Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi de İsviçre mahkemelerine başvururlar oradan medet umarlar. Bu süreç ne zaman nasıl biter halen belli değil...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa konuyu kapatmış maalesef gerçek bu.
      )

istanbul medyası da konuyu kapatmış

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        )

istanbul medyası da konuyu kapatmış

Uefa kisiler haric dosyayi kapattigini acikladi..
        Bunu söyleyende platini ve infantino.. Basin toplantisinda söylediler

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa kisiler haric dosyayi kapattigini acikladi..
          Bunu söyleyende platini ve infantino.. Basin toplantisinda söylediler

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
          Öncelikle kendileri açısından dosya kapanmıştır.Onlar 4 maç için gerekli cezaları vermişlerdir.Şimdi ülke federasyonları onlara uygun onların verdiği cezalara paralel ceza verdimi ona bakmak zorundadır.Böyle başıboş bırakırmı koca Uefa.Öyle olsaydı yunanistanda direk 4 alt lige düşürürmüydü takımı...Banane ben verdim siz ne halt ederseniz edin dermi mantıklımı bu yani.Cas ın gerekçeli kararını bekledi kanımca artık bekleyeceği bişey kalmadı yakındır şemsiye açılmaya...
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Nasıl yani, şimdi Cas sadece 4 maçta yalnızca şike teşebbüsü mü var dedi ???
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl yani, şimdi Cas sadece 4 maçta yalnızca şike teşebbüsü mü var dedi ???

Sporx'e göre böyle. İddia'dan öte değil.

Yorum

• Londra kararlarini bosuna almadi uefa. Bariz ornekleri var dunyada. Müdahele edecek sikinti yapmayin.

Yorum

• SporX şike için yaptigi çoğu haber gerçek cikmadi
                  ONUR RECEP KIVRAK

Yorum

• türk futbolunun medar-ı iftiharı şu anda kanaltürkte.. izlemek isteyenler kaçırmasın
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• UEFA bencede sağlam bir ceza verecek biz bile şaşıracağız...ülke olarak komple men olayı olacağını düşünmüyorum..bu iş bitti diyenler neye göre diyorlar bunu ? onların bence umudu kırıldı biraz..ama mantıklı düşünürsek mahkeme + yargıtayın UEFA disiplin kurulu ve CAS ın kararları ortada..TFF süreci uzatmak için elinden geleni yaptı ama sona yaklaşıyoruz artık kanımca.
                      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        türk futbolunun medar-ı iftiharı şu anda kanaltürkte.. izlemek isteyenler kaçırmasın
                        Zokoranın tek golünü attığı ırkçı çocuk değil mi o

Yorum

• Atilla Dilaveri canı gönülden tebrik etmek lazım. Başkandan beklediğimiz cesur açıklamaları adam yapmaya çalışıyor.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• UEFA için şike konusu kapanmıştır. Şike vardır ve fb şike yapmıştır. Onlar için bu nettir. Ve bu kararlarının altında da CAS mühürü vardır.

Şimdi ise sıra TFF'dedir. UEFA şike yaptığını tespit ettiği fb için ilgili kurumunun kendi vermiş olduğu kararına uygun kararlar alıp harket etmesini beklemektedir. TFF, patronunun vermiş olduğu karara uygun hareket etmezse bu sefer UEFA, TFF'ye "hüop birader n'apıyorsun sen!?" diyecek ve Türkiye'de ki temsilcisinden "olm kendine gel, sen ayrı ben ayrı olur mu! uydur şu kararını bana lam" diyecek. Biz şu anda bunu bekliyoruz.

Umutlar felan da bitmiş değil. Daha süreç devam ediyor. fbnin şikeyle ilgili ceza almaması ve kupanın fbden alınmaması imkansız. Bu konuyu hiç kafanıza takmayın bile derim ben. İşin bence en zor kısmı kupanın bize verilmesi. Bana kalırsa o kısım bir hayli can sıkıcı olacak.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• ölümüne trabzon !

Yorum

• öylede böylede kesin küme düsecekler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X