Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora'nın Tekmesi ‏@ZokorannTekmesi
    Alman sitesi http://www.weser-kurier.de/startseit...id,838577.html … … Trabzonspor, UEFA ve FIFA'yı baskı altına alabilmek için iki İsviçreli avukat ile anlaştı.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      UEFA için şike konusu kapanmıştır. Şike vardır ve fb şike yapmıştır. Onlar için bu nettir. Ve bu kararlarının altında da CAS mühürü vardır.

Şimdi ise sıra TFF'dedir. UEFA şike yaptığını tespit ettiği fb için ilgili kurumunun kendi vermiş olduğu kararına uygun kararlar alıp harket etmesini beklemektedir. TFF, patronunun vermiş olduğu karara uygun hareket etmezse bu sefer UEFA, TFF'ye "hüop birader n'apıyorsun sen!?" diyecek ve Türkiye'de ki temsilcisinden "olm kendine gel, sen ayrı ben ayrı olur mu! uydur şu kararını bana lam" diyecek. Biz şu anda bunu bekliyoruz.

Umutlar felan da bitmiş değil. Daha süreç devam ediyor. fbnin şikeyle ilgili ceza almaması ve kupanın fbden alınmaması imkansız. Bu konuyu hiç kafanıza takmayın bile derim ben. İşin bence en zor kısmı kupanın bize verilmesi. Bana kalırsa o kısım bir hayli can sıkıcı olacak.

cas kararı açıklanalı, yargıtay kararı açıklanalı kaç ay oldu.

3 yıldır beklediğimiz operasyonu yapmak için sezon sonunu mu bekliyorlar ? kaç ay geçti, uefa dan tff ye herhangi bir yaptırım tehtidi felan gelmedi.

tff uefayı biplemiyor, uefada bana bulaşma başımı ağrıtma diyor. herşeyi geçtim şu forumda hala fb küme düşecek efsanesine inananlar var, görünce gülesim geliyor
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• son durum ne şimdi ne cas ne uefadan resmi açıklama yok şikeci köpekler de yalanladı
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Dün aciklanan CAS gerekceli karar Fenerbahce taraftarlarinin yaptigi taskinliklariyla alakali 31 sayfalik rapor.

http://www.tas-cas.org/d2wfiles/docu...13920FINAL.pdf

Ismarlama haberci Tahir Kum'un algi yönetimine kanmayin.

Burda destek olmayan arkadaslar olabilir, bari köstek olmayin.

Varsa bildikleriniz bizle paylasin, bizide bilgilendirin, neye dayanarak, hangi argümanlara göre yaptirim olmayacakmis bize anlatin.

* FK Pobeda
          * Metalist Kharkiv
          * Olympiacos Volou
          * Fifa disiplin talimati madde 70 2.fikra
          * 28 agustos CAS karari

Biz disiplin talimatlarina, baska örneklere bakarak konusuyoruz, ya siz?
          En son Cangele tarafından düzenlendi; 01.05.2014, 12:52.
          "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Aşağıdaki linke bakarmısınız arkadaş.Bukadarmı yanlı yayın yapılır 4 maçtan aklamış ee suçlu ilan ettiği 4 maç için niye demiyorsunuz 4 maçtan HÜKÜM GİYDİ YAZIKLAR OLSUN SANA MİLLİYET

UEFA'nın Fenerbahçe'yi yalan beyandan yargılayıp cezalandırmasına karşılık, CAS, bu konuda Hukuki bir dayanak yok dedi. Bu kararla birlikte Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi için bir umut doğabilir.
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• UEFA disiplin kurulu FB'ye şike nedeniyle 2+1 yıl men cezası verdi, UEFA tahkim kurulu da bu cezayı 2 yıl olarak onadı. CAS, bu cezaya yapılan itirazı reddetti ve UEFA'yı haklı buldu. Yani "UEFA'nın verdiği 2 yıl men cezası haklıdır" dedi. Şimdi de bu kararın gerekçelerini yazacak. Bu gerekçelerde, FB'nin cezasının indirimi ile ilgili lehte birşey olması mümkün mü? Öyle birşey olsaydı, CAS itirazı kabul ederdi zaten

Her zaman olduğu gibi, yine manipülatif haberler yapılıyor. CAS'ın kararında, söylendiği gibi FB lehine şeyler olsa şimdi ortalık ayağa kalkmıştı. FB ise "Bize gelen birşey yok" diyor. Bekleyelim, görelim.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uefa çok pis geçirecek... biz bile apışıp kalacağız...
                Bize geçirmesin de Celal kardeşim..Benim hiç umudum yok o namussuzlardan..

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün aciklanan CAS gerekceli karar Fenerbahce taraftarlarinin yaptigi taskinliklariyla alakali 31 sayfalik rapor.

http://www.tas-cas.org/d2wfiles/docu...13920FINAL.pdf

Ismarlama haberci Tahir Kum'un algi yönetimine kanmayin.

Burda destek olmayan arkadaslar olabilir, bari köstek olmayin.

Varsa bildikleriniz bizle paylasin, bizide bilgilendirin, neye dayanarak, hangi argümanlara göre yaptirim olmayacakmis bize anlatin.

* FK Pobeda
                  * Metalist Kharkiv
                  * Olympiacos Volou

* Fifa disiplin talimati madde 70 2.fikra
                  * 28 agustos CAS karari

Biz disiplin talimatlarina, baska örneklere bakarak konusuyoruz, ya siz?

fb bunlardan büyük kulüp, tff de uefa dan emir almaz. koskoca tayyip var fb nin ve tff nin arkasında, uefa bu ülkeye hiçbir yaptırım uygulayamaz, uefa kim yaw ? ancak avrupadan men cezası verir, başkada bir halt yiyemez, tff ye müdahale edip fb yi düşür şunu yap bunu yap mı diyecek ancak dişini geçirebileceği dandik ülkelerin dandik federasyonlarına ahkam keserler, tekrarlıyorum uefa tff yi şamarlayacak pozisyonda değildir.

kapalı kapılar ardında bu iş halledildi, olan aziz e oldu. hapse girecek, fb ye ve Türk futboluna bundan sonra hiçbir yaptırım uygulanmayacak.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fb bunlardan büyük kulüp, tff de uefa dan emir almaz. koskoca tayyip var fb nin ve tff nin arkasında, uefa bu ülkeye hiçbir yaptırım uygulayamaz, uefa kim yaw ? ancak avrupadan men cezası verir, başkada bir halt yiyemez, tff ye müdahale edip fb yi düşür şunu yap bunu yap mı diyecek ancak dişini geçirebileceği dandik ülkelerin dandik federasyonlarına ahkam keserler, tekrarlıyorum uefa tff yi şamarlayacak pozisyonda değildir.

kapalı kapılar ardında bu iş halledildi, olan aziz e oldu. hapse girecek, fb ye ve Türk futboluna bundan sonra hiçbir yaptırım uygulanmayacak.
                    2011-12 sezonu Federasyona Fenerbahce'yi geri cek kararini kim aldirmisti peki? O da UEFA'di. Adamlar islerini saglama aliyorlar. Kendi statülerinden kaynaklanan yetkileri olmasina ragmen (53. madde) karari Federasyona aldirdilar.

Eger TFF diretirse UEFA Disiplin ve Kontrol Komitesi Federasyon hakkinda disiplin sorusturmasi acabilir. Tüm ülke takimlari men edilir. Besiktas niye ceza yedi? Hani TFF aklamisti, adamlar bunlari görmüyormu. Bu kadar toplantilar, talimatlar, Interpol isbirligi falan neden gündemleri meskul ediyor?

Hukuk ilmi nedir bilirmisin? Su an herhangi bir 2010-11 Süper liginden düsen takim CAS'a bas vursa mutlak hakkini kazanir bkz. Bucaspor.

Juventus, Marsilya kulüb degilmi? Sec o zaman bir kac kurban $ike yapa yapa sampiyon ol kupa kazan. Attim Salladimspor yöneticisi olarak her maci bagla, Federasyon tarafindan verilen galibiyet primlerinin yarisini ver ipi gögüsle, ne güzel!
                    "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2011-12 sezonu Federasyona Fenerbahce'yi geri cek kararini kim aldirmisti peki? O da UEFA'di. Adamlar islerini saglama aliyorlar. Kendi statülerinden kaynaklanan yetkileri olmasina ragmen (53. madde) karari Federasyona aldirdilar.

Eger TFF diretirse UEFA Disiplin ve Kontrol Komitesi Federasyon hakkinda disiplin sorusturmasi acabilir. Tüm ülke takimlari men edilir. Besiktas niye ceza yedi? Hani TFF aklamisti, adamlar bunlari görmüyormu. Bu kadar toplantilar, talimatlar, Interpol isbirligi falan neden gündemleri meskul ediyor?

Hukuk ilmi nedir bilirmisin? Su an herhangi bir 2010-11 Süper liginden düsen takim CAS'a bas vursa mutlak hakkini kazanir bkz. Bucaspor.

Juventus, Marsilya kulüb degilmi? Sec o zaman bir kac kurban $ike yapa yapa sampiyon ol kupa kazan. Attim Salladimspor yöneticisi olarak her maci bagla, Federasyon tarafindan verilen galibiyet primlerinin yarisini ver ipi gögüsle, ne güzel!

1- cevabı yine kendin vermişinde yinede söyleyeyim, uefa kendini sağlama aldı, kendi turnuvasına şike olayına adı karışmış fb yerine bizi çağırdı. burda konu farklı, adamlar benim kupamda şaibeli takım olmayacak diyor.

2- ee açsın hadi, niye açamıyor kaç ay geçti aradan, tff kes sesini otur aşağı diyor uefa ya bunlarda tamam bize şaibeli takım yollamayın yeter diyor, karşılıklı anlaşıyorlar işte ayrıca bjk şikeden değil, yalan beyan vermek suçundan dolayı 1 yıl ceza aldı diye biliyorum.

3- juventus diyorsun... italya federasyonunu geçtim, şimdi italya ve Türkiye yi yan yana koy, adalet sistemini ölç tart biç... 3 yıldır ülkenin bütün siyasileri bilmem neleri feneri kolluyor, Ts yi takan yok ülkede. sen işte böyle bir ülkede yaşıyorsun ve bana juventus örneği veriyorsun burası italya değil, Türkiye. burada adaleti, güçlü olan taraf belirler. bunu sakın unutma.

Yorum

• 2010-2011
                        2006-2007 sezonunda olduğu gibi yine bir önceki sezon dramatik bir şekilde son maçta şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe, bu sezon zirveyi kimseye bırakmak istemiyordu. Şampiyonluk için Trabzonspor ile çekişen sarı-lacivertliler, geriden gelerek ligi rakibinin 2 puan önünde 84 puanla şampiyon tamamladı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza da attığı 28 golle 2. kez gol kralı oldu. Ancak, sezonun bitiminden birkaç ay sonra 3 Temmuz 2011 sabahı "şike operasyonu" patlak verdi. Yapılan operasyonda Fenerbahçe Başkanı veyöneticileriyle, birçok spor adamı cezaevine gönderildi. Fenerbahçe'ye de UEFA'dan 2 yıl Avrupa kupalarına katılamama cezası verildi. Sezon ise sarı-lacivertlilerin şampiyonluğuyla tescil edildi.

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İtalya'nın çok matah bir ulke olduğunu dusunenler var. Italya avrupa birligi'nin turkiye'sidir acik ve net.

Uefa neden baski yapmadı ya gelince cas daha gerekceli kararini mi yazdi da konuşuyorsunuz? Anlastigimiz iki isvicreli avukat bu konularda deneyimli merak etmeyin. Adamlar sadece masraflari verin gerisini kazaninca alırız diyebilecek kadar kendine güveniyor.
                          En son art(w)in tarafından düzenlendi; 01.05.2014, 17:13.

Yorum

• Avukatın kendine çok güvenenine de ben şüpheyle bakıyorum. Bizimkiyle tabi ki kıyaslanmaz da neydi şikecilerin avukatı, Emin miydi adı neydi, saçlarını geriye tarayan eleman. Bir de dupont vardı Şampiyonlar Ligi'nibu sene oynatmam diyen.

Yorum

• artik uefada aciklama yapsa. resmen gina geldi beklemekten

Yorum

• alman yazarın yazdığı gibi FB devlet içinde devlet gibi, şahsi düşüncem bu iktidar Türkiyeden gitmedikten sonra ve federasyon değişmedikten sonra hiç bir halt olmaz, başımızda 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyen bir zihniyet var ona göre hesab edin artık.. avukat işi hikaye, yukarıda yazdığı gibi Dupontuda gördük,
                                benim anlamadığım nokta bunlar şikeden mi şikeye teşebbüsden mi ceza aldılar, her yerde bi cas kararı haberi var ama olayı hala çözemedim.
                                yaptırım yaptırım diyoruz bir tane somut elle tutulur bi yaptırım göremedik Fb nin men cezası dışında, o da avrupa kupaları ile ilgili, işin doğrusu UFEA nın kupayı al şuna ver, küme düşür vb. diyeceğini hiç mi hiç düşünmüyorum, adamlar yine sansanyonel transfer peşinde,sow'u aldıklarındada aynı şeyler yazılmıştı burda. Bencede bu konu avrupa cezası ile kapandı gibi.
                                Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X