Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Demekki iho ya yaranabilmenin yolu anasına sövmekten geçiyor, adam sabah akşam anasına söven fenerlilere yaranmak için her türlü iğrençliği yapmış. Ben de burada her gün anasına söven adamlara karşı onu savunmaya çalışıyordum, bir küfür de bundan sonra ben savururum. Zaten o kupa benim namus meselem dediğinde şahsiyetini belli etmişti lanet olasıca.
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İho sayesinde bu sezon şampiyonluğu şikecilere verecek ve onları şampiyonlar ligine gönderecekler. Artık Cumhur başkanı ile yanyana seyrederler.
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şerefsiz herifler!

Şikeciliği tescil edildikten beri bunların bizimle oynadığı maçlar hariç tek maçına dönüp bakmadım bile. Yalnız dün akşam ki maçtan sonra aynı penaltı pozisyonunun bu sefer şikeciler aleyhine oluştuğu ama hakemlerin ver(e)mediği görüntüleri izlemek için (çünkü çok yazılıp çizildi) geçen hafta oynadıkları Sivas maçı özetini seyrettim. Yani hakikaten biz ve diğer birkaç takımın bu ligten çekilip gitmesi şartoğlu şart oldu. Bu kadar adilik göz göre göre olmaz.

Çekilip gitsekte Şike davasını unutmayacağız ,yılmayacağız o ayrı elbette.
        Maalesef ki o onurlu davranisi yapacak kulüp yok ülkede...

Kim gelir seninle? Taş çatlasa bir elin parmakları kadar olur, o kadar.

Haa, bizim kulüp bu dediğini yapar mı? O bile muamma...

Çatlaktan sızan sudan beslenenler, o çatlağı sıvamayı düşünmezler.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maalesef ki o onurlu davranisi yapacak kulüp yok ülkede...

Kim gelir seninle? Taş çatlasa bir elin parmakları kadar olur, o kadar.

Haa, bizim kulüp bu dediğini yapar mı? O bile muamma...

Çatlaktan sızan sudan beslenenler, o çatlağı sıvamayı düşünmezler.

hani olmaz ya .. olsa bile ancak bu kadar olacağını ben de tahmin ettim abi. Ya da olmayacak çokta önemli değil aslında.

Dediğiniz gibi önemli olan bizim ne yaptığımız / yapacağımız.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Dava bizzat İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından satılmıştır !

Kaynak: Nusret Yılmaz
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Su anda davutoglu konusuyor canli yayinda kupayi soran yokmu? takim atkisi'da omuzunda! isin tuhaf kismi atilmadik slogan kalmadi fakat faydasi olmasada kupaya ne oldu diyenler sus pus!!!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İHO'nun davayı sattığı mitinge çıktığında belliydi. Karşılamalardan anlaşılıyordu. Kupanın ve adaletin önündeki en büyük engelin RTE olduğunu hepimiz bal gibi biliyoruz. Partizanlar, sadece inanmak istemiyor. Doğru yere bakmazsan doğru şeyi göremezsin. Bugün başbakan Trabzon'da konuşuyor. Seçimlerde verilen oylar Aziz'i çıkarmak içindi, hala anlayamamış bir şehirden toplumdan bahsediyoruz.
                Ey Trabzon şehri eserinle gurur duy. Ben Trabzonlu değilim, sadece Trabzonsporluyum. Böyle giderse o da kalmayacak. Alın takımınızı başınıza çalın.. Geçmişler ola...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Soğuk su içelim.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soğuk su içelim.
                    Lütfen ümit kırıcı yorumlar bu başlığa yazılmasın !!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lütfen ümit kırıcı yorumlar bu başlığa yazılmasın !!
                      Sahaya bakalım biz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sahaya bakalım biz.
                        Aynen sahaya bakalım. Sahaya bakınca hiç değilse ara sıra mutlu oluyoruz. Saha dışı intihar sebebi

Yorum

• Ümit kırıcı olmayalım kafa kırıcı olalım.

(Celal bey sana söyledim ,küçük enişte sen anla)
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ümit kırıcı olmayalım kafa kırıcı olalım.

(Celal bey sana söyledim ,küçük enişte sen anla)

artık kimseye karışmıyorum kim ne derse desin ben kendime bakarım,

kimin ne düşündüğü umrumda değil, isterlerse benim için en büyük fenerli desinler laf edersem en büyün Trabzonspor lu olayım
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Nusret yılmaz okadar sinirlendi ki herşeyi söyledi resmen hacıya davayı sattın dedi.

Kupayı almamız çok zor bu hainlerle.

Yorum

• Gülebiliyoruz bu da güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X