sağ beklerden sonra gelicek tabiİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe acele ediyorsun?
onada sira gelecek elbet.
ziya biricik oğlu celoyu oynatması için boş bi yer olması lazım dimi...
Yorum
-
Trabzonspor yarışmacı takım değil ikinci yarıda iyi olcaz laflarıyla ikinci yarıda çok puan toplamakla bir şey olmuyor. Trabzonsporun tabeladaki yeri ne ona bakacan.bordo mavi forma ilk dörde girer.Trabzonsporun tek hedefi var Şampiyonluk. geriside andersenden masallar.taraftarının andersenden masalları dinlemeye ihitiyacı yok. 24 yaşındaki genç şampiyonluk görmedi.Trabzonspor şampiyon olmazsa başarısızdır bu kadar basit.Trabzonsporun büyüklüğü bilinecek. Müzedeki kupalar süs değil. taraftarsız kulubte olmaz.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 22:50.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Hangi 7 savunma systeminden bash ediyorsun?İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide @Yattara61Show kardeş bıkmadınmı artık şu ruh halinde problem olan adamı savunmaktan birazda eleştir bu adamın sana göre hiçmi kötü yönü yok?
Ben 4 savunma oyuncusu olarak biliyorum, senin icin o iki önlibero savunma oyuncusu anlamina geliyorsa ben buna birsey diyemem.
kötü yönleri elbetteki var, yok demiyorumki.
Ama adam teknik direktörlügü bilen biri zekali.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi 7 savunma systeminden bash ediyorsun?
Ben 4 savunma oyuncusu olarak biliyorum, senin icin o iki önlibero savunma oyuncusu anlamina geliyorsa ben buna birsey diyemem.
Ama adam teknik direktörlügü bilen biri zekali.
eeee bu ısler boledır ıkı mkac kazanırsın adam gıbı adam ıkı mac kaybedersın ulan kel zıya acaba dıyorum bız bızım yuzumuzdenmı sampıyon olamıyoruz ben hep soruyorum kendıme sızde bır sorun belkı unuttugumuz yapmamuız gereken seyler vardırTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi 7 savunma systeminden bash ediyorsun?
Ama adam teknik direktörlügü bilen biri zekali.
ZEKALI olduğu kesin..ama ilerimi gerimi orası tartışır..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
24 senedir tüm yönetimlerde basarisizdir tabi.biz bütünlügümüzü saglamaliyiz ama bu forumda bile bunun cok ama cok zor oldugu anlasiliyor.biz birligimizi saglayamadikca her zaman biraz yukari ciktigimizda bizi cok kolayca karistirarak en hassas noktalarimizdan vuruyorlar.sampiyon olabilmemiz icin cok iyi bi takimimizin olmasi yetmez...İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yarışmacı takım değil ikinci yarıda iyi olcaz laflarıyla ikinci yarıda çok puan toplamakla bir şey olmuyor. Trabzonsporun tabeladaki yeri ne ona bakacan.bordo mavi forma ilk dörde girer.Trabzonsporun tek hedefi var Şampiyonluk. geriside andersenden masallar.taraftarının andersenden masalları dinlemeye ihitiyacı yok. 24 yaşındaki genç şampiyonluk görmedi.Trabzonspor şampiyon olmazsa başarısızdır bu kadar basit.Trabzonsporun büyüklüğü bilinecek. Müzedeki kupalar süs değil.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Enis Kahraman, Ufuk Bayraktar Cem Demir, Muhammet Reis, Selim Akbulut, Emre Aygün, Emre Hızarcı, Ergin Keleş, Emre Kahraman, Eyüp Kadri Ataoğlu, Erhan Kurt, Zafer Cansız, Can Parlayan, Mustafa Yumlu, Yusuf Kurtuluş ve ufukhan Bayraktar
bu oyunculardan en az 3-4 tanesini kampta kazanabilirsek en iyi transferleri yapmış oluruz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum