Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://twitter.com/bordomavinet adresinde forma fotograflarını görebilirsiniz.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• şike anıtına destek
      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak devo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mavinin açık rengini çok mu kullanıyoruz ne ? bu resimdeki daha bi güzel mavi tonu
        Hayır. Bence daha açık olmalı. Trabzonspor'un renkleri koyu bordo açık mavi
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence ;

Geçen senenin çubuklusu >>> Bu senenin çubuklusu
          Bu senin bordosu > Geçen senenin bordosu
          Bu senenin beyazı > Geçen senenin beyazı
          Kesinlikle katılıyorum,

Bence çubuklu (sözde) çok az satılacak gibi...

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sitede daha paylaşılmamış. Maalesef bu konularda hala profesyonel bir şekilde çalışma yürütemiyor kulüp.
            Resmi sitede paylaşılmamış resmi tanıtım fotoğraflarının sızması manidar..

Dün forma sızdı diye ortalığı yıkanları görmek isterdik..

Yorum

• az önce ligtv de izledim lansmanı bende ilk gördüğümde tuhaf oldum ama sonradan hoşuma gitmeye başladı. ayrıca futbol gündemi konuğu olan levent tüzemen de yeni piriyşın formayı sol bambanın kombinini ve tolganın kaleci kazağını bayağı başarılı buldu hayırlı olsun.iyi günlerde giyelim şampiyonluk görelim.

Yorum

• en çok beyaz formayı seviyorum çünkü biz TEMİZİZ.bu sözlerden sonra beyaz formayı almayan ölsün
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bambanın giydiği Precisiondan çok Girayınki daha güzel olmuş bordo şort güzel

Beyaz ; 75 tl
                  Bordo ; 85 tl
                  Çubuklu ; 95 tl
                  En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:50.
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Victory'nin bir kısmı bordo, bir kısmı mavi olsaydı kesinlikle albenisi daha fazla olurdu.

Yorum

• Az önce eskiden koyu mavi kullanılırdı diye yazdım, doğru değilmiş ne yazıkki. Benim aklım Lyon maçındaki formada kaldı. O formayla sevdim ben Trabzonspor'u. Bulursam paylaşacam.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Victory'nin bir kısmı bordo, bir kısmı mavi olsaydı kesinlikle albenisi daha fazla olurdu.
                        Mükemmel olurdu hatta

Yorum

• Bordo forma en güzeli beyaz da en azından düz olmamasından iyidir ama bence en büyük hatayı precision modelinde yaptılar yakalı çubuklu forma olsaydı en güzel forma kombinasyonlarından biri olabilirdi..

Yorum

• logoların son hali bu mu acaba
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Laser(bordo) inanılmaz güzel olmuş...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Mesela Victory beyaz değilde Mavi üzerine bordo çizgili de olabilirdi
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X