alalım su kardesleri bari bunu yap yönetim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
haklsisn bu adamlari orda kesfetmek lazim su ana kadar izleyenler cok olumlu referans veriyorlar hatta bi gsli keske biz alsaydik cok iyi transfer yapmislar diyor habersitesi yorumunda.İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli bilgini niye almadınız diyosunuz sonrada mehmet nerden çıktı diyosunuz.
))
Yorum
-
Serkan Calik
29 Mac da 2 Gol 3 Assist
Baris Özbek
25 Mac da 1 Gol 3 Assist
RWE 25-30 Macina Canli olarak bakdim.
Serkan Calik GS de bence bir sey yapamaz ama Baris Özbek baya iyi is yapabilir
Bak Arkadasim sende haklisin 50 bin Euro fazla bir sey degil sans verirsin tutarsa tutar tutmassa yollarsin Burda Problem Mehmet Akgün degil.Ama Trabzonspor deneme tahtasi degil bir de sen kendi altyapina önem vermelisin.Herkez öze dönüs söylenib duruyor.Ama kendi oyuncularina sans vermesen bu oyunculari nasi Motive edeceksin?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
wisladan alıncak üç oyuncu var
Blaszczykowski, P.Brozek, radoslaw sobolewski
yattara olmazsa Blaszczykowskiyi alırdım, ortasahayada sobolewskiyi alırdım. Szymekde kendi geri gelmek ister
kaleci
jabi hüseyin erdinç celaleddin
yattara serkan szymek sobolewski gökdeniz
p.brozekEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 19:15.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
bi ara sobolewski de gündemdeydi ama sonradan düştü nedense milli takımda bi kaç maçını izlemiştim ve iyi oynamıştı olabilir ...İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewisladan alıncak üç oyuncu var
Blaszczykowski, P.Brozek, radoslaw sobolewski
yattara olmazsa Blaszczykowskiyi alırdım, ortasahayada sobolewskiyi alırdım. Szymekde kendi geri gelmek ister
Yorum
-
Söyle oluyor Calim ve Pas Teknigi iyi ama Gol vuruslari baya kötü.Adamin 3-4 Macina bakdim ve gercekten de Golvuruslari bana Mehmet Yilmazi hatirlattirdi.İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl oluyor yaw
tekniği iyi son vuruş kötü????çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle oluyor Calim ve Pas Teknigi iyi ama Gol vuruslari baya kötü.Adamin 3-4 Macina bakdim ve gercekten de Golvuruslari bana Mehmet Yilmazi hatirlattirdi.

Yorum
-
10 numara serkan balcı olacak bu gidişleİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara kim olcak
)))) 10 numaralı formayı umut giyiyo
))
Yorum
-
hakketten serkan kaç numaralı formayı giycekİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara serkan balcı olacak bu gidişle

)))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
Numaralar önemli degil!
Önemli olan Futbolcunun POerformansi.
Arkadaslar resmi Transfer Dönemi yarin basliyor.
Fazla aceleci olmayin. Önümüzde daha neredeyse 3 Ay gibi bir zaman var.
Elbette Transferler erken yapilsa iyi olur ama sonuna dogruda Fiyatlar düser
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
arkadaşlar öze dönüş değilde genç oyunculara yönelme derseniz daha doğru olur sanırım. öze dönüş nedir Türk mü yoksa Trabzonlu mu benim bildiğim oyuncu ya yerlidir ya yabancı. genç oyuncu Hakkarisporun alt yapısındanda gelebilir vanspor un altyapısındanda bunları hepsi yerli oyuncudur öze dönüş budur alanı daraltmayalım biz büyük bi takımız. Trabzonlu olupta bildiğim kadarıyla alt yapıyı bi kazanç haline getiren çok topçu var yaşı 30 a gelmiş ama parlayamamış oyuncular var zannediyorum bunlar Ts ye artı bir maliyette aynı zamanda ve bonservis istemiyoruz istediğiniz takıma gidebilirsiniz denmiş bence doğru bunlar beslek mi. bence Trabzonspor yanlış yönetiliyor. sadece bu yönetim değil 96 dan beri köklü bi çözüm bulunamadı. hergelen günü kurtarmaya gitti. bence bunun en basit örneği bu öze dönüş projesi. bunu kullanarak oy kapmaya çalışıyorlar. yaltıkçı yazarlarda destekliyor. bana öze döncem deme bana hedef koy şampiyon yapcam de Türkiyedeki genç yetenekleri bulcam çıkaracam de. bence olaya bakış açımız bayağı bi değişmeli.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
kim demiş numaralar önemli değilİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumaralar önemli degil!
Önemli olan Futbolcunun POerformansi.
galatasaray 9 ve 99 numara
))))))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum