Resmi site yarın koymazsa iyidir resimleri of of
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formanın kollarından sanki mavi şerit inmiyor yoksa bana mı öyle geldi ?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğlen yayınlanan gri forma bana güzel gelmişti ama Burak'ın üstünde gördüğümde pekte hoş durmadığını düşünüyorum. Zaten sezon boyunca en fazla 5 kez giyeriz diye tahmin ediyorum. Diğer formalarda da ufak tefek değişiklikler olsaydı keşke. Arabaların yeni model makyajı bile daha fazla dikkat çekiyor. Çubukları biraz inceltince yeni forma tasarlanmış olmuyor. Şahsen geçen sezondan bayrağımız haricinde hiçbir fark içermeyen formaların çok fazla satılacağını da düşünmüyorum. En azından geçen sene forma alanlar pek ilgi göstermez...
Bu arada gecen sezon cubuklu aldım bu sene tekrar alıcam.
Yorum
-
Formaların, şortların, tozlukların kısaca tüm kolleksiyonun hepsi yen diyorum hala ne fark var diye soruyor bazıları. Şimdi göremiyorsunuz ama bordo şortun kenarındaki mavi çizgiyi NikeFIT yazısı gibi başka detayları ancak formayı yakından görünce fark edebileceksiniz.
Hepsi yeni, hepsi güzel.
En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:45.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarin fiyatlari konusunda bir bilgi var mi ?
Fontlarin tamamen gorundugu bir fotograf var mi ?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden milletin yorumunu eleştiriyorsun ki ? Kendi yorumunu yapar çıkarsın.
Şahsen bana da göre fark yok.
Tamam farklar var ama uzaktan baktığımızda geçen seneki formaları çağrıştırıyor gözümüze.
Öbür takımların formalarına tekrar bak istersen.
birseyin farkina vardinmi Kaan*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirseyin farkina vardinmi Kaanteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek yan dursun ? Trabzonspor forması bu yan durmak gibi bir lüksü yok. Simetriyi sağlamak zorundalar. Bunlar tabi Nike'nin hatası değil Nike elinden geleni yapmış Trabzonspor kulübü logoları yapıştırma kullandığı gibi doğru da kullanamıyor.
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa simetri diyorsan aslında o tasarım sımetrık nıke ısaretının baslangıc noktası ıle arma simetrik adidas olsa o forma simetri gibi bi sikinti yasamazsın ama nıke amblemının uzantısı fazla oldugu ıcın goze sımetrık degıl gıbı gelıyor aslında sımetrık bı tasarımı var cubuklara gore bakarsan simetrik oldugu goruluyorNeyse şu beyaz zemini bile hala çözememişler..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların, şortların, tozlukların kısaca tüm kolleksiyonun hepsi yen diyorum hala ne fark var diye soruyor bazıları. Şimdi göremiyorsunuz ama bordo şortun kenarındaki mavi çizgiyi NikeFIT yazısı gibi başka detayları ancak formayı yakından görünce fark edebileceksiniz.
Hepsi yeni, hepsi güzel.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Üzerinde Türk bayrağı olan bir formamız var. Bunu en son ne zaman görmüştük yahu.
Aslında eleştirmek istemiyorum, genelde beğendim formaları ve almayı düşünüyorum.
Ama şu parçalı formada logomuzun yeri yanlış! Belki detay gibi gelecek ama işin sırrı zaten detaylarda gizli.Normalde olması gereken yer bordo ve mavi çizginin ortası. Ama olduğu yer daha solda.
Yorum
Yorum