Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ölümüne trabzon !

Yorum

• Yer : Balıkesir / Manyas
      Kazanan : MHP
      İtiraz eden : AKP
      Tekrar sayım sonucunda kazanan CHP

Türkiyede bu olmuşsa azize af çıkar hatta madalya bile verilir
      Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aziz'in yeniden yargılanması demek o mahkemelerde bakılan tüm davaların yeniden yargılamasının yapılması demek, kişiye özel sana yeniden

yargılama ama ötekilere yok diye bir şey olması imkansız. gerçi orası Türkiye olmaz denilen ne varsa orda olabilir, af bile çıkabilir

şaşırmam bu saatten sonra. sanırım 5.000-6.000 davaya yeniden bakılması demek bu sadece 1 kişinin yüzünden , pek olabilitesi

yok bunun emsal karar teşkil edeceği için, ha ama başka bir katakulli dönerse bilemem tabi.
        Sırf belli davalara yapmaları demek, diğer davalardan ceza alanların milyonlarca € tazminat alması demek. Bu yönetenlerin de zaafı para olduğuna göre yapamazlar öyle bir şey
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• malesef ülkemizin gerçeği
          güçlü olan adaleti,de yener,
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• yeniden yargılanma olayını tartışmaya bile gerek yok.. bu mümkün değil...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ülkemizde adelet olduğuna inanan varmı..3 sezon geçti hala bir şey yapılmadı.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeniden yargılanma olayını tartışmaya bile gerek yok.. bu mümkün değil...

Mümkün degil denilen hersey gerçek oldu bu ülkede
                Bence bu kadar kesin konusmayalim Celal
                Bu adam hala neden disarida diye hesap sormak lazim
                Burada bizim aklimizin ermedigi seyler yasaniyor gizli kapilar ardinda neler söylendi ne sözler verildi kim bilir
                Neyse beklicez ama Uefa bu isi kapattiysa ki öyle gözüküyor su an için isimiz yas
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mümkün degil denilen hersey gerçek oldu bu ülkede
                  Bence bu kadar kesin konusmayalim Celal
                  Bu adam hala neden disarida diye hesap sormak lazim
                  Burada bizim aklimizin ermedigi seyler yasaniyor gizli kapilar ardinda neler söylendi ne sözler verildi kim bilir
                  Neyse beklicez ama Uefa bu isi kapattiysa ki öyle gözüküyor su an için isimiz yas
                  ozaman şöyle düzelteyim

bence yeniden yargılanma olayını tartışmaya bile gerek yok.. bu mümkün değil...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• feybe yönetimi kamuoyuna hep yalan söyledi. Her lafları yalan ve çarpıtma üzerine kurulu. Buna inanın. Kullandıkları medyaya da öyle yazdırıyorlar. Dolayısı ile davamızda umutsuzluğa düşecek bir şey göremiyorum. Yeter ki dikkatli bir şekilde hakkımızı arayalım. Bu arada Hacıosmanoğlu döneminde bağırıp çağıracak diye hakkımızı ararken haksız duruma düşüp kamuoyunun gözünde ve feybe+yandaşlarının yönlendirmeleriyle antipatik duruma düştük. Bu durumda Sadri Bey'in dönem dönem susma politikasının ve daha yerinde konuşmalarının doğruluğu ortaya çıkıyor
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      feybe yönetimi kamuoyuna hep yalan söyledi. Her lafları yalan ve çarpıtma üzerine kurulu. Buna inanın. Kullandıkları medyaya da öyle yazdırıyorlar. Dolayısı ile davamızda umutsuzluğa düşecek bir şey göremiyorum. Yeter ki dikkatli bir şekilde hakkımızı arayalım. Bu arada Hacıosmanoğlu döneminde bağırıp çağıracak diye hakkımızı ararken haksız duruma düşüp kamuoyunun gözünde ve feybe+yandaşlarının yönlendirmeleriyle antipatik duruma düştük. Bu durumda Sadri Bey'in dönem dönem susma politikasının ve daha yerinde konuşmalarının doğruluğu ortaya çıkıyor
                      aslında böyle daha zevkli oluyor... fb li yöneticiler her seferinde yalan yanlış bilgilerle ezik taraftarlarını kandırıyor ve her defasından eşşekten düşmüş karpuz gibi oluyorlar buda biz Trabzonspor lular için ayrı bir zevk olsa gerek

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alman yazarın yazdığı gibi FB devlet içinde devlet gibi, şahsi düşüncem bu iktidar Türkiyeden gitmedikten sonra ve federasyon değişmedikten sonra hiç bir halt olmaz, başımızda 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyen bir zihniyet var ona göre hesab edin artık.. avukat işi hikaye, yukarıda yazdığı gibi Dupontuda gördük,
                        benim anlamadığım nokta bunlar şikeden mi şikeye teşebbüsden mi ceza aldılar, her yerde bi cas kararı haberi var ama olayı hala çözemedim.
                        yaptırım yaptırım diyoruz bir tane somut elle tutulur bi yaptırım göremedik Fb nin men cezası dışında, o da avrupa kupaları ile ilgili, işin doğrusu UFEA nın kupayı al şuna ver, küme düşür vb. diyeceğini hiç mi hiç düşünmüyorum, adamlar yine sansanyonel transfer peşinde,sow'u aldıklarındada aynı şeyler yazılmıştı burda. Bencede bu konu avrupa cezası ile kapandı gibi.
                        kerdeşim 5 yıl avrupaya gitmesen bile 5 sene sonunda yine o takımlara o cezayı vermek zorundasın yani anlayacağın verene kadar gidemezsin

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sporx'e göre böyle. İddia'dan öte değil.
                          yaf kardeşim bunu iddia eden adam !!! tapelerde emenike için haber yapan aziz uşağı-aynı uşak zamanında klüplere ceza gelmeyeceğini bu işin uefa tarafından kapandığınıda yazmıştı...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uefa neyin emrini verecek ?

adamlar ben cezamı verdim, top artık sizin federasyonda dedi kestirdi attı. tff de ölü taklidi yapmaya devam ediyor...

ve bizim yönetimde olayı siyasete kaydırdı, başbakan sus emri verdi hacıda olayı soğutuyor artık, itirazda etmeyeceksin artık direk tazminat davasını basıcan bunlara, ülkeyide uefaya fifaya artık nere olursa hepsine şikayet edeceksin bide ülkece ceza yedirtmeye çalışacaksın.

bak o zaman belki birşeyler olur... uefa yı iyice süpermen yaptınız bunlar olayı cas ta kapadı zaten daha ne yapacak adamlar, şu forumda 3-5 e posta gönderme dışında herhangi bir itiraz işlemi var mı ? ee o zaman uefa ne zaman ve ne şekilde devreye girecek, biri bana bunu açıklayabilir mi ???

birşey olacağı yok, bizimkilerinde adım atacağı yok, bitti bu iş.

birşey olursa sen gelme buraya emi..sapır supur konuşuyon amma büyüttün gözünde fenerasyon ve şikebahçeyi onların gücü yetseydi fenerasyonun akladığı aziz aklanırdı uefadan ve castan gerçi az kaldı şurda beklesek beklesek 2-3 ay daha bekleriz ki benc eo kadar bile sürmeyecek o zaman seni özellikle bekliyorum buraya oldumu canım renkdaşım

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.youtube.com/watch?v=enfMwnwiF74

Şu maça teşebbüs meşebbüs derlerse dünyaya ultimatom vermeliyiz çok ciddiyim!!!
                              Bu teşebbüs lafına amma kafayı takıyoruz,ha teşebbüs ha şike,bu FByi değil,ilişkili diğer takımları kurtarır.Yani şikenin teşebbüsü bile suçtur ve FBnin kaderini değiştirmez.Ha o zaman CASın şaibeyi onayladığı maçlardaki diğer takımlar yani Sivas vb kurtulur o kadar.

Yorum

• Yargıtay dosya için Hsyk ya bunu ne yapayım diye sormuştu. Aslında verilecek çok güzel cevap var. Al onu ....... sok diye ama neyse bekliyoruz adamlar halen cevap verecek.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X