Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadasım benim demek istediğim şuydu futbolcuları baskanımız beğenmiyor olan tarnsferleri ziya doğan istedi hepsini hemde ,sadece görüşmeleri baskan yaptı

yapmayada devam edicek bende eskiden desteklemiyordum yönetimi ama içlerine girme sansını yakaladım gerçekten bazen düşünüyorum da yapılan eleştiriler her sey yanlıs gibime geldi ayrıca yeni sezonda hepimiz bam baska bir ts izlicez bu konuda çok rahatım futbolcular ile sürekli bire br toplantılar yapılıyor sürekli aşılanıyorlar

su forumda yönetime destek çıkılsa takımada sahip çıksak basarı zaten kendiliğinden gelicek
    arkadaşım madem yönetimin içine girebildin senden taraftar olarak bir transfer istesek ve sende bunu yönetime iletsen.herkezinde bildiği ve kanaat getirdiği gibi eğer bu sene çok iyi bir 10 numara almazsak gene hüsran olacak.bu yüzden syn. yönetimimiz kesenin ağzını biraz değil bayağı açmalı.biz taraftar olarak riquelmeyi istiyoruz.bunu iletirsen sevinirim

ayrıca bu transfer gerçekleşirse çok para harcanır biliyorum ama şuhnlarıda düşünmek lazım.eğer bu transfer olursa birincisi sadece riquelmeyi izlemeye gelen taraftarımız bile olur.sonra 100 bin üye kampanyamız var elbet bunda patlama olur vede foırma satışlarını o zaman herkez görür.artık bunlarıda düşünüp biraz büyük oynamanın zamanı geldide geçiyo.küçük düşünerek hiç bişe olmayacağını artık birilerinin anlaması lazım
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oyel bır hale geldıkkı elestrının adı sevıyesızlık oldu..
      bırılerı koyun gıbı gutmek ıstıyor bu taraftarı hanı haberlerde cıkan ucurumdan atlayan koyunlar gıbı..
      yazık cok yazık..
      elestrılere cevap veremeyenler yada verecek cevabı olmayanlar susmalıdır..haklısınız.
      Sevgili yakutlu61:

Şimdi bu söylediğiniz ile bizim savunduğumuz konuyu nasıl bağdaştırdınız?

Yazdıklarınızın cidiye alınmasını istiyorsanız lütfen cevap verdiğinizi düşündüğünüz insanların yazdıklarını büyük bir ciddiyetle ve acele etmeden okuyunuz.

Ben bu yönetimin ya da teknik ekibin tarafatrı değilim . Gerekçelerimide gereken yerlerde , gereken zamanlarda söyledim.

Ama çok iyi hatırlıyorum bu başlıkta bile sizin yaptığınız eleştirileri yapanlarda oldu , mantıklı cevaplar sunanlarda oldu.

Bu başlık 600 sayfayı geçti. İnanın 300 sayfası bu konuyla ilgili.
      Peki ya sonuç ?

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşım madem yönetimin içine girebildin senden taraftar olarak bir transfer istesek ve sende bunu yönetime iletsen.herkezinde bildiği ve kanaat getirdiği gibi eğer bu sene çok iyi bir 10 numara almazsak gene hüsran olacak.bu yüzden syn. yönetimimiz kesenin ağzını biraz değil bayağı açmalı.biz taraftar olarak riquelmeyi istiyoruz.bunu iletirsen sevinirim
        para olsa ronaldinho yu alirlar riquelme yi kim istemezki ama kimsenin yanasacagini sanmiyorum bu transfere..daha ismi duyulmamis birisi olacaktir.olsun ismi bizde duyulur o zaman.yattara nin ismini kim biliyordu.ben lavezziyi cok istiyordum ama illede sart degil.daha ucuz maliyete en az onun kadar yetenekli ve cok ismi duyulmamis birisi olursa neden olmasin..martinez sakarya ya bedelsiz gitti öyle degilmi..neden biz bulamayalim.ciddi bi sekilde arastiran bulur demek..herneyse ya herseyin hayirlisi..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Uğur Boral'ın alınmasını isterim.Eldekilerden kat kat daha iyidir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevgili yakutlu61:

Şimdi bu söylediğiniz ile bizim savunduğumuz konuyu nasıl bağdaştırdınız?

Yazdıklarınızın cidiye alınmasını istiyorsanız lütfen cevap verdiğinizi düşündüğünüz insanların yazdıklarını büyük bir ciddiyetle ve acele etmeden okuyunuz.

Ben bu yönetimin ya da teknik ekibin tarafatrı değilim . Gerekçelerimide gereken yerlerde , gereken zamanlarda söyledim.

Ama çok iyi hatırlıyorum bu başlıkta bile sizin yaptığınız eleştirileri yapanlarda oldu , mantıklı cevaplar sunanlarda oldu.

Bu başlık 600 sayfayı geçti. İnanın 300 sayfası bu konuyla ilgili.
            Peki ya sonuç ?
            pekı arkadasım sız benım yazımı ıyıce okudunuzmu okudunuzsa burda arkadaslarımızı bıre bır sucluyor degılım..
            benım soyledıgım alkıslamayı bılmıyorsunuz dıyen arkadaslar bı tek ıcraat gosterın alkıslanak olan???
            ve kımse kusura bakmasın ama su ortamda transfer baslıgı altında gs fb transfer haberlerını okumak bıze layık degıl,yazmasınlar demek de cozum degıl ne yazsınlar ,baskanı burda elestırmıcez baslık uygun degıl,baska takım transferı yazmayacagız baslık uygun degıl.baslık tarnsfer haberlerıyle 600 sayfayı gecemezdıı zaten emın ol
            YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğur Boral'ın alınmasını isterim.Eldekilerden kat kat daha iyidir.
              ondan daha iyisi alinabilinir.adam kac aydir futbol oynamiyor.hani hic yoktan iyidir ama bi bilal kisa yada en azindan kasimpasali erhan kücügü ona tercih ederdim..ben nasil sag kanat da güzel rekabet olacaksa ayni sey sol acik icinde olmali..bilal ve erhan birlikte alinmali..yada faruk ve erhan..sol acik bombos zaten oraya birden fazla transfer sart.yoksa ziya dogan oynasin orda..

Yorum

• dumanpub

haberler için sağolasın. martinezde tranferinde. para+3 futbolcu diyolar böyle bir şey varmı dün gece yazdıydım.
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu forumu okuyan yada birisi vasıtasıyla hakkında yazılanları duyan serkan,adnan,keçeli.cello ve daha niceleri çıkıp futbol oynar mı allah aşkına? süper topçu olsa bile oynamaz ha birisi çıkıp diyecekki şimdi e zaten oynamıyorlar.

Evet zaten oynamıyorlarsa bunun çöüzm şekli burda futbolcuları kötüleyerek onları aşağılayarak, birilerinin isimlerin önü ne yada arkasına bir takım ekler getirmek olmamalıdır.Biz alkışlamayı bilmediğimizi gibi eleştirmeyi de hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.

Eleştiri yapıcı olduğu zaman güzeldir bunları birbirinden ayırabilmekse ayrıca bir erdemdir.
                  Vermeyince mabud neylesin sultan mahmud diye bir söz vardır. Ne kadar yapıcı olacağız. Eldeki veri ortada. Bunlardan daha fazlasını beklemek o futbolculara haksızlık olur. Yapıcı oluyoruz aslında eleştiriyoruz çekin gidin diyoruz. Sizin seviyeniz bu takım değil diyoruz. Daha ne diyelim...

Yorum

• Son zamanlarda konu başlıklarındaki asabi, sinirli, gergin tartışmalar yavaş-yavaş forumun tadını kaçırmaya başladı! Lütfen biraz sükunet ya!
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dumanpub

haberler için sağolasın. martinezde tranferinde. para+3 futbolcu diyolar böyle bir şey varmı dün gece yazdıydım.
                      Umarim dogrudur.
                      Celo, Keceli ve x.
                      Sol tarafa Transfer sart olur...
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ondan daha iyisi alinabilinir.adam kac aydir futbol oynamiyor.hani hic yoktan iyidir ama bi bilal kisa yada en azindan kasimpasali erhan kücügü ona tercih ederdim..ben nasil sag kanat da güzel rekabet olacaksa ayni sey sol acik icinde olmali..bilal ve erhan birlikte alinmali..yada faruk ve erhan..sol acik bombos zaten oraya birden fazla transfer sart.yoksa ziya dogan oynasin orda..
                        Yıllardır en önemli sorunumuz sol kanat.Musampayı kullanamıyoruz.Bence Uğur Boral ilaç olabilir.O olmazsa saydığın isimlerde iyi.Bilal'in Malatyada oynarken bize sözü vardı.Ona karşılık Volkan ve Emrahı vermiştik.İyi bir oyuncu gelirse faydalı olabilir.

Yorum

• selam ahali..
                          martinez konusunda var mı bi gelişme??

bugün yerel gazetelerde hocanın transfer konusundaki çelişkilerinin yönetimden tepki aldığını falan okudum, spor haberleri ile pek ilgilenemiyorum vaziyet nedir???

Yorum

• Uğur boral en çok yattara ile anlaşır ))))
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Uğur boral en çok yattara ile anlaşır ))))
                              Oyun olarak mı?Gece hayatı olarak mı?

Yorum

Uğur boral en çok yattara ile anlaşır ))))
                                ya olursa iyi olur ama fb rakibine verecegine gider sampiyonluk iddiasi olmayan siradan bir takima verir..martinez konusunda bugün cok ümitliydim iyi haberler duyacagimiza ama suana kadar bisey yok.gerci daha erken aksam olur belki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X