Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu çirkin yaratığa kulup mesnetsiz ve hicbir delile dayanmyan itiraflarından ötürü hemen açıklama ardındanda dava açmalıdır afkur koek afkur it oglu it
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şimdi izledim açıklamasını. Sadece şunu diyorum. Belgesi varsa göstersin, kabul ederim dediklerini.

Ama ''belge göstermeden şu şuna böyle dedi'' diyerek iftara atan en aşağı mahluktur.

Kaldı ki senin elinde belge olacak 3-4 sene olmuş çıkıp önceden konuşmayacaksın, kuyruğun sıkışınca konuşacaksın. Geç bu işleri.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• .....Daha sonra Sivasspor - Orduspor maçında o dönem Orduspor'da oynayan Dereli'ye sordum o da Semavi'nin kendilerine bir milyon dolar teşvik teklif ettiğini Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer tarafından gönderildiğini söyledi. Bu konu aramızda kalacaktı ama yaşanan olaylar beni bunları açıklamak zorunda kaldı.

bu ney la

hapis cezası almışsın

kocan azize aynen

şikebahçen tekme üstüne tekme yemiş

ve sen bildiklerini kanıtlarıyla beraber aramızda kalsın diyerek saklamışsın

s....ktir lan ordan
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi izledim açıklamasını. Sadece şunu diyorum. Belgesi varsa göstersin, kabul ederim dediklerini.

Ama ''belge göstermeden şu şuna böyle dedi'' diyerek iftara atan en aşağı mahluktur.

Kaldı ki senin elinde belge olacak 3-4 sene olmuş çıkıp önceden konuşmayacaksın, kuyruğun sıkışınca konuşacaksın. Geç bu işleri.
          Bu it bu soylediklerini mahkemede de soyledi ve Trabzonspor suçsuz bulundu ah iho ah boşa hava civasın cikta piyasaya herifliğíní simdi yap simdi
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• haysiyetsizler ordusunun başı....

Karısını feneri savunmak için ortaya koyan adamdan her şey beklenir....

Biraz namusunuz varsa o bahsettiğin tapelerde vardır bu afkurdukların......

Şerefsiz herif......
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Haberi az önce okudum.Gece gece sinirlerim bozuldu,elim ayağım titriyor......

Eğer bizden biri hakikaten senin anlattığın bokları yemişse onların da ta......
              Ama durum böyle değil şerefsiz.....

Ulan utanmanız da mı kalmamış ,ne pis ne köhne bir adam! topluluğu var karşımızda Allahım....

Allah belanızı versin namussuz herifler......

Şu adiler umarım en yakın zamanda küme düşerler.....

Adiler.....
              Arafilboylu

Yorum

• ulan şeref yoksunu mecnun , varsa belgeleri sunarsın , yoksa boşa afkurmazsın , belge olsaydı kocan azizeye yalakalık yapmak için çoktan sunmuştun onları mahkemeye , ama orospu çocukluğu bedava ...
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Şerefsiz herif....
                  Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu it bu soylediklerini mahkemede de soyledi ve Trabzonspor suçsuz bulundu ah iho ah boşa hava civasın cikta piyasaya herifliğíní simdi yap simdi
                    Ya renktaş aynen, inanıyorlar halen bu tip insanlara ne dim. Bence İHO hiç konuşmasın yeterince kaale alındı bu şikeci türevleri.
                    En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 23:46.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abdurrahman dereli ye para teklif etmişiz. ulan harbiden şike yapmayı bilmiyoruz. sağbeke para vercen de ne olacak? hiç kullanmadığı yeteneklerini kullanıp gol mu atacak ? sağbek dediğin bütün maç yardırır zaten, bunun için ekstra para vermeye gerek yok. trabzonlu zaten. ordan bağlantı kurup hikaye yazdı heralde.
                      Bu durumda işin başka boyutu. Gol attırmak için para teklif ettiğimiz adama bak.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

CAS Sivas maçında FB'yi suçsuz bulmadı ki kimi kandırıyorlar. Bunlar UEFA savunmasında kendilerini savunacaklarına bizi suçlayacaklar belli oldu...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Mecnun Odyakmaz, UEFA'ya karşı başı şıkışınca şike camiasına yine yalakalık etmeye başlamış.
                          Şikecilere 'Bizi yolda bırakmayın' mesajı bu !
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Sayfayı takip eden arkadaşlar var misafir olarak. Büyük ihtimal malum taraftarlar.

Şu linki okusunlar. Ama bunlar delil ona göre, başkanları gibi haybeye atılmış sözler değil, bunlar mahkeme kayıtları.

RECEP DENİZER SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI TEŞVİK GİRİŞİMİ ŞÜPHESİ

22.05.2011 tarihinde Sivasspor-Fenerbahçe maçı oynanmış ve maç 3-4 Fenerbahçe'nin galibiyeti ile bitmiştir. Şayet medyaya sızan haberler do...

Bu linktekiler de korcanın şike tapeleri. Bunlarda mahkeme kayıtları. Gerçi bu saatten sonra ha size anlatmışız ha duvara. Bu da size son iyiliğimiz olsun.

Şike sürecine ilişkin olarak tüm şikecilerin değerlendirildiği ve şike davası kronolojisinin bulunduğu forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FLAŞ! Mecnun Otyakmaz'dan şike açıklaması "Trabzonspor..."

....

belgeye bak belgeye!

Benimde elimde belge var. Mecnun bana ''gece ruj sürüp taksimde dolaştığımı biliyorsun al şu 1 milyon doları sus Allah aşkına .. al hadi al '' dedi. Görüntüsü ve paralar bende mevcut.

Şikayetçiyim ve en kısa zamanda basın toplantısıyla duyuracağım.
                              Bu dava da onurunu şerefini ortaya koymuş
                              ''maç satan karısını satar'' diyip 10 tane mahkemece maç sattığı belgelenen adamda ne onuru olacak, nenamusu olacak, ne şerefi olacak acaba.
                              Entarisi dım dım yar
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu Mecnun denen karaktersiz yaratığı tiye almaya gerek bile yok. Boş boş afkursun dursun. Ancak iftira atmayı bilir şerefsiz köpek.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X