daha kesinleşmemiş ki bişey ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Kesinleşmeden öldürüp gömmek farz bilmiyor muydunuz? Yeri gelince Adamsın Kaptan bu günlerde mikrop şikeci sempatizanı vs vs.. Bu taraftardan nefret etmemin başlıca sebebi işte ne yazık ki..İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha kesinleşmemiş ki bişey ?#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Öncelikle allah kimseye Tolga'ya verdiği gibi dert vermesin....
Sonrasındada benim efsanemdir...Dozer Cemil'i Şenol Güneş'i izleyemediğim için göremediğim için üzülürdüm...Sağolsun Tolga varlığıyla o zamanları bana gösterdi...
Sıkıntısını anlıyorum ben hakkımı helal ediyorum istediği yere gidebilir...Her zamanda efsanemizdir...
Yorum
-
Böyle birgün Adamsın diye göklere çıkarıp ikinci gün mikropsun istanbul yalakası şikeci sempatizanı diye aşağıya atan taraftarın önünde oynayacağına değerinin bilindiği baş tacı edileceği yerde olsun.. Hep Kaptanım bilirim, efsanem olarak anarım, ve hep gönülden desteklerim BORDO MAVİ YÜREKLİ ADAM'ı..#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
annesinin hastalığı acaba ölümcül mü, tedavisi olmayan türden birşey mi yani üzücü ama bilgisi olan var mı ?
sosyal medyada bizanslı sığırlar ''şike şike diyordu şimdi şikeci takıma gidiyor hadi ordan tolga'' tarzı saçma sapan yorumlar yapıyorlar ona uyuz oluyorum. sinir bozucu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
annesinde metastatik (yani vücuda yayılmış) kanser hastalığı mevcut bildiğim kadarıylaİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleannesinin hastalığı acaba ölümcül mü, tedavisi olmayan türden birşey mi yani üzücü ama bilgisi olan var mı ?
sosyal medyada bizanslı sığırlar ''şike şike diyordu şimdi şikeci takıma gidiyor hadi ordan tolga'' tarzı saçma sapan yorumlar yapıyorlar ona uyuz oluyorum. sinir bozucu.
tam emin değilim ama ya böbrek ya da pankreas olacaktı特拉布宗冠軍
Yorum
-
-
Hastalık,anne sözkonusuysa trabzonspor'muş x takımıymış kimse dinlemez ki dinlememeli zaten. Bu hayatta insanın sağlığından daha değerli çok az şey vardır.
Tolga da bu sebeple bir karar alıyorsa ben arkasında dururum. Burda kızılacak yer yönetimdir. 2,750'ye böyle bir adamı hem de rakbine bu kadar kolay veremezsin. Bunun adı skandaldır. Versinler en az 4-4 buçuk tamam hemen sat ama bu paraya satmanın izahı yok."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Ynt: Tolga Zengin
Ya birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastalık,anne sözkonusuysa trabzonspor'muş x takımıymış kimse dinlemez ki dinlememeli zaten. Bu hayatta insanın sağlığından daha değerli çok az şey vardır.
Tolga da bu sebeple bir karar alıyorsa ben arkasında dururum. Burda kızılacak yer yönetimdir. 2,750'ye böyle bir adamı hem de rakbine bu kadar kolay veremezsin. Bunun adı skandaldır. Versinler en az 4-4 buçuk tamam hemen sat ama bu paraya satmanın izahı yok.
Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 08.07.2013, 14:56.
Yorum
-
Burada Tolganın Trabzonsporluluğunu tartışmak size düşmez.Türkiyedeki en iyi hastenerin nerede olduğunu bilmiyorsanız zaten bu sizin ayıbınız.İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birakin Allah askina sadece istanbulda mi annesini tedavi ettirebilir . Dunyada baska bir sehir yok mu ? Annesi hastaymis gitmek istiyormus ama sarti varmis Istanbuldan baska sehir olmazmis hadi lan ordan .
Illa gidecem diyorsa getirsin 4 - 5 milyon euro defolsun gitsin . 3 milyona gidecegini sanmasin o halde herkes bi bahane uretir gitmek icin olur mu oyle sey .
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum