Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesela

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma geldi biraz önce, doğru tercih yapmışım diyebilirim. Fotoğrafları koyacağım birazdan.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Yorum

• beyaz formanın ve çubuklu formanı şortu hangi model bordo şortla aynı değil sanırım

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika olmus. Böyle detaylara önem veriyorum yahu, insan seviniyor
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Harika olmus. Böyle detaylara önem veriyorum yahu, insan seviniyor
                  Yalnız soldaki amblemde 1967-1967 yerine 1967-2012 yazsalardı keşke daha anlamlı olurdu.

50. yılımıza kadar Nike ile devam edersek özel forma bekliyorum, hem de çok özel. Hadi hayırlısı.

Yorum

• Hangi forma dar kesim?
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şorttaki mavi bantları çok beğendim. Bordo kombinasyon güzel olmuş.
                      En son Sibel tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 19:56.

Yorum

• Beyaz formayi Turkiye'den getirttim.

Daha giymeden arkadaki Ulker reklami soyulmaya basladi.

Armamiz cok asiri uyduruk duruyor.

Firsatim olsa iade ederdim. Belki ilerde arma uygulamalarini degistirirler.

Yorum

• bence sezon arasında acilen ÇUBUKLU FORMA imalatına geçmeliler.

Yorum

• Yazik...o kadar heves etmi$tim armasi bu sefer daha saglam olacak diye ama nafile...
                            Alanlar güle güle giyinsinler...
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• En güzeli bordo forma idi,o formanın şortuna da mavi koymuşlar tam süper olmuş,
                              bu sezonun en baba forması bordo forma,kalın mavi şeritleri ile tabi.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• armalarin kenari düzeltilmelidir. arma belli olmuyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X