Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak çılgınhamsi tarafından gönderildi
    Ben ne olursa olsun beğenmiyorum arkadaşlar biliyoruz ki diğer 3 büyük takımın formaları daha kaliteli ve özenli bence hemen buna müdahale edilmeli hep katolog forması olmaz ki canım
    Seni Antu kuşu seniiiii, seni angry bird seniiii

Vurun arkadaşlar bir kaç dakika izin veriyorum

Küfür yok!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seni Antu kuşu seniiiii, seni angry bird seniiii

Vurun arkadaşlar bir kaç dakika izin veriyorum

Küfür yok!
      Yöneticilerimiz gayet başarılı

Yorum

• precision fena değil,victory gereksiz,lazer güzel.
        En son atillati tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 11:28.
        TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yöneticilerimiz gayet başarılı
          Direk kendini yakalatti o da.. Basta suphe cekici hareketlerde bulunmadan guvenimizi kazanmaliydi
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• adamlar simdiden indirmis fiyatlari..

bizimkiler yine yeni formalarin cikmasini bekliyor.. halen 80 tl formalar

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katalog giymek asla sorun değil.

Katalogdaki tasarımlardan müthiş formalar çıkarılabilir.

Fakat doğru modelleri seçip doğru renkleri uygulamak gerekiyor.

Bunu da yapamıyorlarsa bu işleri bıraksınlar.
              Aynen oyle ben de bu tarz bir sey belirtmistim.. Dogru, katalogda da bircok guzel model var, sikinti bunlarin yonetim secildigi ve nike'in buna gore hareket ettigi bir iliski soz konusu mu, yoksa ne verirse Yarabbi sukur mu diyorlar, sikinti orada..

İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.bursastore.com/?kategori-20-FORMA.html

adamlar simdiden indirmis fiyatlari..

bizimkiler yine yeni formalarin cikmasini bekliyor.. halen 80 tl formalar
              Hem de 20 TLye indirmisler, bizde en fazla 80lik forma 50ye falan iner ellerinde kalir sonunda..

Bir de dikkatimiz ceken Bursasporun bile timsah seklinde terligi var.. Bizim de yillar once TWIGY terlikle anlasmamiz vardi fena olmayan modeller de cikmisti taraftar da ilgi gostermisti.. Simdi neden yok? Ciktigi gibi taraftar ilgi gosterir de nerde onu degerlendirmeye alacak ya da zaman ayiracak profesyonel yonetici..
              En son Erkin tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 11:51.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• burak ın giyeceği formalar
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burak ın giyeceği formalar
                  bence üçüde çok şık...Nike ile sözleşmemiz bittikten sonra Türkiye pazarına yeni girecek bir firmayla anlaşabiliriz aslında.Formalara daha bi özenle uğraşabilirler.
                  TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facebooktaki TrabzonsporLovers isimli düzenbaz grup söyle bir sey paylasti...

Neden BMN'de okudugunuz seyleri kendinizinmis gibi yansitiyosunuz diye sordum engellediler beni her kimse bunlar...
                    Sen onları Trabzonspor grubu diye takip mi ediyordun ? boşuna zaman kaybetmişsin bunca zaman 1 üye fazlalıkları varmış ama hatanı anlamışsındır artık .
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah Allah precision Model formayi bir tek benmi begendim ??
                      Yooo kesinlikle bende beyendim beyenen arkadaslar yorum yapmıyor beyenmeyenler eleştirince sana oyle gelmiş
                      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak çılgınhamsi tarafından gönderildi
                        Ben ne olursa olsun beğenmiyorum arkadaşlar biliyoruz ki diğer 3 büyük takımın formaları daha kaliteli ve özenli bence hemen buna müdahale edilmeli hep katolog forması olmaz ki canım
                        Oğlum bak gitttt... dııııııt
                        Ağasarlı_61

Yorum

• bir adet mavi ağırlıklı formamız olsa iyi olurdu, bizim mavimiz bence çok çok güzel bir mavi.
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah Allah precision Model formayi bir tek benmi begendim ??
                            Valla ben bu modeli beğenmediğimi ta geçen seneden beri söylüyorum. Barcelona' ya da hiç yakışmadı. ( Bence ) Koyu renklere ince çubuklu forma güzel gitmiyor. Mesela Inter'ın çubuklusu bize çok iyi giderdi. Ama ben bizim renkleri en iyi 5 çubuklunun kaldırdığını düşünüyorum. ( TSClub forması )
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla ben bu modeli beğenmediğimi ta geçen seneden beri söylüyorum. Barcelona' ya da hiç yakışmadı. ( Bence ) Koyu renklere ince çubuklu forma güzel gitmiyor. Mesela Inter'ın çubuklusu bize çok iyi giderdi. Ama ben bizim renkleri en iyi 5 çubuklunun kaldırdığını düşünüyorum. ( TSClub forması )
                              Barcelona'nın kullandığı model Precision değildi, özel tasarımdı. Haberiniz olsun.

Fark var, görmek lazım...
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Saçma sapan yapacakların bari bu sezonki Energy formayı devam ettiresinler .
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Yükleniyor...
                                X