Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Transfer Sezonu söyle gececek:

Uzun ince bir yoldayım
    Gidiyorum gündüz gece
    Bilmiyorum ne haldeyim
    Gidiyorum gündüz gece
    Dünyaya geldiğim anda
    Yürüdüm aynı zamanda
    İki kapılı bir handa
    Gidiyorum gündüz gece

Kırk yıl bu yollarda
    Ovada dağlarda çöllerde
    Düşmüşüm gurbet ellerde
    Gidiyorum gündüz gece

Şaşar Taraftar iş bu hale
    Kah ağlaya kah güle
    Yetişmek için MENZİLE
    Gidiyorum gündüz gece
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaşlar jerome rothen hakkında bilgisi olan varmı yani ne kadar para kazanıyor falan filan gibi
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• daha yazmak içimden gelmiyor. transfer falan yapılmasını da istemiyorum. hep batıyoruz sıradan bir anadolu takımı olduk bir zamanların samsunspor un dan farkımız kalmadı.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• beyler size yeni bi transfer daha
          Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler size yeni bi transfer daha
            Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.
            kim bu adam ya yıne basladık ıkıncılık topcusu almaya yıldızlara bak be Allahım sabır ver
            !

Yorum

beyler size yeni bi transfer daha
              Ali Sakal, Trabzon'da

bu oyun cu Giresunspordan gitmişti diye hatırlıyorum.
              doğru olabilir Diyarbakırspor maçında burda iyi oynayınca diyarbakır a gitmişti sonra da büyük şehir belediyeye kiralık falan gitti herhalde.
              En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 10:42.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kim bu adam ya yıne basladık ıkıncılık topcusu almaya yıldızlara bak be Allahım sabır ver
                senin yazdıgın yıldızlar ne kadar para verirsen ver gelmez turkiyeyebu adam iyi futbolcu ne kadar dogru karar bilmem

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu oyun cu Giresunspordan gitmişti diye hatırlıyorum.
                  Ali Sakal Giresunlu bir futbolcu. Geçen sezon kupa maçları sonrası Giresunspor'dan Diyarbakırspor'a gitmişti. Oradan da Gaziantep B.B'ye. İyi futbolcuydu ama süper ligde hele de Trabzonspor'da neler yapabilir bilemiyorum.
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Sakal Giresunlu bir futbolcu. Geçen sezon kupa maçları sonrası Giresunspor'dan Diyarbakırspor'a gitmişti. Oradan da Gaziantep B.B'ye. İyi futbolcuydu ama süper ligde hele de Trabzonspor'da neler yapabilir bilemiyorum.

evet tamam bende şimdi hatırladım ama süperligde ne kadar başarılı olur orası muamma. ama tutturabilirse gerçekten iyi futbolcuydu.

Yorum

• zaten fotomactan cıkan bi haber oldugu için sallama olma ihtimali cok yuksek
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

senin yazdıgın yıldızlar ne kadar para verirsen ver gelmez turkiyeyebu adam iyi futbolcu ne kadar dogru karar bilmem
                        BEN yıkdız yazmadım mehmet cakır mehmet nas alı bılgın bırde hasan kabze dıyom bunlarda turkıyede goguada sıradan bır klupde oynuya zaten avrupada
                        !

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zaten fotomactan cıkan bi haber oldugu için sallama olma ihtimali cok yuksek
                          kardeş ben gaziantep belediyeden oyuncu alacagını biliyodum ali sakalmış cünkü her macında trabzonlu yonetici var
                          Ankara’da oynanan Gençlerbirliği Oftaspor maçını Metin Tekin, Mehmet Kulaksızloğlu, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve çok sayıda teknik adamın izlediği ve not aldıkları gözlendi. Ayrıca, Trabzonspor teknik heyeti ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları yakın takibe alırken sezon sonunda bir kaç futbolcuya resmi teklifin gelmesi bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BEN yıkdız yazmadım mehmet cakır mehmet nas alı bılgın bırde hasan kabze dıyom bunlarda turkıyede goguada sıradan bır klupde oynuya zaten avrupada
                            sen keita yazmışssın cok uctun kardeş

Yorum

kardeş ben gaziantep belediyeden oyuncu alacagını biliyodum ali sakalmış cünkü her macında trabzonlu yonetici var
                              Ankara’da oynanan Gençlerbirliği Oftaspor maçını Metin Tekin, Mehmet Kulaksızloğlu, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve çok sayıda teknik adamın izlediği ve not aldıkları gözlendi. Ayrıca, Trabzonspor teknik heyeti ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları yakın takibe alırken sezon sonunda bir kaç futbolcuya resmi teklifin gelmesi bekleniyor.
                              o zaman faydalı olur umarım
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o zaman faydalı olur umarım
                                ya kardeş ikincilik için uygun futbolcu hatta fazla bile ama süperlik için bilmem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X