Herkesin ilgisine sunulur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kendimi liverpool gibi hissettimİlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız değilsiniz ....
Yorum
-
yemek yiyordum merak etme yalnız değilsinİlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaney caney caney
işte forumey
bordokanlı celal
nerdesin haney
yine forumu tek başıma bekliyorum..
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
ama haber verelim ama olmuyor böyleİlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemek yiyordum merak etme yalnız değilsin
Yorum
-
kesinlikle doğru...İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin fb bayagi güçlü camiaymis
Birde bizim halimize bak2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle doğru...
Sonunda hem fikiriz Celalim
son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Acik konusmak gerekirse su halimizle bir camia bile degiliz.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin fb bayagi güçlü camiaymis
Birde bizim halimize bakGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Güçlüler doğru ...ama haklı değiller.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin fb bayagi güçlü camiaymis
Birde bizim halimize bak
Bu da bizim en büyük gücümüz!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
buda kesinlikle doğruİlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüçlüler doğru ...ama haklı değiller.
Bu da bizim en büyük gücümüz!
genelde fikirlerimiz uyuşuyor amaİlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda hem fikiriz Celalim
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Kalemine sağlık Uğur.....İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel yazmışsın,açık ve net...
Anlayana tabi...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum