İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
az önce 10 civarında mail daha attım, Ahlaksızlığın bitmesi, adaletin yerine gelmesine bir mail katkım olacaksa ne mutlu bana.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledavamiz bizzat icerden satildigi icin kimse birsey yapamiyor cok ama cok uzgunuz ama birsey yapamiyoruz
Yorum
-
ne mailler ne fakslar cektim onlarca dakika defalarca fifayi uefa yi aradim konustum ama inancimi kaybettim bunun bir numarali nedeni de iho durİlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce 10 civarında mail daha attım, Ahlaksızlığın bitmesi, adaletin yerine gelmesine bir mail katkım olacaksa ne mutlu bana.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Çakıroğlu'nun kararında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun acilen Trabzon'a gelerek yönetim kurulunu toplamasının ardından bu ismi Disiplin Kurulu'na sevk etme kararının tartışmaya açılması önemli rol oynadı. Trabzon'da Gaziantepspor maçı öncesinde gerçekleştirilen toplantıda Sebahattin Çakıroğlu'nun daha önceki söylemlerinden dolayı disiplin kuruluna sevki gündeme geldi. Bunun üzerine Çakıroğlu bu tartışmanın sonucunu beklemeden istifa kararı aldı. Yarın bir basın toplantısı düzenleyerek tüm süreci kamuoyuna aktaracak olan Çakıroğlu, kulübün genel kurula taşınması doğrultusundaki süreci de kendi açısından başlatmış olacak. Özkan Sümer grubuyla uzun süredir iletişim içerisinde olan Çakıroğlu'nun bu ismin bütünlük arayışını desteklediği ve olası bir genel kurulda başkan adaylığı dahil aktif bir çaba içerisinde olacağı değerlendiriliyor. - See more at: http://www.trabzonajans.com/trabzon/....nlxNK4E7.dpufİlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene mailler ne fakslar cektim onlarca dakika defalarca fifayi uefa yi aradim konustum ama inancimi kaybettim bunun bir numarali nedeni de iho dur
İHO'dan kurtulup daha kötüsünü seçecekler diye korkmayan var mı? keşke başkan kimse olmasa. Taraftar idare etse. Sadri Başkanı aratan bir İHO'dan sonra bize Muharrem Usta gelir? şike konusunda beni tedirgin eden, süreci uzatacak yada daha da umursamayacak bir adam.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Bugün bu ortamda adalet tecelli etmemişken , ben Trabzonsporluyum deyipte ' cikciklerin küme düşmesi gerekirken aldığı sözde şampiyonluğu kutlayan her kim varsa gitsin feneri tutsun..
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildişike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Bazen diyorum ki ulan 10-11 sezonunda 1 maç satın alsak 3 puan farkla rahat bitirirdik ligi.
Sonra düşününce diyorum bırak şeref, onur, haysiyet bizde kalsın. Fahişeliği herkes yapar önemli olan namuslu kalmak.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İHO geldiğinde zaten atı alan üsküdarı geçmişti. Yapmayın Allah aşkına. Önce hesabı Sadri Şener'e sormalıyız. Sonra sıra İHO'ya gelmeli. 2011-2012 sezonu başlamamalıydı. Ceza o lig başlamadan verilmeliydi, verilmiyorsa UEFA aracılığı ligden çekilmeliydik. Biz kartları o zaman yanlış oynadık...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Katılmıyorum abi. Birşey yapabiliriz.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledavamiz bizzat icerden satildigi icin kimse birsey yapamiyor cok ama cok uzgunuz ama birsey yapamiyoruz
1 Mayısta İstanbulda buluşulsun, yürünsün. Bu, "birşey"dir abi.
Biz bağırmadıkça birşey olmayacak. İlk başta görmezden gelecekler, sonra gülecekler; ama yürümemiz ses getirecek abi.
Çok emek sarfedildi taraftarlar tarafından, o kadar mailler, fakslar, tweetler, vs. Bunlar bence harika şeyler; ama biz varlığımızı fiziksel olarak da göstermeliyiz. Gazsa gaz, polisse polis, arbedeyse arbede. Bir taraftan bir fedakarlıklar olacak ki isteğimiz gerçekleşsin.
Yorum
-
Canlı yayına gerek yok, malum şahsın ses kayıtlarında bunlar var zaten.İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 kupasinin sikebahce de kalmasini saglayan tayyip erdogan'dir. Siyasetin futbola mudahalesinin canli yayinda itiraflari.
Hırsızı koruyan da hırsızdır.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum