Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inter çubuklusu çok yakışacaktı bize, her alanda Barcelona'nın izindeyiz anlıyorum da yanlış yapıldı forma konusunda. Bordo forma çok güzel, şampiyon olduğumuz sezonkine benziyor...Onu almamıştım pişman olmuştum bu sezon bordoyu kaçırmamak gerek.

Beyaz ise çok sıradan... Bu senekini tekrar sunsalardı keşke önümüze herkes itiraz ederdi belki ama bu daha güzel.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Precision güzel olur.

Victory gereksiz. Aynı formayı neden giyiyoruz akıl alır gibi değil. Geçen seneki gri ve altın sarısı formanın aynı mantığı. Yeni şeyler sunmazsan neyin satışını bekliyorsun bunu Nevzat aydına ben öğretecek değilim adam koca yemeksepetini kurup yöneten adam. Formaya gelince iki senedir seçimlerin bir kısmında çuvallıyor. Energy formayı seçen adamla bu kararı veren adam aynı kişi mi anlamak mümkün değil.

Bir de çok bordo ağırlıklı olmuş.
      Genel olarak zaten her sene bordo agırlıklı giyiyoruz.. 2.formalar hep bordo, 2010-11 duz bordo/ 11-12 Victory / bu sezonki yine düz bordo.. Mesela beyaza yakın bir mavi hiç tercih edilmiyor.. Hem beyaz hem mavi aradan çıkarılmış olur.. Direk eski veya 1 sene önceki modelleri sunup işin içinden çıkıyorlar.. Sıkıntı red mekanizması veya seçicilik tarzı bir ilişki yok gibi duruyor.. Nike TR ne verirse bahtımıza şeklinde işliyor sanırım.. Yine de aklıme en yatan eleştirsem de Precision..

Victory modeli de şu bizim 3 sezon devam eden aynı düz beyaz modelin pişirip pişirip önümüze konmasına benzedi..
      En son Erkin tarafından düzenlendi; 24.06.2012, 13:46.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 3 senedir aynı beyaz formayı giyiyoruz, bu sene bordo ağırlıklıyız zaten madem açık mavi beyaz aynı pekâla victory mavi olsun. Ne yani.

Ayrıca çubuklu forma süper olurdu bize, umarım Precision değildir, forma hoş, ama bu sene İnter'in çubuklusu bordo maviye çok yakışıyordu.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Çubuklu forma konusunda saçma bir model seçtiğimizi düşünüyorum, yinede çıkmadan bir şey dememek gerekli.

Ayrıca kimse bahsetmiyor ama bu sene sürpriz bir renk olmayacak mı altın sarısı yada turuncu gibi her sene oluyor bu normalde bu senede olsun, turuncuya geri dönüş yapalım çok yakışmıştı bize.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çubuklu forma konusunda saçma bir model seçtiğimizi düşünüyorum, yinede çıkmadan bir şey dememek gerekli.

Ayrıca kimse bahsetmiyor ama bu sene sürpriz bir renk olmayacak mı altın sarısı yada turuncu gibi her sene oluyor bu normalde bu senede olsun, turuncuya geri dönüş yapalım çok yakışmıştı bize.
            3 forma olacak. Çubuklu, Bordo ve Beyaz.. Beyaz olmasaydı sürpriz bı renk olurdu ama malum beyaz sevdası var..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubuklu forma konusunda saçma bir model seçtiğimizi düşünüyorum, yinede çıkmadan bir şey dememek gerekli.

Turuncu taraftarı değilim, renklerimiz Ermenistan bayrağına benziyor sonra.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine mi katolog giyiyoruz??

Hani özel forma olacaktı yahu
                Abi ayiptir sormasi bunu kim dedi sana?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 forma olacak. Çubuklu, Bordo ve Beyaz.. Beyaz olmasaydı sürpriz bı renk olurdu ama malum beyaz sevdası var..
                  Beyaz sevdasi diye birsey yok. Benim bildigim Süper ligde mecbur her takimin beyaz agirlikli formasi olmasi gerekiyor!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ayiptir sormasi bunu kim dedi sana?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk

Nevzat Aydın,bi aralar bu sene için bize özel formaları giyeceğimizi söylemişti..

Gerçi anlamalıydık,bize özel dedikleri katalog formaları olduğunu

Yorum

• Bizim yöneticiler taraftarı her konuda çocuk yerine koymaya 'yaptım oldu'ya meraklıdır, ondan dolayı normal karşıladım..
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz sevdasi diye birsey yok. Benim bildigim Süper ligde mecbur her takimin beyaz agirlikli formasi olmasi gerekiyor!
                        Galatasaray'in beyaz formasi yoktu gecen sene

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Üç forma olmasına çok sevindim. Ama çubuklunun Inter'in bu sene giydiği formadan olmasını isterdim. Konuşulan bordo forma çok hoş. İmkanım olursa alırım. Ama beyazdan artık vazgeçelim. Buz mavisi olsaydı bir tane çok sevinirdim.

Şu tarz formalarının mavileri güzel. Üstteki forma FC Zurich'inmiş sanırım. Ona güzel bir ayar çekilerek bizim renklerimize uyarlanabilir.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Aydın,bi aralar bu sene için bize özel formaları giyeceğimizi söylemişti..

Gerçi anlamalıydık,bize özel dedikleri katalog formaları olduğunu
                            Onu ben duymadimda eger öyle demisse cok ayip etmis.

Yada Nike ile yapiman sözlesmeden haberi yoktu. Ben sahsen özel bir forma beklemiyordum zaten.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Victory forma sacma sapan yahu. Bordo beyaz ne alaka? Yarisi bordo yarisi mavi olsun bari...

Precision formada güzel degil o kadar, sadece bordo yine farkli birsey yok desen bu yilda.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet..

Forma Lansmani 1hafta sonra olacak beyler.. Onumuzdeki ayin 1'de Formalar tanitilacak!!

Saygilar!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X