bu saate kadar bişe çıkmadıysa muhtemelen başkan ve şakar tutuklama istemiyle mahkemeye gönderilecek...kendi görüşümdür..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bu arada bi kaç sayfa geriden geldim, toz duman olmuş buralar.
hemen kendi takımınızdan ve yöneticinizden şüphe etmeyin renktaşlar.
sadri şenere sorulacak olan soru ve sorular birçok kişiyi etkileyeceği için doğal olarak herkesin alınması bekleniyordur.Sadri Şenerin serbest kalacağından hiç şüphem yok.
Hasan Yener ve Caner Çuvalcıoğluna da bu konu hakkındaki bilgileri sorulacaktır,gözaltı olsa bile serbest kalacaklardır renktaşlar.Sezer,Emenike gibi isimlerde bile o kadar delil varken serbest kaldılar.Hasan Yener ve Caner Beyde serbest kalacaktır.
Geriye kim kalıyor? Asbaşkan Nevzat Şakar. Bakın bu konuda herkes karamsar, ama iddia edildiği gibi 3 telefon görüşmesi ise Nevzat Şakarın gözaltı sebebi ihtimaller şunlardır;
1- Nevzat Başkan eğer karşı kulübe ulaşıp teşviği veya şikeyi teklif ettiyse cezasını çekecektir.
2- Sadadece telefon görüşmesinde konudan bahsedildi ama girişimde hiç bulunulmadıysa da serbest kalacaktır.
Medyanın haberlerine çok ta takmayın,reyting vesaire...
2.dalga, görüldüğü gibi 1. dalganın ifadelerine göre de değerlendirilen bir dalga. Sadri Şener,Hasan Yener,Caner Çuvalcıoğlu serbest kalacaktır,Eğer Nevzat Şakar sadece telde konuşup girişimde bulunmadıysa kaldıysa o da serbest kalacaktır.
Çok canınızı sıkmayın.İnş güzel günler yakındır.Entropi İyidir.
Yorum
-
herhalde serzenişte bulunduğun arkadaşlar arasında ben de varım..İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav kardeşım ne duydunuz ne gördünüzde yönetıcılerımızın şıke yaptığı kanısına vardınız.bıldığınız bırşey varsa paylasın kardeşım.bılmeden sallayıp sabah sabah moralımızı bozmayın.
Febe'nin ilk günden itibaren yaşadığı sürecin aynını yaşıyoruz..
şu foruma yazdığımız şeyler bile neredeyse aynı..
aynı argümanlarla kendimizi savunmaya çalışıyoruz..bizim onlardan farkımız şu; "suçumuz varsa cezamızı çekelim" diyoruz.
hiçbirimiz inanmak istemiyoruz ama gidişat maalessef istemediğimiz yöne doğru...
Herkesin bir fikri var..benim fikrim de bu..senin fikrin farklı olabilir..
Ben buraya bunları yazdım diye gerçekler hiçbir şekilde değişmeyecek bunu unutmayın.
Masumiyetimiz ya da suçluluğumuzu , buraya fikrini yazan hiçbir arkadaş etkileyemez.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Önce kokusu çıkan sonra çürüyen bir ligin yine kendisi gibi kokuşmuş ve federasyonu ve yardakçıları;Adalet istiyoruz...Kim bu iğrenç olayın içindeyse renk ayırımı gözetmeden cezasını kesin..
Önce lig tv dediniz,sonra taraftar sayısı dediniz,sonra daha ne yalanlar...Hepiniz şerefsizsiniz...Biz ayırım istemedik,biz adalet istedik..
Korktunuz,fenerden korkktunuz....Allah belanızı versin....Koskoca savcı birilerini delil olmadanmı içeri attı?cezaevine girenler iş olsun diyemi cezaevindeler?deliliniz yokmuş???Buna kıçımla gülüyorum...Allah belanızı versin...Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Suçumuz olsaydı Şampiyon alırdık. Adamlar ilk yarı birşey yok ikinci yarı 17 de 16, suçumuz olsaydı, ilk yarı 42, ikinci yarı 40 puan toplamazdık, daha fazlasını alırdık.İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherhalde serzenişte bulunduğun arkadaşlar arasında ben de varım..
Febe'nin ilk günden itibaren yaşadığı sürecin aynını yaşıyoruz..
şu foruma yazdığımız şeyler bile neredeyse aynı..
aynı argümanlarla kendimizi savunmaya çalışıyoruz..bizim onlardan farkımız şu; "suçumuz varsa cezamızı çekelim" diyoruz.
hiçbirimiz inanmak istemiyoruz ama gidişat maalessef istemediğimiz yöne doğru...
Herkesin bir fikri var..benim fikrim de bu..senin fikrin farklı olabilir..
Ben buraya bunları yazdım diye gerçekler hiçbir şekilde değişmeyecek bunu unutmayın.
Masumiyetimiz ya da suçluluğumuzu , buraya fikrini yazan hiçbir arkadaş etkileyemez.
Yorum
-
Medyaya alet olan Ahmet Ağaoğlu gibi bir çok TVlerde çıkıp istanbul medyasının yandaşı gibi takılan sözde Trabzonsporlular maalesef sınıfta kalmıştır. Trabzonsporu somut olmayan sebepler yüzünden suçlamaya çalışan basına hizmet etmişlerdir ben onlardan tam aksi bir duruş beklerdim hepsi gözümde bitmiştir, hepsi iyi gün dostları. Yazıklar olsun hepsine
Yorum
-
Bu iş taraftarı aşar artık.Kulüp ve taraftar ortak bir şekilde büyük bir tepki koymalı.Bu kadar rezilliğe kulübümüz sessiz kalmaz diye düşünüyorum.Sadri baba bi çıksın bakalım nolur...İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıkçası bu federasyonu bir ts li, olarak nasıl protesto edeceğimi bilmiyorum.
lütfen bir organize olma durumu yapalım ama nasıl olacak
fikirler lütfen
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yorum
-
Gamlı baykuşluk yapma sırası değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonlular Emniyet'e yürüdü
Trabzonsporlu bir grup taraftar, Türkiye Futbol Federasyonunun Fenerbahçe hakkında verdiği kararı protesto etti.
Yaklaşık 50 kişilik grup, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında toplandı. Gruptakiler, “şike yapanı düşürün” şeklinde slogan atarak, protestoda bulundu. Bir süre protestolarını sürdüren gruptakiler, daha sonra buradan ayrıldı....ölümüne trabzon !
Yorum
-
Trabzonspor aslında olayların içerisinde değil ama malesef İçerisine çekildi.
ESKİK TEŞESBBÜS diye bir şey olurmu,Hukukta Eksik teşebbüs diye bir kavram olurmu ya adam ya suçludur ya değildir.
en az 20-30 tane maça direk ve dolaylı yoldan etki eden Fenerbahçe
en az 20-30 teknik direktör-oyuncu-Yönetici ile şike alışverişi olan Fenerbahçe
Yetmedi Federasyon Başkanını istediği gibi yönetip İstediği hakemi atayan Fenerbahçe,
Hakem odası basıp HAKEMLERİ TEHDİT edip Oyuncularının sahada yaptığı her türlü pisliğe rağme kart görmesini engelleyen Fenarbahçe
Diğer Taraftar 2 maçta şike tesebüsünden Bulunmuş başaramamış diye iddianamede geçen Trabzonspor Aynı kefeye Konmuş yargılanıyor
Kanununu çıkartırken Teşebbüs İle Bunu yapanlara aynı cezayı öngören sakat kafalı hukuk adamları,
Ondan sonra Ülkede Futbolda adaletten eşitlikten bahsedelim.
Eğer Eksik teşebbüsten Dolayı takımlar Küme düşecek ise Tüm takımları Atalım Bankasyaya Bankasyayı 2 gruptan 18-18 takım yapalım Bu sene Süper lig olmasın
Gruplarda ilk dokuza giren Takımlar Çıksın Süper lige yeniden başlayalım.
Avrupayada Kimse katılmasın.
Mehmet Baransunun açıklamaları
Sadri Şener de bir şey yok Mehmet Yıldız gibi 2 tane telefon konuşması süpheli olarak takibe takılmış diyor,Ama Sadri Şener dün sabahtan beridir 24 saattir gözlem altında Daha ne ifadesi alındı ne adliyeye sevk edildi orada tutulup duruyor Fenerbahçeyi Kurtarma adına Oralarda Tutuluyor,
Kardeşim varsa Suçu al ifadesini savcılığa sevket çokmu zor Azizi Gibi hastane köşelerinde de değil.
FB liler Hırsız başkanlarına sahip çıkarken Biz daha neyle suçlandığını bile bilmediğimiz Başkanı İdam ettik.
Diğer Bir Konu Nevzat Şakar Sivas başkanını aramış FB ye maçı satacağınızı duyduk demiş,Mecnunda Fener ne veriyorsa 2 katını verin size satalım demiş.
Trabzondaki İş adamı da parayı ayarlamaya çalışmış ayarlayamamış,
FB sivasa 2.000.000 usd vermiş Trabzonda 4 milyon usd verecek iş adamı kimmiş,
Kanunen Trabzonsporla İlgili bunlar ise Hiç bir şey tutturamazlar ama malsef FENERİ yalnız bırakmama adına TRABZON,BJK ve Tüm takımları bir şekilde Bulaştırıp FENERİ kurtarcaklar ve ilk etap kurtardılar,
Siz Bundan sonra izleyin gümbürtüyü,
FİFA UEFA Türkiyeye ağır cezalar verecek bir Fener Uğruna Tüm Türkiye yanacak belkide 5 yıl kupalardan men olacağız.FB nin 1 yıllık kazancını düşünenler acaba Türkiyeyi Ne kadar zarara sokacak bunun hesabını yaptılarmı bilmiyorum.
Fener ligde kalsın Diye Açıklama yapan Kulüpler birliğindeki şerefsizler,Türkiyenin ilerde maruz kalacağı zararlara ortak olacakmısınız,
bir ayağı çukurda Uyuz İT Trabzon maçının ilk devre soyunma odasında size 50 bin tl prim yenin Şu Trabzonsporu diyerek Fenerden aldığı teşviği dağıtma adına Trabzonspora iftira atarak Yok Burak Şöyle dedi Yok Oyuncular Trabzon için oynacak dedikodusunun hesabını verebilecekmi.
HAV HAV köpeği çıkıp onlarıda açıklasaydı ya neden Bu köpeği ifadeye çağırmadılarda sadece 2,3 oyuncu ile sınırlı kaldı Bunun takımı merak ediyorum.
Aslında Yapılacak o kadar iş varki ama Şu kulüpler birliği ile hiç bir halt olmaz,
FB nin oynayacağı maçlara hiç bir takım Çıkmayacak,Bırakın Hükmen kazana kazan şampiyon olsunlar nasıl olsa UEFA FİFA düşürüp bu ünvanı alacaka ama görüyoruzki İT İTİ ISIRMIYOR.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum

Yorum