Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sylva yoksa onur kaleye gecmelidir, tolgayla bu is yürümez

Yorum

• 25 yasina geldi artik cok genc bir kaleci de degil ama hala bir umut isigi yok.. Kendisini hic gelistiremedi diyecegim ama aslinda yetenegi bu kadar.. Trabzonspor da fantezi yeri degil, her mac elinden kacirsin yan yopta bosa ciksin vs.. 3.kaleci olabilir sanirim..
      En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 03:27.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• tolga yolun acık olsun kalen kapalı,
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Terim seni yine milli takıma çağırmış. en az 5 yıl daha gitse diye bakarız öyle gözüküyo. bi Hüseyin bi sen ne zaman gitceksiniz. Tayfun falan arasıra yine bi gidip geliyo.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Bence Metin Aktaş'tan beter olucak...Yada Fevzi'den

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sylva işi yine belirsizleşti, bu sene bizi yakarsa Tolga yakar eğer kaleye geçerse..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• yıne mı sana kaldık neydı bızım gunahımız allahım
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• e napsın cocuk bole oluca belliydi...siz sahip cıkmadınız hep kostek destek yok oda buraları okudukca gördükce kendine olan güveninide kaybetti..o Türkiyedeki en iyi kalecilerden birisidir degil Birincisidir diyorum....Rüştünün veliahtı....İnşallah bu yazdıklarınızdan utanacaksınız
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Yorumsuz Kaliyorum ÇÜnkÜ Ben Tolgaya Kalceİ Bİle Demİyorum
                    bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Sadece Orhan ÇikrikÇinin Yaptiklari YÜzÜnden Ürkek Bu Adam 4 Tane Yedİ Borumu
                      bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• geçen gün ümit milli maçını izledim onur çok iyiydi
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Tolga'nın, pazar günkü açılış maçında ilk onbirdeki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor’un en sorunlu transferi haline gelen Tony Sylva’nın bonservisine ilişkin somut adımı henüz atamadığı öğrenildi. Fransız kulübü Lille ile menacerleri ve avukatlar aracılığıyla görüşen Senegalli file bekçisinin, yarın Türkiye’ye döneceği belirtildi. Sorunların hafta ortasına kadar halledilmesinin ardından Sylva’nın lisansının çıkarılacağı dile getirildi. Bu gelişme ile birlikte Süper Lig’in ilk maçı olan Ankaraspor müsabakasında kaleyi koruyacak isim de şekillendi. A Milli Takım’dan dönen Tolga Zengin’in, pazar günkü açılış maçında ilk onbirdeki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

fanatik.com.tr
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Mİlyon Dolarlik Transferler Yapacaksin Kalende De Tolga Orta Sahanda Huseyin Oynayacak Peh Derim Yazik Derim Ayip Derim Milyonlarca Taraftara Saygisizlik Derim
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• eyer bu tolgayla devam edersek yine hüsran olacagımız kesin işallah ben yanılırım ama görünen köy klavuz istemez.

Yorum

• eğer tolga oynayacaksa egemen ve song'a büyük iş düşecek demektir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X