İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sağolasın Celalim...Ben de özledim buraları....İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş geldin özlettin kendini
Şu anda bir telaşım var.Atlatınca daha sık buralarda olacağım inşallah.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Abi çok teşekkür ederim,inşallah.....İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni aramızda görmek çok güzel
Umarım sevdiğin iyi bir iş bulursunArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
biz her zaman burdayız bekleriz her zamanİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağolasın Celalim...Ben de özledim buraları....
Şu anda bir telaşım var.Atlatınca daha sık buralarda olacağım inşallah.....
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Nerden duydunuz ,Muharrem abiniz mi söyledi kupanın geleceğini?İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat olun Beyler, o kupa ''Şike Şike'' GE-LE-CEK!
Aksini düşünen varsa fena halde yanılıyor!
(şaka la şaka
)
En son Courage tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 11:35.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Hoş geldin İlker abi.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Kendizi avutmaya devam edin öyle gzel bir uyutuyorlarki bizi yürüyüş olacaktı bmn tehdit ediyordu yönetimi vs hani nerde herkes?? nerde??? nie sustunuz nie sindirildiniz anlamıyorum sizi hak nasıl ararnır bilmiyorsunuz ve devamını getirmiyorsunuz yazıklar olsun bu klup artık kolay kolay dogrulmazİlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA ve FİFA bunlara öyle bir dalacak ki biz bile apışıp kalacağız
Yorum
-
Sende felaket tellallığı yapmaya devam et Emre kardeşim.... madem senin için süreç bitti bu başlığa gelipte yorum yazmanın bir anlamı olmaması gerek nasıl olsa kupa gelmeyecek ( sana göre ) değilmi? kendin inanmıyor olabilirsin fakat buraya gelipte böyle şeyler yazarak hiç olmazsa inananların inancına gölge düşürme...İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendizi avutmaya devam edin öyle gzel bir uyutuyorlarki bizi yürüyüş olacaktı bmn tehdit ediyordu yönetimi vs hani nerde herkes?? nerde??? nie sustunuz nie sindirildiniz anlamıyorum sizi hak nasıl ararnır bilmiyorsunuz ve devamını getirmiyorsunuz yazıklar olsun bu klup artık kolay kolay dogrulmaz2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Normal şartlarda gelmesi gereken bir kupa ve hakkın anormal şekilllerde engellenen biryerde kime veya kimden hangi kurumdan umut beklemeliyim? İnş. dilediğimiz gibi olur bende isterim ama herkes sustu bunu anlamıyorum?İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende felaket tellallığı yapmaya devam et Emre kardeşim.... madem senin için süreç bitti bu başlığa gelipte yorum yazmanın bir anlamı olmaması gerek nasıl olsa kupa gelmeyecek ( sana göre ) değilmi? kendin inanmıyor olabilirsin fakat buraya gelipte böyle şeyler yazarak hiç olmazsa inananların inancına gölge düşürme...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum