Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benimde dikkatimi çekti Ts clup dan beklenmeyecek kadar şık duruyor heleki alltaki resimde giydiği tişörtler.

# Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bamba'nın sağlık kontrolünde giydiği tişört. TsClub mı yapmış bunu?

Doğrudur (:
      Hamiş

Yorum

• Yorum

• bamba nın giydiği onun beyaz zeminli olan 3-4 çeşit daha var.Bir tane aldım dün.Kesimi yakaları kumaşı hoş gerçekten
          Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gerçekten süper olmuş

Yorum

• Al sana özel forma

7

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedir bu siyah forma merakınız ? Neyin protestosunu kime yapacaksınız ?
                Temizliğimizi mi kanıtlayacağız ? Beyaz formamız özel olsun.
                Bizi ilgilendiren ligin pisliği değil, kendi temizliğimizdir.
                valla benim derdim protesto filan değil
                beyaz formaya uyuz oluyorum
                siyah her zaman ağırdır
                güzel durur,renk olarak seviyorum yani.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bu hafta ıcı formaları gorecektık..

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu hafta ıcı formaları gorecektık..
                    Sanırım Ali Fuat Abi'nin söyleminden bu kanıya vardınız ama Ali Fuat Abi formaları görebilirim dedi gösteririm demedi. Tanıtım yapılmadan buraya koymaz. Buraya koyması demek anında tüm Trabzonsporluların görmesi demek bu durumda tanıtımın pek amacı kalmıyor değil mi ?

Yorum

• Beyaz Victory'nin V kısmı bordo olacakmış sanırım. Öyle duydum.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harika olmuşlar!
                          Victory'nin mavi kısmını bordoyla çevrelesek süper olur bence.

Yorum

• Dün birisi yazmıştı beyaz victory'nin v işaretinin yarısı bordo yarısı mavi olsun diye. Müthiş olurdu

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Al sana özel forma

Bunu özel forma diye yapıp satsın bizim kulüp, basarlar orayı. En azından ben basarım. Tişörtle forma arasındaki farkı iyi idrak etmemiz gerekiyor. Şimdi burada insanlar gelip formalara laf edip de böyle bir tişört için "özel forma ne de güzel olur bundan" derse ben ya art niyet vardır diye düşünürüm ya da bu işten pek anlamadığını.

Lafım sana değil Metin kardeşim bu arada, bir iki kişiden daha duydum ki bunlar bu seneki formaları yerip duran insanlardı.

Yorum

• Atesh kardeşim kusura bakmasın üzerinden gittim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X