Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tesekkurler ama atamadim bir turlu gecersiz adress diyor, fifa'nin baska adresi var mi?
    Bir de rica etsem attiginiz mail adreslerinin hepsini bir mesajda toplar misiniz biriniz? Biz de hepsini kopyalayip, hepsine forwardlayalim yazip birseyler. Duyuralim sesimizi beklemekle olmuyor
    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• ŞŞampiyonluk bize fb de kümeye

Yorum

• İlk olarak tidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Fenerli futbolcularin actigi komik alinteri pankartli fotorafa, imkani olan arkadaslar mecnun, korcan,bulent ve umiti de ekleyebilirlerse, hatta kiratli eksioglu akin gibi resimleri de guzel olabilir.

Hala alinteri diyorlar, baskan rakibi satin alsin sen hala alinteri de.

Futbolcuyu anliyorum, haberleri yoksa gercekten boyle olduguna inaniyorlardir ama artik duymayan kalmadi neler oldugunu hala alinteri diyorlar. Hayret...

Güzel Fikir! Bu işlerden anlayan arkadaşları göreve davet ediyorum.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sayın Özdil,

Yazılarınızı büyük bir ilgi ile takip eden okurlarınızdan biriyim.

Hak, hukuk ve adaleti savunmanızın yanısıra spora olan yakın alakanızı da biliyorum.

Tatilden dönerek yeniden başladığınz yazılarınızda bir futbol kulübünü kurtarma adına adaletin yok sayılması ve Türk futbolunun adeta sonunun hazırlanması çabalarına da değineceğinize inanıyorum.

Öte yandan, Hürriyet gazetesinin spor servisinin yürütülmekte olan soruşturmayla ilgili tarafgir bir tutum izlediğini, adeta Fenerbahçe'nin basın bürosu gibi çalıştığını, bir taraftan adıgeçen takımın ceza almaması için yayın yaparken, öte yandan konuyla ilgisi olmayan başka takımları da haksız bir şekilde olayların içine çekmeye çalıştığını gözlemliyorum. Eminim ki bu durum sizin de dikkatinizi çekmiştir.

Bu yayın politikasının sürmesi halinde, yazarlarını zevkle okuduğum Hürriyet gazetesini takip etmemeye başlayacağımı da bu vesileyle üzülerek belirtmek isterim.

Saygılarımla

Bu da benden gitti...Bence arkadaşlar mümkün olduğunca kendi ifadelerini kullansınlar, kolaya kaçıp kopyalama yapmasınlar...

Yorum

• Hürriyet Gazete'mi kaybettim hükümsüzdü​r.

Yılmaz Bey Selamlar,

Günlerdir ülke gündemini meşgul eden şike soruşturması kapsamında gazetenizin taraflı tutumu başta beni daha sonrada yakından takip ettiğim Trabzon kamuoyunu ciddi şekilde rahatsız etmektedir. Tarafsız bir yayın ilkesine sahip olduğunu düşündüğüm yayın kuruluşunu son 10 gundur tanımakta zorlanırken kendini şövenist bir ruhla bir takım çıkar amaçlarının fedayisiymiş gibi yayın yapmasına anlam veremiyorum.

Bu anlamda sizin gibi bilge kalemlerden bu konu hakkında daha titiz ve tarafsız bir yayın için yardımlarızı rica ederim.

Saygılarımla ,

Ulaş KARAHAN
            @Napy61

Yorum

• Evet kopyala yapıştır yapmayın arkadaşlar.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• To: nuray.mert@milliyet.com.tr
                Subject: Adalet

Sürekli haktan , hukuktan , adalet kavramlarından bahseden siz değerli yazarlarımızın , son günlerde futbolda yaşanan şike ve teşvik soruşturmasında medyada güçlünün adaletini savunanlara karşı bir dik duruş sergilemesini bekliyoruz. Siz ve sizin gibi bir elin parmaklarını geçmeyen vicdanlı yazarların bu konuda tek bir kelam etmemesini meydanı güçlülere bırakmış olarak adlediyorum.Bu konuda ki hassasiyetinizi görmeyi umuyorum.
                - Bir Trabzonspor taraftarı -

Yorum

• Tamuğ un uyarısı önemlidir...Herkes kendi cümlelerini yazsın...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Akradaşlar Yılmaz Özdil'in mail adresini verirseniz bende görüşlerimi aktarim ?
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Onlarınki Alınteri ise Burnu Kırılan Tolganın ,Beyin Travması Geçiren Burağın , Yan Bağları Kopan Onur ve Arkadaşlarının ki ne

Farkımız : Onlar Para İle Biz Emeğimizle mücadele ettik.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Trabzonspor neden açıklama yaptı

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Divan Kurulu’nun dün yaptığı deklerasyon kamuoyunda geniş yankı bulurken, bordo mavili kulübün divan kurulu Başkanı Ali Özbak, böylesine bir açıklamayı neden yaptıklarını anlattı.

Özbak, “Trabzonspor olarak şike soruşturması kapsamında sürekli vurgulanıyoruz. Üyelerimiz ve taraftarlarımız ise bu konuda bir açıklama bekliyor. Sürekli Trabzonspor’un gündeme getirilmesi camiamızda rahatsızlık yarattı. Biz mağdur olan bir kulüp olarak ve kulübümüzün masumiyetine kesin kanaat getirdiğimiz için dünkü açıklamayı yapma gereği hissettik” dedi.

SAVCI YÖNETİCİMİZE “NEDEN BALIK İFADESİNİ SÜREKLİ KULLANIYORSUN” DİYE SORMUŞ

Ali Özbak, “Üyelerimiz bize ‘neden susuyorsunuz’ diyorlar. Biz kaybeden tarafız. Biz kaybetmişsek biz de bir şey aranmasına gerek yoktur. Arkadaşlarımız sorgulamaya gitti. Kimse önümüze somut bir şey koyamadı.

Örneğin bir yönetim kurulu arkadaşımıza savcı ‘balık sözünü neden çok kullanıyorsunuz’ diye sormuş. Ancak arkadaşımız deden balıkçı. Trabzonspor’un bu konularda hiçbir dahlî yoktur. Sürekli olarak Trabzonspor’un ismi gündeme getiriliyor. Trabzonspor ne yapmış. Masumdur” diye konuştu.

SORGULANAN SÜREÇ FENERBAHÇE’NİN ÇIKIŞ YAPTIĞI SÜREÇ
                        Fenerbahçe’nin istatistiklerini neden gündeme getirdiği konusuna da değinen Ali Özbak, “Fenerbahçe ilk yarı ve ikinci yarı istatistiklerine baktığımızda 33’e 49 yapmış, tarihi bir rekor kırmış. Yorumlayan arkadaşlarımız buna dikkat etsin.

Biz Trabzonspor olarak ikinci yarıda geri düştük. Fenerbahçe ileri çıktı. Hadise de bu süreçte sorgulanıyor. Sorgulanan süreç bu. Biz bu nedenle mağdur olduk diyoruz” dedi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNDE TEDİRGİNLİK VAR
                        Ali Özbak, “11 Temmuz’da önce Kulüpler Birliği Vakfı sonrasında Futbol Federasyon’u bir toplantı yaptı. Kulüpler Birliği Vakfı bütünlük içerisinde hareket edilmesi kararı aldı. Federasyon da lig ve Süper Kupa takviminin aynen uygulanacağını söyledi.

Burada 17 kulübün bulunduğu ortamda Federasyon’a teşekkürü Fenerbahçe Yönetim Kurulu yaptı. Biz ya da Galatasaray yapmadı da Fenerbahçe yaptı. Endişe duydukları için. Bir tedirginlikleri vardı” diyerek sözlerini tamamladı.

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Divan Kurulu’nun dün yaptığı deklerasyon kamuoyunda geniş yankı bulurken, bordo mavili kulübün divan kurulu Başkanı Ali Özbak, böylesine bir açıklamayı neden yaptıklarını anlattı.Özbak, “Trabzonspor olarak şike sor

Yorum

• Benim kendi cümlelerim büyük oranda küfürden oluşur..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamuğ un uyarısı önemlidir...Herkes kendi cümlelerini yazsın...
                            Erdal abi Kadohor'dan slmlar...
                            Kaç gündür internete falan giremedim..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• sike sorusturmasi: Belgeler adliyeden tff'ye gÖtÜrÜlÜyor-bloomberg ht

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdal abi Kadohor'dan slmlar...
                                Kaç gündür internete falan giremedim..
                                Geliyorum inşallah...."Oy benum sevdiceğum olur mi böyle keder Çaykara yaylalari onbeş doktora bedel"
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X