Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Steaua Bukres'in formasi gibi bir sey olacak yani precision derken..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Steaua Bukres'in formasi gibi bir sey olacak yani precision derken..
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kesin mi bunlar? Taraftarimiz da bir seyi begenmiyor diyeceksiniz -yine tabı ki alacagiz yapacak bir sey yok- ama begenmedim malesef dizayn her zamanki gibi sifir katalogda kimsenin kullanmadığı ne varsa kasmışlar yine..

En sagdaki 'V' icin arkadaslar burada yarisi bordo yarisi mavi olan yapmıstı daha hostu.. Bu haliyle gecen senenin bordo-mavi V'sini rengini degistirip yollamıslar.. Bordo dumduz.. Precision yerine de farklı modell olabilirdi, cubuklar karman corman bir model.. Bu seneki cubuklu daha iyiydi..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kusura bakmayında bu formalara 5 kuruş para vermem. Yazıktır ya koca takım bunlarımı giyecek? Mahalle takımına giydirilmez bunlar valla hele precision one öle pazar malı gibi. Victory geçen sene giydik neden bu sene yine aynı? Laser Premium tek idare edecek olan budur. Allah bilir kombinasyonlarıda yapamazlar bunlar. Benim bi tasarımımı gösteriyim size...Gerçi Pes2012 için yaptım ama gerçeğide her türlü istenirse yapılır.

Yorum

• Zegna
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bordo forma haric digerleri cöplük insallah böyle olmaz formalarimiz.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                128 alman lazim
                Kılı tüyü sayfalarca eleştirmekten asıl amacımız olan forma satın alıp destek olmayı unutuyoruz.
                Teşekkürler renktaş,sen de olmasan tınlayan olmamış.
                Gurbete selam ve sevgiler.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence çubuklu inter modeli olmalıydı ve beyaz(victory)'nin V'si mavi olmalıydı...

Yorum

• Yine mi katolog giyiyoruz??

Hani özel forma olacaktı yahu

Yorum

• Ben de oyle gormustum sanki onceki sayfalarada katalog olmayacak deniyordu yine en kotu, kimsenin tenezzül etmediği modelleri çakmışlar bize..

Anlamadığım bu işte bir red mekaniması yok mu? Nike şu model olacak yöneticiler de eyvallah mı diyor sadece arkadaş nasıl işliyor.. Koskoca 1 seneyi yine çope attılar

Yorum

• Siz nereyi okudunuz bilmiyorum ama bu sene özellikle kimse özel forma olmayacak dedi.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• hala katalog özel tartışması var.
                          nike türkiye ile 5 yıllık anlaşmamız var ve bu 5 yılda katalogtan giyeceğimiz en başından belliydi.
                          bu sezon anlaşmanın son yılı.

eğer sonraki sezon için yöneticinin dediği gibi nike hollanda ile anlaşırsak bugünden çalışmalara başlanır özel tasarımlar görebiliriz.

Yorum

• Gecen yıl yanılmıyorsam juvenin precision formasi paylaşılmış altında onlarca kisinin bizim formada boyle olsa keske diye yazıları olduğunu hatırlıyorum bende onlardan biri olarak precision formamız olursa 5 adet almayı hedefliyorum...
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Precision güzel olur.

Victory gereksiz. Aynı formayı neden giyiyoruz akıl alır gibi değil. Geçen seneki gri ve altın sarısı formanın aynı mantığı. Yeni şeyler sunmazsan neyin satışını bekliyorsun bunu Nevzat aydına ben öğretecek değilim adam koca yemeksepetini kurup yöneten adam. Formaya gelince iki senedir seçimlerin bir kısmında çuvallıyor. Energy formayı seçen adamla bu kararı veren adam aynı kişi mi anlamak mümkün değil.

Bir de çok bordo ağırlıklı olmuş.

Yorum

• Ali Fuat Abi bu sene mavi ağırlıklı giyeriz diye tahmin etmişti ama bildiğin bordo giyiniyoruz bu sene

Yorum

Yükleniyor...
                                X