Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat olun Beyler, o kupa ''Şike Şike'' GE-LE-CEK!

Aksini düşünen varsa fena halde yanılıyor!
    çok rahatım...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Vay bee 3 sene oldu bi hakkimiz olan kupayi alamadik

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
      61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoş geldin özlettin kendini
        Sağolasın Celalim...Ben de özledim buraları....

Şu anda bir telaşım var.Atlatınca daha sık buralarda olacağım inşallah.....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seni aramızda görmek çok güzel
          Umarım sevdiğin iyi bir iş bulursun
          Abi çok teşekkür ederim,inşallah.....
          Arafilboylu

Yorum

• Bu arada o kupa bize gelecektir.İnancımı hala koruyorum.....
            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağolasın Celalim...Ben de özledim buraları....

Şu anda bir telaşım var.Atlatınca daha sık buralarda olacağım inşallah.....
              biz her zaman burdayız bekleriz her zaman

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

mahkeme yargitay cas uefa hepsi sikeyi onadi
                Bizim baskan atip tutuyordu nerde kupa daha neyi bekliyorlar
                61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rahat olun Beyler, o kupa ''Şike Şike'' GE-LE-CEK!

Aksini düşünen varsa fena halde yanılıyor!
                  Nerden duydunuz ,Muharrem abiniz mi söyledi kupanın geleceğini?

(şaka la şaka )
                  En son Courage tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 11:35.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Askerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....
                    Hoş geldin İlker abi.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim

Yorum

• UEFA ve FİFA bunlara öyle bir dalacak ki biz bile apışıp kalacağız

Yorum

UEFA ve FİFA bunlara öyle bir dalacak ki biz bile apışıp kalacağız
                          Kendizi avutmaya devam edin öyle gzel bir uyutuyorlarki bizi yürüyüş olacaktı bmn tehdit ediyordu yönetimi vs hani nerde herkes?? nerde??? nie sustunuz nie sindirildiniz anlamıyorum sizi hak nasıl ararnır bilmiyorsunuz ve devamını getirmiyorsunuz yazıklar olsun bu klup artık kolay kolay dogrulmaz

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim, her ne olursa olsun kaybetmeyide planlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kendizi avutmaya devam edin öyle gzel bir uyutuyorlarki bizi yürüyüş olacaktı bmn tehdit ediyordu yönetimi vs hani nerde herkes?? nerde??? nie sustunuz nie sindirildiniz anlamıyorum sizi hak nasıl ararnır bilmiyorsunuz ve devamını getirmiyorsunuz yazıklar olsun bu klup artık kolay kolay dogrulmaz
                              Sende felaket tellallığı yapmaya devam et Emre kardeşim.... madem senin için süreç bitti bu başlığa gelipte yorum yazmanın bir anlamı olmaması gerek nasıl olsa kupa gelmeyecek ( sana göre ) değilmi? kendin inanmıyor olabilirsin fakat buraya gelipte böyle şeyler yazarak hiç olmazsa inananların inancına gölge düşürme...

Yorum

Sende felaket tellallığı yapmaya devam et Emre kardeşim.... madem senin için süreç bitti bu başlığa gelipte yorum yazmanın bir anlamı olmaması gerek nasıl olsa kupa gelmeyecek ( sana göre ) değilmi? kendin inanmıyor olabilirsin fakat buraya gelipte böyle şeyler yazarak hiç olmazsa inananların inancına gölge düşürme...
                                Normal şartlarda gelmesi gereken bir kupa ve hakkın anormal şekilllerde engellenen biryerde kime veya kimden hangi kurumdan umut beklemeliyim? İnş. dilediğimiz gibi olur bende isterim ama herkes sustu bunu anlamıyorum?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X