Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-Çubuklu formamız Inter tarzı olarak bilinen yakalı ve ince çubuklu forma. Bu sene bordo giydiğimiz için mavi ağırlıklı olacak.

2-Beyaz Victory forma bildiğiniz model. V mavi mi bordo mu bilmiyoruz. Şahsi tahminim üçüncü forma bordo ağırlıklı olacağı için V'nin mavi olacağı yönünde.

3-Üçüncü forma bordo fakat içinde mavi var mı ve hangi model şimdilik bilmiyoruz. Aston Villa tarzı Arsenal modeli seçilmişmidir bilmiyoruz.

Yeni sezon ürünleri Trabzon'a gelmeye başlamış fakat formalar henüz gelmemiş.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank
      Trabzonspor yeni sezon forma duyumları 3 üçüncü ve son forma bordo ağırlıklı. Arsenal modeli olmasını çok isterim.
      Öffnen

Antworten Retweeten Favorisieren

Trabzonspor yeni sezon forma duyumları 2 Beyaz forma victory formanın beyazı. Formanın önündeki V işareti büyük ihtimalle mavi.
      Schließen

Antworten Retweeten Favorisieren
      2:34 PM - 11 Jun 12 via web · Details

Trabzonspor yeni sezon forma duyumları 1 Çubuklu forma İnter tarzı mavi ağırlıklı yakalı ince çubuklu.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çubuklu formamız soldan en alttaki olacak ben öyle duydum ne kadar doğru bilemiyorum.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çubuklu formamız soldan en alttaki olacak ben öyle duydum ne kadar doğru bilemiyorum.
          Duyucu musun ? (Kaynak)
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-Çubuklu formamız Inter tarzı olarak bilinen yakalı ve ince çubuklu forma. Bu sene bordo giydiğimiz için mavi ağırlıklı olacak.

2-Beyaz Victory forma bildiğiniz model. V mavi mi bordo mu bilmiyoruz. Şahsi tahminim üçüncü forma bordo ağırlıklı olacağı için V'nin mavi olacağı yönünde.

3-Üçüncü forma bordo fakat içinde mavi var mı ve hangi model şimdilik bilmiyoruz. Aston Villa tarzı Arsenal modeli seçilmişmidir bilmiyoruz.

Yeni sezon ürünleri Trabzon'a gelmeye başlamış fakat formalar henüz gelmemiş.
            Buradaki katalogda yaklaşık 6 çubuk var, Inter'in geçen sezon giydiğinde ise 10 daha ince yani.

Hangisi olacak?
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu sayfalarda daha önce Eskişehirspor yöneticisinin açıklamalarında geçen Victory formanın beyaz forma olduğu ortaya çıktı. ( Bilmeyenler olabilir Eskişehirspor yeni sezon Nike giyecek ) Yine aynı yöneticinin bahsettiği Trabzonspor'un başka takımlara verilmemesi için kota koyduğu Prision modelinin Bordo ağırlıklı forma olma ihtimali güçleniyor görünüşe göre. Çubuklunun ince çubuklu olduğu kesin. Mavi ağırlıklı Prision modeli çubuklu formamız olursa şaşırmam ( son cümle kafa karıştırmak için kasti yazıldı Diğer cümlelerin hepsi doğru, fakat henüz ortaya çıkmadı sadece )

Yorum

• inşallah şort ve konçlar bu sene istediğimiz gibi olur. alakasız ve uyumsuz kombinasyonlar olmaz inşallah. ince çubuklu forma inter'in forması sanırım. beyaz victory'e lafım yok çünkü başarısız bir seçim. üçüncü formamız lütfen aston villa olsun artık. bizim efsane formamız aston villa formasıdır.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buradaki katalogda yaklaşık 6 çubuk var, Inter'in geçen sezon giydiğinde ise 10 daha ince yani.

Hangisi olacak?
                  Ali Fuat abi bir cevap versen...

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Duyucu musun ? (Kaynak)
                    Ts Clup'larda çalışan bir insan evladı Çubuklumuz o olacak
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ali Fuat abi bir cevap versen...
                      Cevabı verdim ya. Formaları ben seçmedim arkadaşlar, formanın canlısını görende yok. Son duyum seçilen formaların cep telefonundan görülen görüntüleri detaylar yukardaki mesajlarımda var zaten.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cevabı verdim ya. Formaları ben seçmedim arkadaşlar, formanın canlısını görende yok. Son duyum seçilen formaların cep telefonundan görülen görüntüleri detaylar yukardaki mesajlarımda var zaten.
                        Anlaşılamadım galiba. Demek istediğim Inter'in geçen sezon giydiği çubuklu daha inceydi ve yaklaşık 10 çubuk vardı. Katalogdaki çubuklu ise biraz daha kalın ve yaklaşık 6 çubuk var.

Biz katalogdakini mi giyeceğiz, bunu soruyorum.

Yorum

Anlaşılamadım galiba. Demek istediğim Inter'in geçen sezon giydiği çubuklu daha inceydi ve yaklaşık 10 çubuk vardı. Katalogdaki çubuklu ise biraz daha kalın ve yaklaşık 6 çubuk var.

Biz katalogdakini mi giyeceğiz, bunu soruyorum.
                          Cevabım aynı: bilmiyorum

Yorum

• Ali Fuat Abi idman ürünleri hakkında bilgin vardır o zaman ? Yatay çizgili ürünler mi ?

Yorum

• İrlanda stili çubuklu forma denemesi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat Abi idman ürünleri hakkında bilgin vardır o zaman ? Yatay çizgili ürünler mi ?
                                Bilmiyorum. Katalogdan seçilirse çapraz çizgili olanlar seçilir, elite seriden olursa onun modeli nedir bilmiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X