Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Celal abi ya sabah sabah güldürdün Allah senide güldürsün
    amin cümlermizi

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10.05.2014 Bugün de hiçbir şey olmadı.
    Yarın da olmayacak
    Belki sonra.
    Sibel senin hafta sonu tatilin yok mu?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yanlis mi biliyorum yoksa hamzacebi sikebahce kongre üyesi degil mi??
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        amin cümlermizi

Sibel senin hafta sonu tatilin yok mu?
        Yok gelip bakıyorum gene nasıl hakkımız yenilmiş. Yoksa içim rahat etmiyor.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok gelip bakıyorum gene nasıl hakkımız yenilmiş. Yoksa içim rahat etmiyor.
          Sibel kupa geldiğinde ilk irtibata geçeceğim kişi sen olacaksın

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sibel kupa geldiğinde ilk irtibata geçeceğim kişi sen olacaksın
            O kupa buraya ge-le-cek ! Hiç şüphem yok.
            Gelmeyecek diyenleri ara sen abi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kupa buraya ge-le-cek ! Hiç şüphem yok.
              Gelmeyecek diyenleri ara sen abi
              böyle ol canımı ye

Yorum

• CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, hukuk dışı delillerle sonuçlandırılan davalarda yeniden yargılanmalarının başlatılmasını öngören kanun teklifini, TBMM Başkanlığı’na sunduğunu söylemişti.

Tanrıkulu’nun bu kanun teklifinin ardından “Fenerbahçe camiasının maruz kaldığı haksızlıklara ilişkin olarak ‘adalete bir Fenerde sen yak’ kampanyası yürütüldü. Aziz Yıldırım ile ilgili olarak yeniden yargılama başvurusu var” diyerek Fenerbahçe camiasını savunmaya geçmesinin ardından CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan sert tepki gösterdi.

Aziz Suçludur

Tanrıkulu’nun TBMM’ye sunmuş olduğu kanun önergesini benimsemediğini belirten Karan, “Ben bir Trabzonlu olarak Aziz Yıldırım’ın suçlu olduğuna inanıyorum. Tanrıkulu kişisel olarak böyle bir kanun teklifi verebilir fakat bu durum biz Trabzonsporlu taraftarları incitmiştir. Ben Tanrıkulu’yla aynı düşünmüyorum. Mecliste zaten kanun çıkarken AK Parti’nin isteğiyle çıkıyor. O yüzden Trabzonlu bütün vekillerin buna tepki olarak bir kanun teklifi vermelidir” dedi.

Bizim Vekillerde Yapsın

Bu olaylarda faturanın CHP’ye kesildiğine de dikkat çeken Karan, “Tanrıkulu’nun verdiği kanun teklifinin aleyhine AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri bir önerge versin. Burada topu taca atan biz değil iktidar oluyor. O yüzden Tanrıkulu’nun yaptığı şeyin aynısını bizim vekillerimiz yapsın, biz de destek olalım kamuoyu yapalım. Beni Aziz Yıldırım’ın hapis yatıp yatmaması ilgilendirmiyor. Beni Trabzon’un 2010-11 şampiyonluğu ilgilendiriyor” ifadelerini kullandı.

Özak’a Çağrı

Eski bakan Faruk Özak’a da çağrıda bulunan Karan, “Eski spor bakanımız Özak çıksın, Fenerbahçe’ye UEFA başta olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası kurum haksız olduğuna dair karar vermiştir. 2010-11 şampiyonu olarak Trabzonspor’un tescillenmesi gerekir tarzında bir kanun önergesi versin biz de CHP olarak çıkalım buna destek verelim, altına imza atalım ve birçok noktada dile getirelim. Topu taca atmasınalar ve kolları sıvayıp bu işe asılsınlar” dedi.

Yorum

• diyelim ki Faruk Özak vermedi kanun teklifini siz bir Trabzonspor lu olarak kanun teklifi verme imkanız varken bunu sineye çekip "madem siz vermiyorsunuz bizde vermiyoruz" mu diyeceksiniz?

Yorum

• aslında yapılması gereken bizim milletvekilleri,il örgütleri(bütün partilerin) toptan istifa etmesi bak o zaman ses getirir.ama sağolsun bizim siyasiler buna cesaret edemez ki koltuk tatlı geliyor herhalde!

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında yapılması gereken bizim milletvekilleri,il örgütleri(bütün partilerin) toptan istifa etmesi bak o zaman ses getirir.ama sağolsun bizim siyasiler buna cesaret edemez ki koltuk tatlı geliyor herhalde!
                      bunu yapmak için SAĞLAM İRADE lazım...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Helâl olsun Özkan Sümer'e, cesâret isteyen bir iş yapmış. Destekliyorum.

Kulübün Özkan Sümer'in 165.000 lirasına ihtiyâcı mı var. Hakkını arayan kulüp insanların hakkını ödemeli.

O kadar yönetimler geldi özkan sümer her zaman kulübün icindeydi.. Bi kurtulamadik su adamdan.. Unutulmaz bir efsanesin bu kulüb icin tamam bisey demiyoruz ama orasi babanin dükkani degil.. Artik bu kulübün yakasindan düs...

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Su an sike sürecinde son durum ne????????

Bizim yönetimden cit yok.. Erdoganin usagi haline gelen IHO sessiz bu aralar..

Uefanin biz dosyayi kapattik demesinden sonra bizimkilerde sustu

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

akpnin istişare toplantıları hangi şehirdeyse bizim başkanı da oralarda aramak lazım. Belki dün akşam karşılamaya falan gitmiştir.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün bi rapor gönderilmiş Uefa'ya.
                              Görevleri hatırlatılmış.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X