Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi site yarın koymazsa iyidir resimleri of of

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyaz formanın kollarından sanki mavi şerit inmiyor yoksa bana mı öyle geldi ?
      haklisin sade beyaz olmus, seritsiz

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öğlen yayınlanan gri forma bana güzel gelmişti ama Burak'ın üstünde gördüğümde pekte hoş durmadığını düşünüyorum. Zaten sezon boyunca en fazla 5 kez giyeriz diye tahmin ediyorum. Diğer formalarda da ufak tefek değişiklikler olsaydı keşke. Arabaların yeni model makyajı bile daha fazla dikkat çekiyor. Çubukları biraz inceltince yeni forma tasarlanmış olmuyor. Şahsen geçen sezondan bayrağımız haricinde hiçbir fark içermeyen formaların çok fazla satılacağını da düşünmüyorum. En azından geçen sene forma alanlar pek ilgi göstermez...
        buragın ustundekı yayınlanana gore daha mat gorunuyor sahada gormek lazım net bi fikir edınmek ıcın cubuklu da sadece cubuklar mı ınceltılmıs ıyı bakmak lazım bi kere kesim tamamen farklı gecen sene kı forma cok salaşdı bu sefer ki belden oturtmuslar kollar farklı kollarda lastikli bir yapı var.Bogaz kısmı degısmıs V yaka degıl bısıklet armalar yapıstırma degıl işleme daha ne degısıklık beklıyordunuz acaba cok merak edıyorum.

Bu arada gecen sezon cubuklu aldım bu sene tekrar alıcam.

Yorum

• Formaların, şortların, tozlukların kısaca tüm kolleksiyonun hepsi yen diyorum hala ne fark var diye soruyor bazıları. Şimdi göremiyorsunuz ama bordo şortun kenarındaki mavi çizgiyi NikeFIT yazısı gibi başka detayları ancak formayı yakından görünce fark edebileceksiniz.

Hepsi yeni, hepsi güzel.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:45.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalarin fiyatlari konusunda bir bilgi var mi ?

Fontlarin tamamen gorundugu bir fotograf var mi ?
            Barcelona fontlarının aynısı abi.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden milletin yorumunu eleştiriyorsun ki ? Kendi yorumunu yapar çıkarsın.

Şahsen bana da göre fark yok.

Tamam farklar var ama uzaktan baktığımızda geçen seneki formaları çağrıştırıyor gözümüze.

Öbür takımların formalarına tekrar bak istersen.

birseyin farkina vardinmi Kaan
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birseyin farkina vardinmi Kaan
                Anlamadım ?
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne demek yan dursun ? Trabzonspor forması bu yan durmak gibi bir lüksü yok. Simetriyi sağlamak zorundalar. Bunlar tabi Nike'nin hatası değil Nike elinden geleni yapmış Trabzonspor kulübü logoları yapıştırma kullandığı gibi doğru da kullanamıyor.
                  sefa simetri diyorsan aslında o tasarım sımetrık nıke ısaretının baslangıc noktası ıle arma simetrik adidas olsa o forma simetri gibi bi sikinti yasamazsın ama nıke amblemının uzantısı fazla oldugu ıcın goze sımetrık degıl gıbı gelıyor aslında sımetrık bı tasarımı var cubuklara gore bakarsan simetrik oldugu goruluyor

Yorum

• Gri formamız Burak'ın üstünde ayrı güzel. Beyaz formamız berbat. Çizgili formamızı da pek beğenmedim. Colman'ın üstündeyki forma fena değil. Bordo forma da fena değil.

Yorum

• colmanın giydiği parçalı forma hoşuma gitti.çizgili olan da güzel.ay-yıldız güzel oturdu formalarımıza.

Yorum

• Yalnız bişey dikkatimi çekti şortlarda Numara, Nike amblemi, ve Arma yine aynı yerde duruyor..!

Bu arada formaların en güzel yanı Fontları...

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sefa simetri diyorsan aslında o tasarım sımetrık nıke ısaretının baslangıc noktası ıle arma simetrik adidas olsa o forma simetri gibi bi sikinti yasamazsın ama nıke amblemının uzantısı fazla oldugu ıcın goze sımetrık degıl gıbı gelıyor aslında sımetrık bı tasarımı var cubuklara gore bakarsan simetrik oldugu goruluyor
                          Nike amblemi iki çizgiyi ortalamış durumda uzama gibi durum yok Logo da bu şekilde yapıştırılabilirdi.. Neyse şu beyaz zemini bile hala çözememişler..

Yorum

• Defile bitti mi?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formaların, şortların, tozlukların kısaca tüm kolleksiyonun hepsi yen diyorum hala ne fark var diye soruyor bazıları. Şimdi göremiyorsunuz ama bordo şortun kenarındaki mavi çizgiyi NikeFIT yazısı gibi başka detayları ancak formayı yakından görünce fark edebileceksiniz.

Hepsi yeni, hepsi güzel.

Bosuna yazma abi sen yazdikca inadina anlamayanlar olacakdir
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Üzerinde Türk bayrağı olan bir formamız var. Bunu en son ne zaman görmüştük yahu.

Aslında eleştirmek istemiyorum, genelde beğendim formaları ve almayı düşünüyorum.

Ama şu parçalı formada logomuzun yeri yanlış! Belki detay gibi gelecek ama işin sırrı zaten detaylarda gizli.Normalde olması gereken yer bordo ve mavi çizginin ortası. Ama olduğu yer daha solda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X