Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben salih tuna nin neyi kimi savundugunu anlamadim bu surecte,
    bir nalina bir mihina, sohbet fenere meyilliyse fenerli, Trabzonspora meyilliyse Trabzonsporlu.

Valla bir programda oğlum koyu fenerli demişti.Bazen trabzonspor lehine bazende fenerbahçeye yakın açıklamalar yapabiliyor.

Bende şuana kadar anlamış değilim

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fifa güvenlik başkanının , önceliğimiz futbolcuyu korumak olacaktır vurgusu ilgi çekici.
      Ibrahim Akin,tehdit telefonlari mi aliyormus ?
      Türk polisi ne güne duruyor da Fifa korumaya kalkiyor futbolculari ?

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizi niye düşürsünle kardeşim fener 15 maçta şike teşvik yaptığı emniyet tarafından tesbit edilmiş daha onu bile kurtarmanın hesaplarını yapıyorlar. bizi hangi şuçtan düşürecekler ne biçim yorumlar yapıyorsunuz. herhalde bir hafta hiçbişe takıp etmeden buraya bodoslama yorum yapıyorsunuz.
        bak kardeşim şu an yöneticilerimiz hepsi dışarda serbest yani kuvvetli suç şüphesi yok yani delil yok yani bizim suçumuz olmadığı gibi telefon kayıtlarında onca küfür yemişiz asıl biz bunlara tepki koyalım
        Güzel kardeşim bizim ne suçumuz vardı da bu yıl şampiyonluğu ayak oyunları ile elimizden alıp Fenerbahçe'ye tescil ettiler? Bütün maçlarımızı alın terimizle, emeğimizle oynadık .O zaman şampiyonluk elimizden alınırken suçumuz neydi? Sanki federasyon bugüne kadar hep adaletli davranmış, şimdi de adaletli davranacak gibi konuşuyorsun.

İnşâallah endişelerim boşunadır ama bence İddianâmenin beklenmesi yönünde fedarasyona baskı yapılması en doğrusu olur. Federasyon iddianâmeyi bekleyeceğiz derken niyeyse birden ağız değiştirdi.

Küfür olayı bütün haklarımızı eksiksiz aldıktan sonra ilgilenilecek en son olay. Tazminat davası açılır herhalde. Bir de Fenerbahçe'nin bizi uğrattığı maddi manevî zararı tazmin için davâ açma hakkımız var mı? Bunu merak ediyorum. Eğer varsa çok yüklü bir para alırız.

Fenerbahçe ligler ertelenmesin diye baskı yapıyor. Bunu, yeterli zaman olmasın alınacak karar çok çabuk alınsın diye yapıyorlar. Hesapları bu yönde. Bizim de bu hesabı bozmamız gerekiyor.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 00:40.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim hakkımızda çeşitli iddaaların olduğuna dair iddaalar varmış ççç
          evet medyanın tam olarak dediği bu amaç bize sakın sesiniz çıkmasın iddia nın iddiası

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende senin gibi umuyorum renkdas yanlis anlama ama bunlar fb'yi kurtarmak için ülkeyi feda edebilir bugüne dek yapilan açiklamalar fb yöneticileriyle toplantilar daha bizim bilmedigimiz lig tv'nin oyunlari olan ülke futboluna olucak
            fenerasyon ne karar verirse versin olayın esas kısmı adliyede görülecek, içerdeki 30 kişi nin hiç suçu yokda boş yeremi içerde duruyorlar.dolayısı ile medya ya kalmış değil iş.zaten medya fb yi şampiyon yapmıştı.güzel yurdumun çivisi çıkmış maşallah.nereye el atsan bataklık olmuş her yer.Bu düzen değişiyor ülke değişiyor, ben inanıyorum sizde inanın.Ben Başbakanımızı çok takdir ediyorum.helal olsun diyorum.fb nin başkanını sorgulamak kimin haddine iken şimdi metris de...Allahım Çokkkk Büyüksün...
            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Bugünkü resmi site açıklamasından sonra çok daha güçlüyüz Olcay Abi...

En az 3 kere şu diyaloğa şahit oldum tv de...

X yorumcu/muhabir : Trabzonspor hakkında da ciddi iddialar var...
              Sunucu / herhangi bir katılımcı : Peki nedir bu iddialar...
              X yorumcu / muhabir : ERROR...Kem, küm, elif, be, te, se...hah...te se eksik tesebbüs
              Sunucu/herhangi bir katılımcı : ERROR
              En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 00:37.
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                okudum hepsini takib ediyorum kardes
                nacisane görüsüm sadece
                Bir daha oku...tekrar tekrar oku...zararı yok...yazdıklarına şaşırdığım bizi neden 3. lige düşürmediğin oldu...tekrar oku inanıyorum bunu da yapabilirsin...

Yorum

• Aslinda bir an olsun sakin ve tarafsiz dusununce Trabzonspor sampiyon.Fener,bjk,sivas kume duser.Gayet duz mantik.Diger turlu dusunenler okuzun altinda buzagi ariyor,olsun arasinlar bakalim,sahsen ben cok rahatim ve kesinlikle sampiyon biziz

Yorum

• Kulüpler Birliğini ve Havuzu sansasyonel bir açıklama ile terketmemiz gerektiğini 1 aydır söylüyorum...Kendi çukurlarında debelenmeye devam etsinler...Trabzonspor LigTv'den kazandığı parayı hatta daha fazlasını kendi yayın haklarını kendisi pazarlayarak kazanabilir...
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Aziz Yildirim ciksin anlatsin son 15 yilda olup biten pislikleri fener küme düsmesin.

Haydee ...
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi 2 saat öncesine dönün ve sorun Fener düşer mi? Daha ne kadar düşsün ki?
                        Düşmez kalkmaz bir Allah, düşer, ama kalkamaz bir FB'dir!
                        İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlaçlarını içmezsen şekerin 350 de olur 550 de.
                        O zaman hapis yatamaz raporunu Azrail'den alır.
                        İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Suç, delil, ispat, şu bu... İşin beğen ya da beğenme bir denklemi var, matematiği var...
                        Matematik varsa sorun yok diyorum...
                        Bu matematik bizi kandırmasın Hocam?!

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 27 yasindayim ve tek sampiyonlukta görmedim trabzonluda degilim.
                            ama artik biraz milliyetçilikten biraz futbol askindan biraz ozan arif'ten biraz ünal karamanin o biyiklarindan kalma bir trabzonsporlulugumuz var.
                            vazgeçilmezimdir benim trabzonsporumuz memleket farkli olsada istanbula isyandir haykiristir trabzonsporlu olmak haksizliga bas kaldiristir.
                            onulu bir direnistir 50 senede sampiyon olamazsakta çocuklarimi trabzonsporlu olarak yetistirecegim çünkü kirli bir sampiyonluktansa onurlu ikincilikleri tercih ederiz biz.
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel kardeşim bizim ne suçumuz vardı da bu yıl şampiyonluğu ayak oyunları ile elimizden alıp Fenerbahçe'ye tescil ettiler? Bütün maçlarımızı alın terimizle, emeğimizle oynadık .O zaman şampiyonluk elimizden alınırken suçumuz neydi? Sanki federasyon bugüne kadar hep adaletli davranmış, şimdi de adaletli davranacak gibi konuşuyorsun.

İnşâallah endişelerim boşunadır ama bence İddianâmenin beklenmesi yönünde fedarasyona baskı yapılması en doğrusu olur. Federasyon iddianâmeyi bekleyeceğiz derken niyeyse birden ağız değiştirdi.

Küfür olayı bütün haklarımızı eksiksiz aldıktan sonra ilgilenilecek en son olay. Tazminat davası açılır herhalde. Bir de Fenerbahçe'nin bizi uğrattığı maddi manevî zararı tazmin için davâ açma hakkımız var mı? Bunu merak ediyorum. Eğer varsa çok yüklü bir para alırız.
                              herkes milat olacak diyor ya 3 temmuz milat olacaksa bizim hakkımız verilecek demek istedim bana sorsalar fener küme mi düşsün yoksa trabzonun şampiyonluğumu verilsin ben şampiyonluğu tercih ederim benim hakkım verildikten sonra bana ne fenerden fenerin küme düşmesi bizimle ilgili olmayan boyutu bizim buna organize olmamız lazım. yada şike teşvik serbest olsun bizde dişimizden tırnağımızdan artırıp şampiyon olalım

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir daha oku...tekrar tekrar oku...zararı yok...yazdıklarına şaşırdığım bizi neden 3. lige düşürmediğin oldu...tekrar oku inanıyorum bunu da yapabilirsin...
                                no comment
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X