Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha kesinleşmemiş ki bişey ?
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha kesinleşmemiş ki bişey ?
      Kesinleşmeden öldürüp gömmek farz bilmiyor muydunuz? Yeri gelince Adamsın Kaptan bu günlerde mikrop şikeci sempatizanı vs vs.. Bu taraftardan nefret etmemin başlıca sebebi işte ne yazık ki..
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Öncelikle allah kimseye Tolga'ya verdiği gibi dert vermesin....

Sonrasındada benim efsanemdir...Dozer Cemil'i Şenol Güneş'i izleyemediğim için göremediğim için üzülürdüm...Sağolsun Tolga varlığıyla o zamanları bana gösterdi...

Sıkıntısını anlıyorum ben hakkımı helal ediyorum istediği yere gidebilir...Her zamanda efsanemizdir...

Yorum

• Böyle birgün Adamsın diye göklere çıkarıp ikinci gün mikropsun istanbul yalakası şikeci sempatizanı diye aşağıya atan taraftarın önünde oynayacağına değerinin bilindiği baş tacı edileceği yerde olsun.. Hep Kaptanım bilirim, efsanem olarak anarım, ve hep gönülden desteklerim BORDO MAVİ YÜREKLİ ADAM'ı..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• annesinin hastalığı acaba ölümcül mü, tedavisi olmayan türden birşey mi yani üzücü ama bilgisi olan var mı ?

sosyal medyada bizanslı sığırlar ''şike şike diyordu şimdi şikeci takıma gidiyor hadi ordan tolga'' tarzı saçma sapan yorumlar yapıyorlar ona uyuz oluyorum. sinir bozucu.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Transfer oldu mu Tolga? Her yerde ayrı bir haber var

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                annesinin hastalığı acaba ölümcül mü, tedavisi olmayan türden birşey mi yani üzücü ama bilgisi olan var mı ?

sosyal medyada bizanslı sığırlar ''şike şike diyordu şimdi şikeci takıma gidiyor hadi ordan tolga'' tarzı saçma sapan yorumlar yapıyorlar ona uyuz oluyorum. sinir bozucu.
                annesinde metastatik (yani vücuda yayılmış) kanser hastalığı mevcut bildiğim kadarıyla
                tam emin değilim ama ya böbrek ya da pankreas olacaktı
                特拉布宗冠軍

Yorum

• Yolun açık olsun kaptan.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Herkes için hayırlısı olsun...
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Güle güle kaptan hakkında hayırlısı olsun
                      Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun

Yorum

• Benim için yerin apayrıdır...
                        Hakkında hayırlısı olsun.
                        Her Ağustosta Yenilenen Bir SEVDA...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• yahu adam daha gitmedi kesin ibşey yok ki,nedir bu vedalaşmalar
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Hastalık,anne sözkonusuysa trabzonspor'muş x takımıymış kimse dinlemez ki dinlememeli zaten. Bu hayatta insanın sağlığından daha değerli çok az şey vardır.

Tolga da bu sebeple bir karar alıyorsa ben arkasında dururum. Burda kızılacak yer yönetimdir. 2,750'ye böyle bir adamı hem de rakbine bu kadar kolay veremezsin. Bunun adı skandaldır. Versinler en az 4-4 buçuk tamam hemen sat ama bu paraya satmanın izahı yok.
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Ynt: Tolga Zengin

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hastalık,anne sözkonusuysa trabzonspor'muş x takımıymış kimse dinlemez ki dinlememeli zaten. Bu hayatta insanın sağlığından daha değerli çok az şey vardır.

Tolga da bu sebeple bir karar alıyorsa ben arkasında dururum. Burda kızılacak yer yönetimdir. 2,750'ye böyle bir adamı hem de rakbine bu kadar kolay veremezsin. Bunun adı skandaldır. Versinler en az 4-4 buçuk tamam hemen sat ama bu paraya satmanın izahı yok.
                              Ya birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .

Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 08.07.2013, 14:56.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .

Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                                Burada Tolganın Trabzonsporluluğunu tartışmak size düşmez.Türkiyedeki en iyi hastenerin nerede olduğunu bilmiyorsanız zaten bu sizin ayıbınız.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X