Şimdi de İsviçre mahkemelerine başvururlar oradan medet umarlar. Bu süreç ne zaman nasıl biter halen belli değil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa konuyu kapatmış maalesef gerçek bu.)
istanbul medyası da konuyu kapatmış
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)
istanbul medyası da konuyu kapatmış
Uefa kisiler haric dosyayi kapattigini acikladi..
Bunu söyleyende platini ve infantino.. Basin toplantisinda söylediler
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa kisiler haric dosyayi kapattigini acikladi..
Bunu söyleyende platini ve infantino.. Basin toplantisinda söylediler
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yani, şimdi Cas sadece 4 maçta yalnızca şike teşebbüsü mü var dedi ???
Sporx'e göre böyle. İddia'dan öte değil.
Yorum
-
UEFA bencede sağlam bir ceza verecek biz bile şaşıracağız...ülke olarak komple men olayı olacağını düşünmüyorum..bu iş bitti diyenler neye göre diyorlar bunu ? onların bence umudu kırıldı biraz..ama mantıklı düşünürsek mahkeme + yargıtayın UEFA disiplin kurulu ve CAS ın kararları ortada..TFF süreci uzatmak için elinden geleni yaptı ama sona yaklaşıyoruz artık kanımca.Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk futbolunun medar-ı iftiharı şu anda kanaltürkte.. izlemek isteyenler kaçırmasın
Yorum
-
Atilla Dilaveri canı gönülden tebrik etmek lazım. Başkandan beklediğimiz cesur açıklamaları adam yapmaya çalışıyor.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
UEFA için şike konusu kapanmıştır. Şike vardır ve fb şike yapmıştır. Onlar için bu nettir. Ve bu kararlarının altında da CAS mühürü vardır.
Şimdi ise sıra TFF'dedir. UEFA şike yaptığını tespit ettiği fb için ilgili kurumunun kendi vermiş olduğu kararına uygun kararlar alıp harket etmesini beklemektedir. TFF, patronunun vermiş olduğu karara uygun hareket etmezse bu sefer UEFA, TFF'ye "hüop birader n'apıyorsun sen!?" diyecek ve Türkiye'de ki temsilcisinden "olm kendine gel, sen ayrı ben ayrı olur mu! uydur şu kararını bana lam" diyecek. Biz şu anda bunu bekliyoruz.
Umutlar felan da bitmiş değil. Daha süreç devam ediyor. fbnin şikeyle ilgili ceza almaması ve kupanın fbden alınmaması imkansız. Bu konuyu hiç kafanıza takmayın bile derim ben. İşin bence en zor kısmı kupanın bize verilmesi. Bana kalırsa o kısım bir hayli can sıkıcı olacak.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum