Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Facebooktaki TrabzonsporLovers isimli düzenbaz grup söyle bir sey paylasti...

Neden BMN'de okudugunuz seyleri kendinizinmis gibi yansitiyosunuz diye sordum engellediler beni her kimse bunlar...
    İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla Precision modelini ben yazmasaydım şuan herkes Inter modeli bekliyordu..
    Forma konusunda bütün istihbaratlar buradan çıkar. Hatta tasarımlar çıkar, o tasarımları gerçek sayan haberciler de çıkar
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Aynen öyle tasarımlar, iddialar hep bu forumdan çıkar, sonra facebook twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden yayılıp gider.

kombinasyon demişken, umarım bordo formanın altına mavi şort giyeriz mavi şortun altına da bordo tozluklar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Facebooktaki TrabzonsporLovers isimli düzenbaz grup söyle bir sey paylasti...

Neden BMN'de okudugunuz seyleri kendinizinmis gibi yansitiyosunuz diye sordum engellediler beni her kimse bunlar...
        seni engeleyen kisilerde bmn de üye olan kisiler
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla Precision modelini ben yazmasaydım şuan herkes Inter modeli bekliyordu..
          Sürpriz formamızın rengini de yazsana oda yayılsın bi
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Komple bordo da yazmaya gerek yok icimiz disimiz bordo oldu
            En son Erkin tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 01:56.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Formalar yukarıdakiler gibiyse şahsım adına kusturucu derecede iğrenç.

Yorum

• Allah Allah precision Model formayi bir tek benmi begendim ??
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah Allah precision Model formayi bir tek benmi begendim ??
                  Bencede yaratıcı bir tasarım olmuş. Geçen sene çıkmıştı galiba ilk gördüğümde baya şaşırmıştım. Çubuklu forma ama klasik değil. Bu ikisini aynı anda çok fazla göremezsiniz.
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Buz mavisi bi formamiz olmadı Szymkowiak giymişti en son. Eyy gidi

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah Allah precision Model formayi bir tek benmi begendim ??
                      Ben de çok beğendim.
                      Hamiş

Yorum

• Precision modeli güzel de bizim renklerle iyi gitmedi inter çubuklusunu tercih ederdim

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Komple bordo da yazmaya gerek yok icimiz disimiz bordo oldu
                          Harbi onun içini mavi yapsalar ya
                          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• formaların nihai halini görmeden yorum yapmamak lazım. sonuçte formayı gösteren renkleridir. gs örneği çok güzel. adamların sarı kırmızı formaları berbat ötesi ama bordo-kırmızı forma yapmışlar mükemmel.

şortlar ve konç kombinasyonları da belli olduktan sonra göze çok daha hoş gelecektir. çubukluda barcelona'nın değil inter'in geçen sezon giydiği formayı giyeceğimizi düşünüyorum. bordo formanın kısa kollusu efsane kadronun giydiği formalardan biri olur. yakalar ve kol uçları mavi. bir de onun tam tersi vardı: parlak deniz mavisinin üzerine yaka ve kol uçları bordo olan o da çok güzeldi.

umarım bu sene turkuaz mavi saçmalığından vazgeçilir de deniz mavisine dönülür. Trabzonspor'un mavisi deniz mavisi olmalıdır. turkuaz mavisi beş yıldızlı otellerdeki havuzların mavisidir.
                            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 10:31.

Yorum

• Katalog giymek asla sorun değil.

Katalogdaki tasarımlardan müthiş formalar çıkarılabilir.

Fakat doğru modelleri seçip doğru renkleri uygulamak gerekiyor.

Bunu da yapamıyorlarsa bu işleri bıraksınlar.

Yorum

• Traftarlarımızın bordo ağırlıklı formaları giymeyi fazla sevmediğini düşünüyorum. Ağırlık mavide olmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X