Dün fener yönetıcılerı TFF bınasına resmen baskın yaptı.Ne konuştular çok merak edıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
nuray.mert@milliyet.com.trİlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi mailini bulamadım onun
Yorum
-
Enis Berberoğluna sadece yukardaki cümle yazılarak bir mail atılmıştır Olcay Abiİlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle hocam.... Çok iyi isimler...
Hürriyet'in G. Y. Yönetmeni Enis Berberoğlu sanırım...
Çekirge var ayrıca...
"Spor sayfalarınız, gazetenizin okunurluğunu, inandırıcılığın direkt etkilemiştir" şeklinde.....
Yorum
-
Bu FİFAnin bahsettigi bağlantılar bizin şikayet ettigimiz Emre Belözoğlu olayı olmasın.İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA'dan A Haber'e özel 'şike' açıklamaları
FIFA Güvenlik Komitesi Başkanı Eaten, Memleket Meselesi'nde konuştu
Eaten bazı bağlantıların kendileri tarafından da tespit edildiğini söyledi;
"Türkiye de bazı bağlantılar tespit edildi. Bu bağlantıları yetkililerle paylaşmayı planlıyorum. Bilgileri kesinleştirdikten sonra 3 hafta içinde Türk yetkililerle de paylaşacağım. Bu konuda TFF ve Türk polisi ile çalışmak istiyorum. Eğer bir suç önüme gelirse, benim görevim bunu yetkililere ulaştırmaktır. Türk polisiyle de bazı toplantılarımız oldu, onların ilgisini de çekecek bilgiler verdim
http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...e-sike-depremi
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemli haberi biliyorsun zaten
Onun dışında azize sürekli ziyaretçi akını devam ediyor..
Bizim divan kurulu dün sert bir açıklama yaptı..
yönetici nevzat aydın şampiyonluğu istiyoruz diye bir açıklama yaptı..
bugün de savcılık elindeki belgeleri tff ye gönderiyor..
-Ayrıca FIFA konuyla alakalı olarak UEFA nın ayağına bastı. UEFA da TFF nin boğazına sarıldı. TFF nin de Fener e acıyacak hali kalmadı....
Yorum
-
Mail gönderen arkadaşlardan ricam Olcay Bey'in dediği gibi kısa olmasının yanında kendi cümlelerinizi kullanmanız.
Aynı cümlelerin kullanılmaması daha etkileyici olur kanaatindeyim.
Tabi kendi cümlelerinizi kullanın derken, abartmayalım da
Küfür kıyamet olmasın yani
Kısa ama net mailler.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Bu Fenerli futbolcularin actigi komik alinteri pankartli fotorafa, imkani olan arkadaslar mecnun, korcan,bulent ve umiti de ekleyebilirlerse, hatta kiratli eksioglu akin gibi resimleri de guzel olabilir.
Hala alinteri diyorlar, baskan rakibi satin alsin sen hala alinteri de.
Futbolcuyu anliyorum, haberleri yoksa gercekten boyle olduguna inaniyorlardir ama artik duymayan kalmadi neler oldugunu hala alinteri diyorlar. Hayret...
Yorum
-
federasyona bir gram dahi güvenmesem de, adil bir karar almak zorunda olduklarını düşünüyorum...niye derseniz, örneğin federasyon x,y,z takımların küme düşürdü; ancak mahkeme sonucunda sadece x takmı suçlu bulunup y ve z takımlarının suçsuz olduğu ortaya çıktı. sonuç ne olur?
benim korkum ve endişem de o.... federasyon bize bir ceza uygular da mehkemede beraat edersek mesela?
federasyon seve seve adil olmak zorundadır! aksi yönde bir mahkeme kararı karşısında hesap veremezler çünkü...avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum