Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• EVET Bombalar patladi arkadaslar, tam 10 Transfer birden yapti bizim yönetim

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• işte bu başlık bunun için beyler..heyecanladım şimdi!!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar şaka değil yönetimden aldığım bir bilgi, gözümün önünde imza atılmadı doğru ama 2 sa önce aldığım bilgi bu yönde. sizler gibi bizde iş bilmez bir yönetime sahip olduğumuzu unutmuyoruz, eyvallah. sizler kadar bizde darlandık ve sizinde bu ruh halinizi az çok tahmin ettiğim için güvenilir bir kaynaktan aldığım bu bilgiyi paylaşmak istedim.
        Umarım dogrudur.Hayırlı olsun
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cenk,

Bu gece uzun olacak belli.
          Hayırlısı diyelim...
          Allah Utandırmasın diyelim...
          İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi sasirdim ne dicemide bilmiyorum..
          simdi burasi kaynar..bitti derken bizim anladigimiz türden bitmekmi..yani bizde biten bisey bitti olmuyorda..ya burasi cilgina döner..

Simdi ihtimalleri degerlendirmek gerekir.

Oldumu bu işler dostlar...Erkan abi ???
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• @LazzVegazz,

bomba olmuş bu resim. Neyse, biz yine de olması muhtemel bombalarımıza odaklanalım.

Nerde kalmıştık,
            Lavezzi ve Palermo Arjintinden uçağa binse, kaç saat sonra İstanbul'da olur.

Yorum

• Eğer doğruysa süper olur ama yönetimin bu iki ismi getirebileceğine inanmıyorum kendi adıma. Son anda aksilikler çıkabilir. İnşallah medyada veya burada duyulmaz. Bize haber geldiği anda oyuncular imza atmış olsun nolur..
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                EVET Bombalar patladi arkadaslar, tam 10 Transfer birden yapti bizim yönetim

kesin şampiyonuz ama insallah kaleciligi iyidir
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• neye bindigine baglı Erkan abi bizim uçalardan birine bindiyse rota önce geliş sonra gidiş olur.Hoş denemek isteyebilir güzel hocamız.

Abi sende var bi bomba patlatsana sunu yaa...
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• adı geçen isimlerin peşindeki transfer komitesinin trabzonspor transfer komitesi olduğunu unutmayalım ama umutsuzda olmayalım. ben sadece çoğunuzun ulaşamayacağı bir bilgiye sahip oldum ve bunu sizlerle paylaştım. transferler gerçekleşmezse açar söveriz bilgiyi veren sn.'a
                    ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• Stichus başlık seni çağırıyo
                      Gel ve aydınlat forum ahalisini
                      Yönetimden beklenmeyecek kadar olumlu adımlar bunlar..
                      Hayırdır inşaallah

Yorum

@LazzVegazz,

bomba olmuş bu resim. Neyse, biz yine de olması muhtemel bombalarımıza odaklanalım.

Nerde kalmıştık,
                        uçağa binse kaç saat sonra burda olur onu bilmem ama
                        gördüğüm yerde seni ağalar paşalar gibi yedirir içiririm erkan abi..

Yorum

@LazzVegazz,

Nerde kalmıştık,
                          önce istanbul da olacaklari icin bizim icin geldikleri anlasilmaz ulusal basinda
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

adı geçen isimlerin peşindeki transfer komitesinin trabzonspor transfer komitesi olduğunu unutmayalım ama umutsuzda olmayalım. ben sadece çoğunuzun ulaşamayacağı bir bilgiye sahip oldum ve bunu sizlerle paylaştım. transferler gerçekleşmezse açar söveriz bilgiyi veren sn.'a
                            abi ön sözlesme falan degil demi zaten acayip antipatim var bu ön sözlesme lafina...
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

adı geçen isimlerin peşindeki transfer komitesinin trabzonspor transfer komitesi olduğunu unutmayalım ama umutsuzda olmayalım. ben sadece çoğunuzun ulaşamayacağı bir bilgiye sahip oldum ve bunu sizlerle paylaştım. transferler gerçekleşmezse açar söveriz bilgiyi veren sn.'a
                              Abi , emin misin gelecek 10 numaranın Lavezzi olduğuna ? Sana direkt bu ismi mi söylediler.

Başka bir 10 numara getirecekler kanımca...

Yorum

• Şu anda bu haberin doğru olduğuna ve uçağa binmiş olduklarına inanmaya ihtiyacım var kimse bozmasın
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X