Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Engin,
    Tolganın boyunda biri en ideal yerde dursaydı,topu tokatlardı büyük ihtimal.
    Top gidebileceği en güzel yere,en ideal yörüngede gitti,bunda hemfikirsek ne güzel..

İş dönüp dolaşıp kredisizliğe geliyor.
    Maçtan evvel özellikle özdeğerlere(özevlatlara)duyulan güvensizlik,forumlardan taa kahvehanelere kadar dile getiriliyorsa,degajlar taça,paslar rakibe,tekmeler aşil tendonlara sıkça isabet edecektir.

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolganın boyunda bir kaleci doğru yerde durursa o pozisyonda en azından topu tokatlayarak dışarıya gönderirdi.

Yorum

• tolga yine böyle bir golü az kalsın yine yanlış yerde durmasından dolayı konya maçında da yiyecekti...

Yorum

• Ben yakınında yöresinde olsam Tolga'nın mesela;
        Ona şunu derdim;
        Konya maçında hatalı bir pozisyonda olsa kendini aşarak çeldiğin top, aslında senin boş biri olmadığını gösteriyor..
        Demekki bunu yapabiliyorsun zora girince.
        Zora girince konsantre olabiliyorsun,çabalıyorsun en azından.

Yanlış pozisyon alsada,çok zor bir pozisyonu bertarafta etmiş olmadımı aslında?

Şu söylem yanlış bence;''hatalıydı zaten,telafi etti.''

Herkes hatasını telafi etse kaybedilen maç olmazdı

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tolga yine böyle bir golü az kalsın yine yanlış yerde durmasından dolayı konya maçında da yiyecekti...

Yorum

• Sevgili Uğur,
          İnanırmısın;Takımımızın bütün futbolcuları hakkında,ilgili sayfalarında bu söze o kadar sık rast geliyorumki;gülmeden edemiyorum.
          ....,şampiyonluğa oynayan takımımızın ....(mevkisinde) oynayacak adam değil...vs

Bu durumda takımda anca biriki adamcağız şampiyonluğa oynayan takımımızda olmalı durumu doğuyor.
          Ben buna gülerim anca
          Kusura kalma ha.!
          İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga,şampiyonluğa oynayan takımımızın kalecisi olamaz.....
          ....

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Engin,
            Top gidebileceği en güzel yere,en ideal yörüngede gitti,bunda hemfikirsek ne güzel..

İş dönüp dolaşıp kredisizliğe geliyor.
            Maçtan evvel özellikle özdeğerlere(özevlatlara)duyulan güvensizlik,forumlardan taa kahvehanelere kadar dile getiriliyorsa,degajlar taça,paslar rakibe,tekmeler aşil tendonlara sıkça isabet edecektir.
            Olcay abiciğim anlaşamıyoruz bir noktada

Tolga hiç bir gelişme kaydedemedi

Degajların taça gitme durumu daimi olan bir şey. En iyi ihtimal rakibe gidiyor. Ben bizim oyunculara giden degaj göremedim senelerdir.

AYrıca güvensizlik eğer kötü performansa sebebiyet veriyorsa bunu kabel edemem. İşlerine gelince biz profesyoneliz diyecekler işlerine gelmedikleri zaman profesyonelliğin gereğini yapmayacaklar. Bu olmaz abi.

Mesela güvensizlik diyorsun ya en azından benim Hüseyin hakkında olumsuz düşüncelerimin olumluya dönüşümünü örnek verebilirim. Yalnız Hüseyin futbol olarak son 2 maçtır felaket. Tribünler Hüseyin Hüseyin diye inledikten sonra bu performans geldi. Sence demiş olduğunla alakalı bir çelişki değil mi bu?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tolganın boyunda bir kaleci doğru yerde durursa o pozisyonda en azından topu tokatlayarak dışarıya gönderirdi.

uzunoğli ilk defa dediğini onaylıyorum

Yorum

Tolga o pozisyonda,bir-iki adım geride yada en ideal yerde olsaydı,gol olurmuydu?

Topu tutarmıydı?

Tokatlarmıydı en fazla?

Buyrun?
                bana kalırsa yine gol olurdu. belki tokatlardı ama yinede o topu çıkartamazdı. ki zaten çıkartacak kaleci şuan ligimizde yok. butür pozisyonlar nadiren oluyor ve kaleyi buluncada gol ile sonuçlanıyor.

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Engin,
                Top gerçektende gidebileceği en iyi yere gitti. Hemde ene iyi şekilde gitti.

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevgili Uğur,
                İnanırmısın;Takımımızın bütün futbolcuları hakkında,ilgili sayfalarında bu söze o kadar sık rast geliyorumki;gülmeden edemiyorum.
                ....,şampiyonluğa oynayan takımımızın ....(mevkisinde) oynayacak adam değil...vs

Bu durumda takımda anca biriki adamcağız şampiyonluğa oynayan takımımızda olmalı durumu doğuyor.
                Ben buna gülerim anca
                Kusura kalma ha.!
                Bizim taraftarımıza bakarsak şampiyonluğa oynayacak kadroda song,egemen,cale,yattara,selçuk gerisi oynayamaz. peki bu oyuncular tek başına maç kurtarabilir mi, orası şüpheli son 3 haftadır yediğimiz goller defansın kötü olmasından geldi. Orta sahamız iyi çalışmadığı için yol geçen hanı gibi oldu. Yattara zaten bir var bir yok ki onsuz 10 puan topladık.
                benim söylemek istediğim tolga oynamalı değil kesinlikle. ama takımdaki tek suçlu da o değil. Biz yine yenileceğiz yine goller yiyeceğiz. sylva da olsa onurda olsa yine gol yiyilecek. bu kalecilerde hatalı goller yiyecek. Benim tolgayı daha öncede söylediğim gibi yadırgadığım nokta sabrinin pozisyonuydu. belki acele ettiğinden oldu. Ama ne olursa olsun büyük takım kalecisi isen böyle hatalar yapamazsın. hatalı gol her kaleci yer.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hatalı gol her kaleci yer.
                  Hatalı golü her kaleci yer; her maç hatalı golü kaleci olmayan yer...

Yorum

• Tolganın gelişimi ne yönde oldu diye sağlıklı bir fikir edinmem için onu bir anadolu takımında görmem gerekiyor Engin.

Bizdeki hali ortada artık,bitik.

Tolga'da M.Yılmaz durumu görüyorum.
                    Tolga giderse,iyi kaleci olur.
                    Kalırsa kaos olur.

Not:ben özevlatlara kırgın ve kızgınım.Problemli çocuklar gibi gündemden düşmüyorlar.
                    Altyapıdan yetişen hiçbir değere bu pısırıklığı,bu özgüven kaybını yakıştıramadığımdan olsa gerek.

Helede milli etiket yiyenlerin özellikle eş dostlarını,mahallelerini,ilçelerini,çocukluk arkadaşlarını,mahalledekileri sıkça ziyaret etmeden,Songla balık tutmaya davet ediyorum...

Onları değil ama gelecek olan özevlatları kurtarabiliriz belki...

25 yılın yükünü Gökhan ayrı hisseder,Hüseyin ayrı..

Yorum

Sevgili Uğur,

Ben buna gülerim anca
                      Kusura kalma ha.!
                      Sevgili Olcay,

Bence şampiyonluğa oynayacak bir takımımız var ...Hele de devre arasında 2 tane sağlam transferle kesinlikle var.Ama Tolga bu kadroda olmamalı diyorum.Tony varken Onur varken Tolga yı ne sebeple oynatdığını anlayamadığımı üslübum yettiği kadar anlatmaya çalıştım.Tolga nın bugüne kadar ilk 11 de olmasının sebebinin Tony nin bonservisi ve Fatih Terim in neye dayanarak anlayamadığım Tolga yı süs için milli takıma çağırmasına bağladım.Ama G.S. maçından sonra Tolga ısrarının bitmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım.
                      Şampiyonluğa oynayan takım konusuna gelince,o kadar da kötü takımımız yok hatta bence geçen senelere göre daha iyi.Bu takımda santrafor olarak Umut un yerine Fatih Tekke ve eski performansıyla Szymek olsaydı rakiplerimizinde bu sene eskiye nazaran kötü olmasından dolayı şampiyonluğun o kadar da zor olacağını zannetmiyorum.Dediğim gibi devre arasına kadar az bir kayıpla puan farkı fazla açılmadan gidersek iyi bir iki transfer yaparsak Camia da havaya girer ve o havayla şampiyon olacağımıza halen inanıyorum.
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bencede kardeşim yerel basındakileri okuyorum neymiş...trbazonluymuşta eleştiriyorlarmış...yaaa kardeşim burası profosenel bi kulub.....yaaa kötü oynuyoo.dinlendir biraz adamı..gergin hata yapıyo..bu kadar olmaz gs maçında yedi golle hem takımın hemen kendi moralini bozdu...birraz beklesin...

Yorum

• bu adam biraz daha altyapı oynamalı
                          BORDO-MAVİ REKLERİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

Yorum

• tolgayı kişilik olarak çok seviyorum fakat kale konusunda hala tecrübesiz tolga trabzon kalesine anca 30 yaşına gelince geçebilecek düzeye gelebilir diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak freyzbi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tolgayı kişilik olarak çok seviyorum fakat kale konusunda hala tecrübesiz tolga trabzon kalesine anca 30 yaşına gelince geçebilecek düzeye gelebilir diye düşünüyorum
                              sanki dersin futbol takımı değilde arkadaşlık grubuyuz. takımızmıdaki bazı oyuncular çok iyi değil mevkisinde ama kişiliği harika.

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzona zaten son yıllarda iyi kaleci gelmedi.bi az buçuk petkoviç geldi.onununda gs den 35 metreden cılız gelen şutu kapattığı köşeden nasıl içeri aldığını daha unutmadık.hemde şampiyonluğa giderken.petkoviçte çok salakça goller yiyodu.
                                kale senol günesten sonra (tabii cogumuz hatirlamiyoruz ben dahil) hic bir zaman güven vermedi nihat varken cok elestiriliyordu metin aktas da ayni tolga gibi patlama yapamadi sonra milosevski geldi bos cikti petkovic büyük maclarda yoktu jefferson güzel zipliyordu fotoraf cektiriyordu ama uzaktan gelen herseyi iceriye aliyordu tolgada maglum yukaridaki yorumlar herseyi anlatiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X