Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonun yaninda medyanin olmadiginin bir kez daha ispatlanisini izledik.adamlar diyo şike var ceza verdik.bizim medya diyo ki fenerin sampiyonlar ligi umudu.o umuda iki gun sonra uefa cikarsa yanli uefa serefsiz uefa diye yazarsiniz yine.ulan hakki yenen de bir türk takimi degil mi.bu ulkeye istanbuldan daha cok hizmet etmistir trabzon.bu ülke trabzonu baska bi memleket gibi gostermeyi iyi becerdi.trabzon halki da bunu tasdiklemeyi iyi becerdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• Süreç gibi süreç yani. 3 yıl oldu. envai çeşit entrika yalan dolan gördük. Bir sürü güç kavgası gördük. Siyaset gördük. Bir sürü isimler yüzler geldi geçti. Bir sürü insanı gorevinden etti. Bir sürü insan bezdi. Psikolojilerimiz bozuldu. Her türlü gına geldi ama yılmadık da bir yandan. Temiz olmanın verdiği güç bizi ayakta tutu, şikecileri de şikeci olmaları ayakta tuttu. Süreç gibi süreç bakalım kupanın Trabzon'a gelmesi için kaç yıl daha geçecek böyle.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Belki yeri değil ama cümlemizin Regaip kandili mübarek olsun.

Trabzonsporumuza haklı davasında bol bol dua edelim.

Yorum

• Erdem Egemen Uefa yetkilileri ile telefon görüşmesi yapmış Cas kararı ile ilgili haftaya sitelerinden resmi açıklamayı yapacaklarmış en geç 8 mayıs açıklanır herhalde bakalım o zaman göreceğiz 4 maçta teşebbüs mü yoksa başka bir şeymi
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• yav bukadar sacmalik olmaz

bukadar mi kendinize güvenmiyorsunuz
            sorununuz nedir sizin yaw

3 senedir bu medya sizi burnunuzun önünde sizlen dalga geciyor siz inaniyorsunuz

kendinise bu yazilari okurken hic sormuyormusunuz eger cas uefanin kararini onadiysa nasil suclarini azaltacak
            biraz mantik yav

kafanizi ayaga kaldirin bukadarda olmaz yav, sözde trabzonsporlusunuz

kendinizi iyice mazlum yaptiniz

biz bir karar beklemiyoruz karar 8 ay önce aciklandi beklenen sadece bu kararin gerekceleri

mal olmayin bukadar
            varsa öyle bise niye bu serefsiz sikeciler o karari carsaf carsaf gaztelerinde basmadilar

su yaradanin kafanisa kodugu organi biraz kullanin durmadan kiz gibi agliyacaginiza

trabzonlulugunuzu artik aciga serin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• CAS gerekçeli kararı, azizin içeri girmesi, CAS gerekçeli kararından sonra UEFA'nın yeniden devreye girmesi beklemek zorunda olunan sürecin evreleri. CAS gerekçeli kararında UEFA'yi neden onaylayıp fenerin cezalandırdığını açıklayacak. Başka bişey bekleyenler burada milleti germesin. aziz yeniden yargılanırsa ve şike yapmamıştır diye bişey olursa anca o zaman soğuk su içeriz. Başka türlü beklentilerimiz canlı ve taze durumdadır. Sadece zaman ve sabır.

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                CAS gerekçeli kararı, azizin içeri girmesi, CAS gerekçeli kararından sonra UEFA'nın yeniden devreye girmesi beklemek zorunda olunan sürecin evreleri. CAS gerekçeli kararında UEFA'yi neden onaylayıp fenerin cezalandırdığını açıklayacak. Başka bişey bekleyenler burada milleti germesin. aziz yeniden yargılanırsa ve şike yapmamıştır diye bişey olursa anca o zaman soğuk su içeriz. Başka türlü beklentilerimiz canlı ve taze durumdadır. Sadece zaman ve sabır.
                o da imkansiz

aziz ben sike yapmadim demiyor
                dinlemeler usule uygunsuz diyor

oda spor hukukunu baglamiyor

spor hukukunda delilin olsunda camurdan olsun kabul görüyor

bir delil biliyorsan git adamin cebinden asir, spor hukuku onu kabul ediyor

onlar hertürlü sikeci bizde sampiyonuz

bunu artik zihninize kaziyin

o kupada gelecek
                100 yil sürsede gelecek

Ünal Karaman

Yorum

• bugün ayrton sennanin ölüm yildönümü aklima geldi

bizim calinan sampiyonlugumu sennanin 1989 calinan sampiyonluguna benzetiyorum

biz/senna

sikeciler/prost

tüpkafa/bellestre

busefer hakeden kazanacak

Ünal Karaman

Yorum

• Şu maça teşebbüs meşebbüs derlerse dünyaya ultimatom vermeliyiz çok ciddiyim!!!
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• uefa bu işi yapacak olsaydı, feneri şampiyonlar ligine gelme dediği gün yapardı. bu iş bitti artık malesef..

Yorum

• Şike teşebbüsü de nedir arkadaş? paralar mı sahte çıkmış, maçları kazandıktan sonra iade mi istemişler. daha neler uyduracaklar bakalım. uefa 4. lige gönderdim deyince, yeniden yapılanmak için sıfırdan başlıyoruz da derler taraftarlarına.

Yorum

• Ya su sike tesebbusu laflarina nasıl inaniyorsunuz anlamıyorum. avrupa'da böyle bir şey yok. Sike tesebbusu de sikedir. Nokta.

Yorum

• şu anda çok ahlaklı bir adam trtsporda ahlak dersi veriyor.. ben biraz baktım babamın tansiyon ilacını arıyorum şu an
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Adi köpek hapse girdikten sonra süreç hızlanacak.. Gerekçeli karar ve akabinde süresiz men FİFA'nın elini güçlendirecek.. Güneşli günler yakın.. Sabır !
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                CAS gerekçeli kararı, azizin içeri girmesi, CAS gerekçeli kararından sonra UEFA'nın yeniden devreye girmesi beklemek zorunda olunan sürecin evreleri. CAS gerekçeli kararında UEFA'yi neden onaylayıp fenerin cezalandırdığını açıklayacak. Başka bişey bekleyenler burada milleti germesin. aziz yeniden yargılanırsa ve şike yapmamıştır diye bişey olursa anca o zaman soğuk su içeriz. Başka türlü beklentilerimiz canlı ve taze durumdadır. Sadece zaman ve sabır.
                                aziz'in yeniden yargılanması demek o mahkemelerde bakılan tüm davaların yeniden yargılamasının yapılması demek, kişiye özel sana yeniden

yargılama ama ötekilere yok diye bir şey olması imkansız. gerçi orası Türkiye olmaz denilen ne varsa orda olabilir, af bile çıkabilir

şaşırmam bu saatten sonra. sanırım 5.000-6.000 davaya yeniden bakılması demek bu sadece 1 kişinin yüzünden , pek olabilitesi

yok bunun emsal karar teşkil edeceği için, ha ama başka bir katakulli dönerse bilemem tabi.
                                Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X