Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdas buda cok altinimsi olmus
    Parlıyor ya of hala bakıyorum

Asıl hali bu

Ben üstüne parlaklık ekledim daha da altın olsun diye :

Böyle oldu.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangisi yani ?
      Ali Fuat abinin paylaştığı forma.

Yorum

• @zagortenay76 Sayın Nevzat bey, taraftar çok tepkili şu sıralar, sarı-siyah forma diye haber çıktı. Bu taslağın uzaktan ya da yakından bir ilgisi var mı ? http://bit.ly/l8nFk2

@AYDeezy taraftara selam, yola devam. Internetten kombine alın, Türkiye'de ilk defa yapıldı.

@zagortenay76 Soruma cevap alamadım Nevzat bey.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Authentic Orjinal demek ve Özel degil
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunun aynisini altin renginde bi denesen?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buda güzel ama Sari olani daha güzeldi bence
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Authentic Orjinal demek ve Özel degil
                authentic yazisi gecenki sene formalarimizda yoktu yani sadece özel formalarda yaziyo sanirim

Yorum

• Katalog ürünlerini paylaşıp durmayın arkadaşlar Nevzat Aydın çok açık konuşuyor. Formalarda "AUTHENTIC" logosu olacak diyor, bordo mavi olacak diyor. Hala geçmiş formaları yapıyoruz.

AFS abinin paylaşımını formamız bu diye algılanamyın. AFS abi sesli düşünüyor ve ip uçları veriyor.

Hele ki geçen sene çıkan gri formanın aynısını sarı renkte tekrar kullanacak kadar bir gaflete düşmezler herhalde. Düşerseler vay hallerine
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• hakkatten söylemiş özel forma olacak galiba YARABBİM fena girdi bize 4 forma alacaz şimdi
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Kollara reklam falan eklemedim. Sadece göğüs reklamı var şuan.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katalog ürünlerini paylaşıp durmayın arkadaşlar Nevzat Aydın çok açık konuşuyor. Formalarda "AUTHENTIC" logosu olacak diyor, bordo mavi olacak diyor. Hala geçmiş formaları yapıyoruz.

AFS abinin paylaşımını formamız bu diye algılanamyın. AFS abi sesli düşünüyor ve ip uçları veriyor.

Hele ki geçen sene çıkan gri formanın aynısını sarı renkte tekrar kullanacak kadar bir gaflete düşmezler herhalde. Düşerseler vay hallerine
                        bordo mavi var demedim diyor

Yorum

• Denedik bişeyler.

7

Yorum

• Bir tek ben mi yanlış anladım? Tüm formalarımızda bordo-mavi bulunacak, gold da dahil. Ayrıca son haberlere göre gold formada siyah bulunacak. Tam olarak böyle değil mi?
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• nevzat abiyi sinirlendirdiler

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir tek ben mi yanlış anladım? Tüm formalarımızda bordo-mavi bulunacak, gold da dahil. Ayrıca son haberlere göre gold formada siyah bulunacak. Tam olarak böyle değil mi?
                                kaan ben twit te Nevzat abi tüm formalarda bordo-mavi olacak demişti dedim, hemen cevap verdi. öyle bir şey demedim diye.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X