Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu tansiyonu düşürem dedik. anlşama olduysa kararı bekliyolardır. başkalarına koz vermemek için dimi

bu yaz çok sıcak geçecek.Ersunlu günler yakın )))))

Senin dediklerine göre bu gecede sicak olacak.

Ne demisdi Emre kardes:

Sıcak çok sıcak
    Sıcak daha da sıcak olucak
    Sıcak çok sıcak

Bu gece bu gece bu gece bu gece

Hadi Haluk bastir bee

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen...

Buarada avatarındaki kim???

ankarasporlu özer..burdaki biz kaç arkadaş özer kampanyası başlattı bnde ayak uydurdum kendisi trabzonlu ve trabzonsporludur..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Martin Palermo gelirse çok iyi olur bide Bobodilla bide Sol Bek işte o zaman tamamdır...

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ankarasporlu özer..burdaki biz kaç arkadaş özer kampanyası başlattı bnde ayak uydurdum kendisi trabzonlu ve trabzonsporludur..
          Dedim acaba senmisin.
          Tam topçu tipin war dicektim
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

martinez,lavezzi,palermo,uğur boral bizim ilaçlarımız bunların 4 ü kim ne derse desin...
            bu 4ü geldiğinde takım süper olur bence
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Elinde 4 tane stoperin 1 tanede sol bekin varsa ve sen hala sol bek yerine stoper transferi istiyorsan ne teknik direktörsün nede başka bi haltsın demektir...Bu adamın yardımcıları yönetimde futbolu bilen kimse yokmu arkadaş yaa biri buna dur desin.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• martinez konusu yalan millet sakaryalı yönetimde bizim komşular var trabzon bu yönetimle ancak serbest kalmış oyuncu alır diyorlar.onun için boşa ümitlenmeyelim.boşta olan kalecilerin bir listesini yapalım yollayalım yönetime bir faydamız olsun.yoksa çok bekleriz
                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Futbol Federasyonu yabancı konusundaki kararı kongre sonrasını bıraktı...

Büyük ihtimalle seçim kararı çıkacak ...

Melih başkan işleri organize ediyor ...

Salı günü zaten mali genel kurul ...

Ciddi pazarlıklar dönüyor sanırım Melih başkan ile bizim yönetim ters düşecek ..hava ilk kongre gibi değil ...

Dün gece itibarıyla akşamüstü daha dogrusu Martinezi almışmışız fakat Sakarya başkanı kabul etmemiş arada başka kişiler de varmış her kafadan bir kaç ses çıktıgını ama bize bittiğini de söyleyen oldu belli olmadıgını da ... dün akşam ki sakarya başkanının açıklamasına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız ....

Ziya Dogan konusunda ise malesef dediklerim teker teker çıkmaya devam ediyor ...dengesiz ve ne dediği belli olmayan biri olmadıgını 500000000000 defa yazdım örnekler verdim hala daha bazı arkadaşlar avukat rolüne soyundurlar .. işin komik tarafı hiç bir bilgileri olmadıgı halde ...

desert 61 in yazdıgı örnegi ben yazmıştım ve çok da dogrudur ..

bugün başkanın geldiği nokta çok geç olmakla beraber cav cavın geldiği noktadır .. niye bu kadar sürdü derseniz başkanlık ve tecrübe farkı derim ...

malatya başkanı ile mi konuştu bizim başkan tabii ki onu bilmiyorum

bu arada gençlerden futbolcu almamız mümkün değil ...en azından şu an için öyle ..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin dediklerine göre bu gecede sicak olacak.

Ne demisdi Emre kardes:

Sıcak çok sıcak
                    Sıcak çok sıcak

Bu gece bu gece bu gece bu gece

Hadi Haluk bastir bee

arkadas o artistin soyismi ne ve sarkinin ismi??

Yorum

• Bir transfer haberi gelsede , şaşırsak..

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu 4ü geldiğinde takım süper olur bence

bunların hepsi geldiğinde zaten transferi kapatarız..ya aslında alınamayak futbolcu değiller..basacaksın parayı alacaksın kardeşim..

Yorum

bunların hepsi geldiğinde zaten transferi kapatarız..ya aslında alınamayak futbolcu değiller..basacaksın parayı alacaksın kardeşim..
                          Basacaksında nerden?

Yorum

• İlk olarak JustFendi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadas o artistin soyismi ne ve sarkinin ismi??

Emre Altug
                            Sicak
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Basacaksında nerden?

ya gs iflas bayrağını çekti hala transfer yapıyolar hemde yıldız lincoln gibi..biz niye yapamayalım..hem biz böyle yıldız felanda istemiyoruz...biraz borca gireceksin kardeşim..ticarette bile risk almayan para kazanamaz...

Yorum

• Emre Toraman Rize ile anlasmis.
                                Ilginc!

Hani bir ara BJK ve biz istiyorduk.

Palavra Palavra Palavra.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X