Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, birbirinizin fikirlerine katılmasanızda,saygı duymak zorundasınız.Forum kurallarını herkesin en az 1 defa okumasını rica ediyorum.Eleştiri ile hakareti birbirinden ayırın.Yoksa burada yazılan kişisel ve hakarete varan yazışmalara izin verilmeyecektir.

Bundan sonrada bu tarz yazmaya devam eden arkadaşlarımız maalesef ceza alacaktır.Bilginize...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• dün gece bir martinez'dir gidiyordu.. nedir bu olayın akıbeti.. kesinleşti söylemleri falan vardı...
      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu başlığın konusu mu değiştirildi ?

Transferden başka herşey konuşulur oldu.

Seviyesizlik ve sataşma almış başını yürümüş. Oysa bu başlık ne kadar güzel başlamıştı. Futbolcu önerenler , teknik analiz yapanlar...

Fikir ayrılıklarında bile hitablar ince espirilerle kırıcı olmadan yapılıyordu. Şimdi ne ararsan var. Yönetimi , teknik heyeti geçtim , birbirimize bile saygı kalmamış. Birbirimizin ne yazdığını bile okumuyoruz. Okusak anlamadan saldırıyoruz.

Bu başlık seviyesini kaybetmeseydi ; Trabzonlunun futbol entellektüelitesini arttırdıığı , takımını teknik olarak daha iyi tanıdığı , hem medyayı hem de transfer konusunda sorumlu yada sorumluların yakınlarındakini yönlendireceği bir forum olacaktı.

Şimdi Allah aşkına forumun geldiği nokta hangisine hizmet ediyor ?

Herkes saygı ve forum kuralları dahilinde istediği eleştiriyi getirir , o arkadaşlara lafım yok. Ancak tozu dumana katan , eleştirdiği konuyu bile sonuçsuzluğa sürekleyenler bilmelidirki; bu bu forumu sadece biz takip etmiyoruz. Birilerinin Trabzonun imajını zedelediğini yukarıda bahsettiğim çerçevenin dışından savunan insanlar hiçte aynı amaca hizmet etmiyor olsa gerek !

Başlığı işyerinden bir arkadaşımla okuduk bu gün. Trabzon taraftarıyla ilgili yarattığı izlenimleri duymak istemezsiniz!

Bütün bunların dışında ben en çok gelecek sene bu zamanlarda ( eğer değişirse ) yeni yönetim ve yeni teknik adama ne türde hakaretler savurulacağını merak ediyorum.
        aman bunlari yazmasaydin bi abimiz ne diyor..seviyesizliklere karsi susunuz nasil olsa sayfa aralarinda kaliyorlar
        cok güzel yazmissin eline saglik
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lavezzi hakkında dün konustumda öyle bir transfer olmayacağını palermoda olmayacığın söylediler fazla tanınmayan şu anda gümdemde olmyan ziya doğanın beğendiği bir 10 numara var yönetim onunla görüşüyor vede direk anlasıp basına duyurmak istemiyor diye biliyorum
          saygılar
          Kaynagini acaba ögrenebilirmiyiz. Yönetimden birimi yoksa gazeteci bi arkadasimiz mi?????

Yorum

• arkadaslar ayrıca şunuda belirtmek isterim çok oldum biliyorum baskanımız belki çoğu tarafımız tarafından istenmiyor ama şu belliki yönetimdeki herkeste biliyor takım için çok cabalıyor transferlerde görüşmleri bire bir yapıyor ziya doğanada tam destek veriyor açıkcası ona çok güveniyor..

Yorum

• kaynak benim dediklerim 2 gün içinde açıklanır bende 2 gü burda olmam gibi işlerimden dolayı

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aman bunlari yazmasaydin bi abimiz ne diyor..seviyesizliklere karsi susunuz nasil olsa sayfa aralarinda kaliyorlar
                cok güzel yazmissin eline saglik
                oyel bır hale geldıkkı elestrının adı sevıyesızlık oldu..
                bırılerı koyun gıbı gutmek ıstıyor bu taraftarı hanı haberlerde cıkan ucurumdan atlayan koyunlar gıbı..
                yazık cok yazık..
                elestrılere cevap veremeyenler yada verecek cevabı olmayanlar susmalıdır..haklısınız.
                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Parasi olmayan GS'nin Transferleri:

Servet Çetin Sivasspor 500 bin dolar

Ismael Bouzid Kaiserslautern 700 bin Euro

Tobias Linderoth FC Kopenhag 3.5 milyon Euro

Cassio Lincoln Schalke 4.25 milyon EuroVolkan Yaman Antalyaspor 1 milyon Euro (Hani su 4 Milyon denilen Adam)

Orkun Uşak Erciyesspor 600 bin Euro (Ucuza Kaleci ariyoruzya, daha ucuzunu bulacagiz herhalde)
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oyel bır hale geldıkkı elestrının adı sevıyesızlık oldu..
                    bırılerı koyun gıbı gutmek ıstıyor bu taraftarı hanı haberlerde cıkan ucurumdan atlayan koyunlar gıbı..
                    yazık cok yazık..
                    elestrılere cevap veremeyenler yada verecek cevabı olmayanlar susmalıdır..haklısınız.
                    abi yukarda anlasmistik degilmi?? kimse trabzonsporun teknik direktörüne coban dememeli..futbolcusuna kazma dememeli yada baskan herneyse..birde kimse kimseyi rencide etmemeli ama maalesef tartisirken bunu yapanlar var.keske olmasa..yoksa tabiki kimse kimsenin düsüncesini paylasmak zorunda degil...evet türkce konusamadigimi biliyorum yada demekki ifade edemedim.sizden özür dilemistim acikca söylemedigim icin.simdide türkce aciklamayamadigim icin özür diliyorum..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Parasi olmayan GS'nin Transferleri:

Servet Çetin Sivasspor 500 bin dolar

Ismael Bouzid Kaiserslautern 700 bin Euro

Tobias Linderoth FC Kopenhag 3.5 milyon Euro

Cassio Lincoln Schalke 4.25 milyon EuroVolkan Yaman Antalyaspor 1 milyon Euro (Hani su 4 Milyon denilen Adam)

Orkun Uşak Erciyesspor 600 bin Euro (Ucuza Kaleci ariyoruzya, daha ucuzunu bulacagiz herhalde)
                      yaa işte boyle Trabzonspor sayfasında gs fb haberlerı okuruz..
                      sonra arkadaslar bu baslıkta transferden baska bısey yazmayınderler,sevıyesızlık yapmayın derler..
                      o zaman alın sıze transfer haberi ama kusura bakmayın bızımkıler degıl...

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar ayrıca şunuda belirtmek isterim çok oldum biliyorum baskanımız belki çoğu tarafımız tarafından istenmiyor ama şu belliki yönetimdeki herkeste biliyor takım için çok cabalıyor transferlerde görüşmleri bire bir yapıyor ziya doğanada tam destek veriyor açıkcası ona çok güveniyor..
                        sabahtan beri sadece okuyorum. bende burada sadece transfer konuşulması gerektiği kanaatindeyim ama!!! işte bu yazıyı okuyunca dayanamadım. hocam iyi niyet bizi veya klubü başarıya götürmüyor. ziyaya başkan çok güveniyor demişsin zaten bir çoğumuza göre hatanın başı bu, ikincisi transferde görüşmeleri birebir yapıyor demişsin bu zaten iyi yönetilen bir takımda olmaması gereken bir durum. bu bir ekip işi, profesyonel bir kadron olmalı bu işi bilen takım yararına çalışan. Özkan ve Atay başkan zamanında kurumsalaşma adına atılan adımların hiçe atıldığını gösteriyorki başkan bunlardan dolayı eleştiriyor. bizzat görüşmesininde şu ana kadar sonuç getirmediği düşünülürse, bu yönetim klubün çivisini söküyor olan sadece bu başka bir şey değil.
                        BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                        ÜLKERE HAYIR

Yorum

• arkadasım benim demek istediğim şuydu futbolcuları baskanımız beğenmiyor olan tarnsferleri ziya doğan istedi hepsini hemde ,sadece görüşmeleri baskan yaptı

yapmayada devam edicek bende eskiden desteklemiyordum yönetimi ama içlerine girme sansını yakaladım gerçekten bazen düşünüyorum da yapılan eleştiriler her sey yanlıs gibime geldi ayrıca yeni sezonda hepimiz bam baska bir ts izlicez bu konuda çok rahatım futbolcular ile sürekli bire br toplantılar yapılıyor sürekli aşılanıyorlar

su forumda yönetime destek çıkılsa takımada sahip çıksak basarı zaten kendiliğinden gelicek

Yorum

• Arkadaşlar bu forumu okuyan yada birisi vasıtasıyla hakkında yazılanları duyan serkan,adnan,keçeli.cello ve daha niceleri çıkıp futbol oynar mı allah aşkına? süper topçu olsa bile oynamaz ha birisi çıkıp diyecekki şimdi e zaten oynamıyorlar.

Evet zaten oynamıyorlarsa bunun çöüzm şekli burda futbolcuları kötüleyerek onları aşağılayarak, birilerinin isimlerin önü ne yada arkasına bir takım ekler getirmek olmamalıdır.Biz alkışlamayı bilmediğimizi gibi eleştirmeyi de hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.

Eleştiri yapıcı olduğu zaman güzeldir bunları birbirinden ayırabilmekse ayrıca bir erdemdir.

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sabahtan beri sadece okuyorum. bende burada sadece transfer konuşulması gerektiği kanaatindeyim ama!!! işte bu yazıyı okuyunca dayanamadım. hocam iyi niyet bizi veya klubü başarıya götürmüyor. ziyaya başkan çok güveniyor demişsin zaten bir çoğumuza göre hatanın başı bu, ikincisi transferde görüşmeleri birebir yapıyor demişsin bu zaten iyi yönetilen bir takımda olmaması gereken bir durum. bu bir ekip işi, profesyonel bir kadron olmalı bu işi bilen takım yararına çalışan. Özkan ve Atay başkan zamanında kurumsalaşma adına atılan adımların hiçe atıldığını gösteriyorki başkan bunlardan dolayı eleştiriyor. bizzat görüşmesininde şu ana kadar sonuç getirmediği düşünülürse, bu yönetim klubün çivisini söküyor olan sadece bu başka bir şey değil.
                              trabzonspor sirf iyi niyetle yönetilinecek bir klüp degil profesyonelce yönetilmesi gereken bir klüp.aslinda baskan sadece trabzonspor sirketinin genel baskani olmali.futbol isleriyle de ugrasan bir profesyonel olmali.hatta baskanin ismini bile bilmemiz sart degil kisilere bagimli kalirsak cok cekecegimiz var..

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bu forumu okuyan yada birisi vasıtasıyla hakkında yazılanları duyan serkan,adnan,keçeli.cello ve daha niceleri çıkıp futbol oynar mı allah aşkına? süper topçu olsa bile oynamaz ha birisi çıkıp diyecekki şimdi e zaten oynamıyorlar.

Evet zaten oynamıyorlarsa bunun çöüzm şekli burda futbolcuları kötüleyerek onları aşağılayarak, birilerinin isimlerin önü ne yada arkasına bir takım ekler getirmek olmamalıdır.Biz alkışlamayı bilmediğimizi gibi eleştirmeyi de hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.

Eleştiri yapıcı olduğu zaman güzeldir bunları birbirinden ayırabilmekse ayrıca bir erdemdir.
                                arkadasım bız burda futbolcuları asagılamıyoruz
                                onların kapasıtelerı bellı,ıyı futbolcu olabılırler. antepte,ankarad kasımpasada malatya yanı sıradan takımlarda yıldızda olabılırler Ama Trabzonspor burası... elestırdıgımız bu futbolcular degıl onalrı yıldız dıye bıze yutturmaya calısan zıhnıyet..
                                ve yıldız sozu vererek bu koltugu ısgal edenler..
                                .
                                alkıslamayı bılmedıgımız soyluyorsun hadı baskanın alkıslanacak bır ıcraatını goster??????????*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X