Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenez erzik diyorum. eğer o olmasaydı uefa aksiyonu almıştı çoktan. çok net.
    Şenez Erzik fenerli mi bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyorum Şenez bey Uefa'ya demiştir ki "durun hemen müdahale etmeyin biraz bekleyin. Takımlarımızı men etmeyin" gibisinden. Konuşma olmuş mudur diyorum ?

Takım derken futbol takımları
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yıldırım'a "Kocaman" ziyaret..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve beraberinde 4 futbolcu Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmeye gidiyor.

ajansspor

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar, çok özür dilerim...

Bir uyarı yaptık naçizane... 10 dakika evvel sanırım...

Dikkate alan oldumu....

Kendi aramızda konuşup, en güzel fikirleri üretelim elbette...

Ama o fikir burda kalırsa hiçbir işe yaramazzz...

Kendi aramızda konuştuğumuz sözler, sokağa da çıkmalı, eyleme dönüşmeli...

Sokağa dediysek, sanal dünyanın girdaplarına elbet....

Yoksa boş konuşmuş oluyoruz...

Kimse kusura bakmasın!

Spor'un dışına çıkmamız lazım... Spor içi bizi yer bitirir....
        Orda yokuz zaten....

Tüm gazetelerin siyaset ekonomi yazarlarına kısa net ulaşalım...

eğer böyle bir kampanya yapacaksak bence her gazeteden bir kaç isim belirlenmeli ve msj trafiği onlara yönlendirilmeli.her yazara msj atarsak bence işe yaramaz.genel bir kampanyanın işi olarak görülür.

oysa belirli bir yazar grubu seçilirse o yazar grubu bu kampanyanın sesi olmaya kendini mecbur eder.

herkes takip ettiği gazetelerden güvenilir bulduğu yazar isimlerini önersin.

Yorum

• benim önerim milliyetten melih aşık ve mehmet tezkan

Yorum

• hürriyete de mail atacağım ama sitelerinden baktım "adam gibi" bir yazarı yok ki..

al birini vur ötekine..

siz kime gönderdiniz?

Yorum

• Yılmaz Özdil üzerinden hürriyeti vuralım ?

Yorum

• Ziyaretin hası işte!

Ne diyecek acaba?

Başkanım biz de ter döktük, ne gerek vardı, deyip istifa etmek erdemini gösterebilecek mi?

Ortaya serilen onca pisliğe rağmen, ne diyecek Aykut efendi başkanına...

Başkanım, biz inanmıyoruz mu diyecek?

Herşey ortada, görüyoruz, ama inanmıyoruz he?

Trabzonu yenmiştik bu da mı şike diyecek belkide...

Sığ herifler...

Ziyaretin hası bu bence!

....
                İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yıldırım'a "Kocaman" ziyaret..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve beraberinde 4 futbolcu Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmeye gidiyor.

ajansspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıldırım'a "Kocaman" ziyaret..

ajansspor
                  Hmm..
                  Şimdi yalakaları sıralayalım..
                  Başta Emre
                  Alex
                  ?
                  ?

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şener'e şike mesajı
                    SORU: Kayıtlara göre 14 Mayıs 2011'de Zeki Mazlum, X şahsa cep telefonundan "Başkanım benden duymuş olmayın İbrahim Akın 200 milyar aldı Fener'den onu diyecektim" mesajını gönderdi. Sonra Zeki Mazlum'un X şahsı aradığı ve "O mesaj benim o arkadaşa geliyor. O da o şekilde bana attı. Ben de size yolladım. Bana da bir sporcu atıyor bu arkadaşıma." X şahsın "Bunu ...konuşurum ben sabah, öyle bir şey biz de duyduk abi" dediği, Mazlum'un da mesajı gönderen kişinin sağlam olduğunu
                    belirttiği hatırlatıldı.
                    CEVAP: Ben kesinlikle şike parası almadım bu kişinin kim olduğunu ve niye böyle konuştuğunu bilmiyorum.

Şifre uçak bileti mi?

TRABZONSPOR-İBB: 3-1
                    SORU: Maçtan önce teşvik pirimi teklif eden veya şike için sizi arayan oldu mu?
                    CEVAP: Menajerim Yusuf Turanlı şike parası teklif edildiğini belirterek kabul etmemi istedi. Takım arkadaşlarıma da bu durumu iletmemi ve çok iyi oynamalarını istedi. Ben de böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Fakat ısrar edince dayanamayarak Yusuf Turanlı'ya yalan söyledim, arkadaşlarımın isimlerini verdim.
                    SORU: Tarabzon-İBB maçında yapılan şike nedeniyle sürekli görüşmeler yapıldığı, sizin de Yusuf Turanlı ile görüşmeye gititğinizde yanınızda İskender Alın'ın da olduğu tespit edildi.
                    CEVAP: Bu görüşmeyi hatırlıyorum. Görüşme benim ve İskender Alın'ın Beşiktaş'a transferi konusundaydı, kesinlikle
                    Trabzon maçıyla alakalı değildi.

Yukaridaki yazidan ne cikariyorsunuz arkadaslar? Bilmiyorum uykusuzluktanmi ama birturlu anliyamadim...
                    İ.akının sorgusu.Zeki mazlum bizim başkana i.akın fenerden 200 aldı diye mesaj atıyor.Sadri şenerde biz de duyduk öyle bişey diyor.Burda bizi suçlayıcı bişey yok...
                    2. konuşma da ts-ibb maçında fenerden gelen teşvik parasıyla alakalı...

Yorum

• Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve beraberinde 4 futbolcunun Metris Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmeye gittiği belirtildi.
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hmm..
                        Şimdi yalakaları sıralayalım..
                        Başta Emre
                        Alex
                        ?
                        ?

Volkan
                        Selcuk

Yorum

• Kesinlikle hocam.... Çok iyi isimler...

Hürriyet'in G. Y. Yönetmeni Enis Berberoğlu sanırım...
                          Çekirge var ayrıca...

"Spor sayfalarınız, gazetenizin okunurluğunu, inandırıcılığın direkt etkilemiştir" şeklinde.....
                          İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim önerim milliyetten melih aşık ve mehmet tezkan

Yorum

• İbrahim akının kayıtlarını okudum. Orda Zeki mazlum, başkana mesaj çekmiş. Akını 200 milyara satın almışlar diye. Heralde Zeki mazlum ve başkana bunlar soruldu, nerden biliyordunuz diye...

Yorum

• Belgeleri bu ekip inceleyecek sanırım.

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Yorum

• Nuray Mert yazdımı bu konuda?

Ona da... Hatta ona daha da sert bir yazı gidebilir... O Trabzonlu ayrıca...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X