Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Eğer formalar bunlarsa bu sene forma almayacağım demek ki...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Victory'i yarısı bordo yarısı mavi yap tamam çok güzel bari onu düşünün be kardeşim direkt katalog giymeyelim.

Yorum

• Eğer formalar bunlar olacaksa şahane...
        Çok güzel düşünmüşler...
        İmkan olursa 2 tane alabilirim.
        Hamiş

Yorum

• Precision forma güzelmiş.
          .

Yorum

• bence formalar harika. "yıllardır grafik tasarım yapmaktayım"

Yorum

• Eğer resimlerde gördügümüz tasarımlar yapılırsa ne ala. Ben yine alırım formamı. Bence çok güzel görünüyorlar.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Victory de bordonun etrafında mavi bir şerit olsa çok daha güzel olurdu bence
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Nevzat Aydin ‏@zagortenay76
                  formalar o kadar iyi ki görkemli tanıtıma ihtiyaç yok.

Yorum

• Formalar satışa çıktığı anda hepsini direk gider alırım.Bilgisi olan var mı ne zaman satışa çıkacağından
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Birkaç ay önce Nike Kit Builder sayfasından şu formayı yapmıştım. Arsenal'in geçen seneki forması. Bu sene bordo yerine bunu koysalardı muhteşem olurdu. Katalogsa katalog

Yorum

• Formalarda mavi'nin daha ağır basmasını istiyorum. O tür formaları daha çok seviyorum.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakmayında bu formalara 5 kuruş para vermem. Yazıktır ya koca takım bunlarımı giyecek? Mahalle takımına giydirilmez bunlar valla hele precision one öle pazar malı gibi. Victory geçen sene giydik neden bu sene yine aynı? Laser Premium tek idare edecek olan budur. Allah bilir kombinasyonlarıda yapamazlar bunlar. Benim bi tasarımımı gösteriyim size...Gerçi Pes2012 için yaptım ama gerçeğide her türlü istenirse yapılır.

Bu tasarımlarını yatarken bile giymem, bedava versen alırım arabamın koltuğuna giydiririm.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• iç yakaya bir güzellik yapmaları gerek artık.

Milli takım formasını inceledim. İç yakadaki nazar boncuğu çok hoşuma gitti, fotoğrafını çekemedim ama alttaki resimde az çok belli oluyor.

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Victory (Beyaz): 75 TL
                              Laser Premium (Bordo): 85 TL
                              Precision (Çubuklu): 95 TL

Fiyatlar böyle olacakmış sanırım.
                              Facebooktaki TrabzonsporLovers isimli düzenbaz grup söyle bir sey paylasti...

Yeni sezon formalarımızı haftalar öncesinden ilk kez ve sadece sizlere sunan Trabzonspor Lovers, yine bir habercilik başarısına imza atarak, bu kez forma fiyatlarımızı ilk kez ve sadece Trabzonspor Lovers sizlere sunuyor.

Precısıon - 95 TL
                              Laser Premıum - 85 TL
                              Vıctory 75 TL

Neden BMN'de okudugunuz seyleri kendinizinmis gibi yansitiyosunuz diye sordum engellediler beni her kimse bunlar...
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.06.2012, 23:35.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Valla Precision modelini ben yazmasaydım şuan herkes Inter modeli bekliyordu..

Yorum

Yükleniyor...
                                X