"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Türkler cok güzel örnek oldular diger federasyonlara. Eger ülke icine müdahale etmiyecekse uefa umarim baska ülkelerde aynilarini yapar kimse takim düsürmez ARTIK !
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
feybe'nin düşmesi beni ilgilendirmiyor. Ama herkes hak ettiği sonucu almalı. Eğer feybe'nin düşmesine odaklanırsak haklı yerine haksız görünebiliriz. İlerde nefret tohumlarının da ekilmesine gerek yok. Sadece adalet peşinde koşmalıyız
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
feybe'nin düşmesi beni ilgilendirmiyor. Ama herkes hak ettiği sonucu almalı. Eğer feybe'nin düşmesine odaklanırsak haklı yerine haksız görünebiliriz. İlerde nefret tohumlarının da ekilmesine gerek yok. Sadece adalet peşinde koşmalıyız
..
İyi de abi adalet zaten f.b. nin küme düşürülmesiyle sağlanabilir ancak. Nasıl bizi ilgilendirmez.
Biz vazgeçmediğimiz sürece Türkiye'de futbol bomboş bir oyun olmaktan öteye geçemeyecektir.
Bunu anlamak için etrafınıza bakmanız yeterli.Futbola olan ilgi üç senedir yerlerde sürünüyor.
Futbolun egemenleri artık ya futboldan tamamen vazgeçecekler ya da bizleri ikna edecekler.
Tam birbuçuk sezon lehimize penaltı verilmedi.Bizlere takımınız küme düşebilir korkusu pompaladılar.
Yetmedi gözümüzü korkutarak vazgeçmemizi sağlamak için üç yıldır kulübümüze ceza üstüne ceza verdiler,ama o da hiçbir işe yaramadı.Hatta aksine kinimizi dahada bilediler.
Biz bu şekilde kaldıkça futbolun kendisinide konuşamıyorlar.
Tekrar ediyorum,ya futboldan vazgeçecekler ya da bizim olanı bize verecekler.
Umudumu kesmemek istiyorum ama her akp mitinginde nerdeyse erdogan kadar orda olan bir baskan demeye dilim varmayan zatı orda koltukta gorunce boslukta kaliyorum.bu ulkede adalet eskisehir macindan itibaren sadece masal malzemesidir.kupa ilerde cocuklarimiza yeni nesillere anlatabilecegimiz konulardir ancak.artik beklemiyoruz
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakkı yenen biz,sevinci çalınan biz , hırsızlar yüzünden ''cenaze kaldıran'' biz ... ilerisini düşünüp nefret tohumlarını düşünecek olan da biz!
Adalet , ne yalnızca kupa iadesidir ne yalnızca şikebahçenin düşürülmesidir. Adalet bütün hakların tazmin edilmesi ,cezanın eksiksiz olarak infaz edilmesidir.
(2 ALT KÜMEYE DÜŞÜRÜLME + KUPA İADESİ + MADDİ ZARARLARIN TAZMİNİ + ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİNİN İADESİ)
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Herkes hak ettiği sonucu almalı dedim. Bundan herkese gereken pay çıkar. feybe düşmesin demiyorum yani. Ne hak ediyorsa o cezayı alsın. Ama sadece işin bir tarafına odaklanırsak hedefe odaklanamayız
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
bence uefa gerekli uyarıyı yapacak.. nasıl yapacak, ne kadar ısrarcı olacak bilmem ama tff'yle bu konuyu bi görüşecek. m.ali aydınlar döneminde de en az 12 puan silin gibi bi konuşmaları olmuştu. onun üstüne uefa iplenmeyen taraf olarak kalmaz bence. ama ne kadar ısrarcı olacak bilemem. çünkü onlarda bu işe pek bulaşmak istemiyor gibi geldi bana
Hakkı yenen biz,sevinci çalınan biz , hırsızlar yüzünden ''cenaze kaldıran'' biz ... ilerisini düşünüp nefret tohumlarını düşünecek olan da biz!
Adalet , ne yalnızca kupa iadesidir ne yalnızca şikebahçenin düşürülmesidir. Adalet bütün hakların tazmin edilmesi ,cezanın eksiksiz olarak infaz edilmesidir.
(2 ALT KÜMEYE DÜŞÜRÜLME + KUPA İADESİ + MADDİ ZARARLARIN TAZMİNİ + ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİNİN İADESİ)
Yorum