Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    top köşelere yakın bir yerden kale tuttumu kesin gol oluyor, diğer yerlere giden topları kalede kim olsa kurtarır zaten, köşeye uçma idmanı yaptırılsın tolga'ya...
    İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    refleksleri çok yavaş kalıyo
    jeffde ise tamtersi sadece reflekslik pozisyonlarda başarılı oluyo
    İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya tolga iyi kaleci daha iyi olacak diyordum ama hala bir numara goremedik..kaleye verilen her pasta kalp spazmi geciriyorum, hele o degajlara daha ne kadar dayanabilirim biimiyorum..
    İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga yaşça küçük olduğu için diğer oyunculara(abilerine) saha içinde bağırıp çağırmaktan çekiniyor bence. Maç içindeki sesleri duyduysanız Celo abi falan diyor. Bu da defansı yönlendirmesini olumsuz etkiliyor sanki
    İlk olarak topalkaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tolga hala pozisyonlardan korkuyor o kadar
    bari büyük maçlarda kaleye jefferson geçsin
    hiç olmasa tecrübeli
    İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga TS'un kalecisi olamaz. Metin Aktaş bile daha çok güven veriyordu ilk oynadığı zamanlar varın gerisini siz hesap edin.
    +Degaj sorunu da var,bu şartlarda Tolga'nın Trabzonspor'un kalesini koruması imkansız.
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• jeffersonun başını yedi ziya doğan bu defansın arkasında olacaktı zaten bu sene geçen seneye göre çok daha iidi 2-3 ma. ta sadece hatalı goller yedi çok çok ii maçlarıda var ama tolga öle değil 0 ii maç 10 vasat maç nasıl jeffersonu kestin ziya doğan off ya kaleye köşeye yakın yere giden her top gol oluo artık maçlarda uzanana kadar reflex olmadığından çoktan dol oluıo top
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• jef yiyeceğine sen ye...helal olsun o gol...1 numarasın tolga devam

Yorum

• bu adamda kaleciligin k si yok malesef ...bir odunu koy kaleye daha iyi..

Yorum

• öyle kendini yapmışki dersinki 50 senelik kaleci okadar soğuk kanlı turuyoki ne bu yaw düzeltmesi lazım kendini

Yorum

• Şimdilik Nekadar hatali goller de yese iyi bir kaleci olucak, Tolgadan çok ümitliyim.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jef yiyeceğine sen ye...helal olsun o gol...1 numarasın tolga devam
                İLeride yemeyecek göreceksiniz...
                Kesinlikle önümüzdeki yıl için kalenin bir numarası olmalı.
                Kendisine güvendiğimzi belli edersek kazanırız bu çocuğu.
                Ve eminim. Biz onu kazandığımız gün Trabzonspor büyük bir kaleci kazanmış olacak!
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• tolganın kurtardığı 1 tane net gol gösterin bana ya 11-12 maç oyandı bu sezon 1 tane net pozisyon kurtardımı(kayserideki penaltı hariç o maç içinde değil)1 tane oyunda kaleye köşeye giden 1 top kurtardımı beyler ayıp yediği gollerin 3 ünden 2 sinde hatalı
                  1 açığını kapatıo başka bir açığı çıkıo ortaya
                  dedik iğrenç degaj yapıo biraz düzeltti şimdi nerde duracağını bilmio toplara çıkmıo
                  herkes dio jeff yiyeceğine tolga yesin ama jeff döneminde kaleye ne kadar şu atıodu adamlar şimdi ne kadar atıo
                  tolga nın bu yediği saçma sapan golleri jefferson bile yemez maç boyunca ankaragücü öreneğin tolgaya şut yok 1 şut oda gol yok böle bir iş ya
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    jef yiyeceğine sen ye...helal olsun o gol...1 numarasın tolga devam
                    Yoruma bak çay demle
                    Burada jefferson ya da tolga tartıştışması mı yapıyoruz?

Ye kardeşim helal olsun sen golleri sırasıyla ye, biz de kafayı yiyelim.
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• tolga maalesef Trabzonsporumuzun kalesi koruyacak yetenekte değil.

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolganın kurtardığı 1 tane net gol gösterin bana ya 11-12 maç oyandı bu sezon 1 tane net pozisyon kurtardımı(kayserideki penaltı hariç o maç içinde değil)1 tane oyunda kaleye köşeye giden 1 top kurtardımı beyler ayıp yediği gollerin 3 ünden 2 sinde hatalı
                        1 açığını kapatıo başka bir açığı çıkıo ortaya
                        dedik iğrenç degaj yapıo biraz düzeltti şimdi nerde duracağını bilmio toplara çıkmıo
                        herkes dio jeff yiyeceğine tolga yesin ama jeff döneminde kaleye ne kadar şu atıodu adamlar şimdi ne kadar atıo
                        tolga nın bu yediği saçma sapan golleri jefferson bile yemez maç boyunca ankaragücü öreneğin tolgaya şut yok 1 şut oda gol yok böle bir iş ya
                        sen mümkünse tolga hakkında elestırıde bulunma savundugun adamın ekstra bi özelligi olsa bari heryerde jeffersonu savunacam die pay cıkarmaktan bıkmıyosun bi rahat bırak su adamı ya senin yazdıklarında kotü kaleci oldu dimi bu cocuk merak ediyorum kac yıllık kaleci antrenorusunde kaleci olmadıgına kanaat getirdin büyük futbol otoritesi

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen mümkünse tolga hakkında elestırıde bulunma savundugun adamın ekstra bi özelligi olsa bari heryerde jeffersonu savunacam die pay cıkarmaktan bıkmıyosun bi rahat bırak su adamı ya senin yazdıklarında kotü kaleci oldu dimi bu cocuk merak ediyorum kac yıllık kaleci antrenorusunde kaleci olmadıgına kanaat getirdin büyük futbol otoritesi
                          Tolganın kötü bi kaleci olduğunu söylemek kaleci antrenörü olmayı gerektirmez.Tolga çok net bi şekilde görüldüğü gibi beceriksiz ve korkak bi kaleci.Jef ondan çok daha iyidir.Ama Jefin yetersiz olduğunuda kabul edersek Tolga bana göre 5.kaleci bile deildir.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolganın kötü bi kaleci olduğunu söylemek kaleci antrenörü olmayı gerektirmez.Tolga çok net bi şekilde görüldüğü gibi beceriksiz ve korkak bi kaleci.Jef ondan çok daha iyidir.Ama Jefin yetersiz olduğunuda kabul edersek Tolga bana göre 5.kaleci bile deildir.
                            sana göre kötü bana göre cok iyi bi kaleci

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana göre kötü bana göre cok iyi bi kaleci
                              Duygusal yaklaşırsam bana görede çok iyi kaleci.Sen biraz farklı bakıyosun bence.Tolga biraz kiralık oynayıp bize gelmeli.Tekke de öyle olmuştu ilk zamanlar Şotalı kadro varken Tekke hep eleştirilirdi.Gitti geldi.Sorası malum.Tolganın acemiliğini aşma yeri Trabzon kalesi deil.
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duygusal yaklaşırsam bana görede çok iyi kaleci.Sen biraz farklı bakıyosun bence.Tolga biraz kiralık oynayıp bize gelmeli.Tekke de öyle olmuştu ilk zamanlar Şotalı kadro varken Tekke hep eleştirilirdi.Gitti geldi.Sorası malum.Tolganın acemiliğini aşma yeri Trabzon kalesi deil.
                                tamam ama neden tolga gitsin sen soyle tolga olasydı jefferosnun yedigi sacma sapan golleri yermıydı jeffersonun kaldeki halini bi goz onune getir istersen su osasuna macında 40 metreden aldıgı bursa macında ki pozısyonları sence tolga bu hataları yaparmıydı cıkıp dıyoruz jefferson olmayacak gol yer ama tutulmayacak sutuda kurtarır hani kac tane mac kurtarmıs bu zamana kadar uzerine gelen topa artıslık yaparak ucmak kalecilik degildir ceza sahasına yapılan ortalarda rakıp forvetlerin kafa ıle cektıgı sutların hıc bırısınde jefferson koseye atlamamıstır neden cunku refleks yok neden uzaktan koseye giden toplarda oldugu yerde cakılı kalıyo ...heee ıkıncı osasuna macını gozunun onune getireblirisn pekı orda nasıl tuttu o macta hıc bı top koseye gıtmedi sureklı uzerıne gelen topları kornere celdı bu hafta tolganın yedigi golu elestırıyoruz pekı jeffersonun ercıyes macında lazarovdan yedıgı golu aklınıza getırın ben e tolgayı sonra elestırın jefferson kalede ne durmasını biliyo nede topa cıkmasını biliyo benim fikrimce tolga 5 tane jefferosnu cebınden cıkarır senin gorusunce kaleci olmayabilir saygı duyarım ama zaman gosterıcek herseyi bıraz guvenmek gerek ayrıca burada tolga benım babamın ogluda degil benim hosuma gitmeyen nokta elin brezilyalısına verdigimiz degeri kendi evladımıza veremiyoruz ve onu iki macta silmeye calsıyoruz
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 20.03.2007, 00:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X