Türkiye de doğru bi iş ne zaman yapılacak acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bildiğim kadarıyla savcının medyadan da duymuş olsa bi konu hakkında soruşturma açma yetkisi bulunmakta. Şike olayından sonra fenerlilerin gsyi içine çekme çabası işte medyada çıkan ve herkesin kesin bi dille o sezondaki bazı maçları özellikle son hafta maçı için soruşturma açılmıştır bu 2006 sezonuyla alakalı. Korktuğum konu federasyon süreç devam ediyor diye kararı ertelemesi ve ligi başlatması düşük bi ihtimal ama böyle bi ihtimal var
Yorum
-
Birinci sorunun cevâbını Federasyon verdi, kararın en geç 25 Ağustosa kadar verileceğini açıkladı.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalık malum sulanıyor, 10 gündür etik kurulunda olan belgeler var,şikeyle ilgili kararlar ne zaman alınacak?
CL'den elendik eger ki Şampiyon ilan edilirsek bundan sonra ki sürec nasıl işleyecek, maddi manevi kayıplarımız için nereye dava acacagız?
05-06 sezonuna kadar gidildiyse bi zahmet 04-05 sezonunu da incelensin.
Bu sürecte ve öncesinde hakkımızda asılsız haber yapan kişiler ve kurumlar hakkında gereken davalar acılacaktır,taraftarımız rahat olsun gibi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Senn bi önerin var mı?
Bence yazdığın diğer sorular ancak kararın açıklanmasından sonra gündeme gelecek konular.
Şampiyonluğumuz açıklanırsa ŞL şansımızı tamamen yitirmediğimizi düşünüyorum. Ama ŞL'ne katılsak bile tazminat hakkımız var, bu hakkımızdan vazgeçmemeliyiz.
Yönetimin açıklanacak kararı bekleyip ona göre tavır alması daha doğru olur diye düşünüyorum.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 16:23.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Arkadaşlar rar. uzantılı şekilde bir arkadaşım yolladı..İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, ryilmaz@senkromec.com mail adresim. Dosyayı indiremedim inmiş halini mail atabilirmisiniz?
Teşekür ederim...
Fakat açamıyorum..
Açılmış halini yollarsanız memnun olurum..
Teşekürler tekrardan...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
FB - DENİZLİ maçına geri dönüş soruşturmanın bulandırılması, Fener'in kümede kalmasını sağlamaktan başka bir şey değil.
FB- TRABZONSPOR maçını sorgula, Cem Papila ile Şekip Mosturoğlu ilişkisini sorgula..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Türk Futbolun avrupada rezil olam sebeplerin birisidir bu Sampiyonluk yarislarda sike tesvik verme.Sampiyon oluyon ama avrupada Sike veremesin büyük takimlara ondan sonra yersin 4-5 gol.Türk futbolu yükselmek istiyorsa simdi bütün pislikleri ortaya dökmeli ve temizlemeli.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arkada$lar demin Facebook'da Trabzonspor Hüseyin Avni Aker sayfasindan "Ifadeler" adli Win-Rar klasörünü indirdim bilgisayarima...bilmiyorum burda payla$ildi mi...ama o klasörün icinde Ahmet Celebi, Ali Kiratli, Aziz Yildirim, Korcan Celikaya, Sezer Öztürk ve Ümit Karan'in 150 sayfalik ifadeleri var...ne kadari dogru ne kadar yanli$ bilmiyorum...nasil ele gecirildigi de mechul...ama zaman buldukca göz atacam...
Yorum
-
mehmetbaransu Şike teşvik her zaman şuçtu. Sadece yapanlara hapis cezası verilmiyordu. Belgelenirse GS de küme düşer. Olay budur.
mehmetbaransu mehmetbaransu
GS ilgili bilgileri netleştirmeye çalışıyorum. Bir mektubun kopyası var A. Polat'a Bülent Tulunun yazdığı. Teşvik girişimi iddiası.
mehmetbaransu mehmetbaransu
Yetkili ağızdan Song, 1.5 milyon iddialarını doğrulattıktan sonra sizinle paylaşacağım. Bir kişiden doğrulattım ama 2. kişiyi bekliyorumRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
beyler biz hala inanmak istemiyoruz ama polis kesin konusuyor,verecegim alinti azizenin sorgusundan,
"Karşılaşma sonuçlarına bakıldığında Kayserispor'un 2-1 yenildiği, Bursaspor'un 1-1 berabere kaldığı, Trabzonspor'un 2-1 yendiği ancak şike faaliyeti için görüşülen Serkan BALCI'nın kırmızı kart gördüğü tespit edilmiş, sonuç olarak Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan iki takımın puan kaybı olmuştur."Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.
Yorum
-
- Cemaat gs'li bişey çıkmaz
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
25 Agustos'ta verilecek yanlış kararın geri dönüşü çok zordur, ondan sonra mahkeme kararını beklemek zorunda kalabiliriz. .İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirinci sorunun cevâbını Federasyon verdi, kararın en geç 25 Ağustosa kadar verileceğini açıkladı.
Bence yazdığın diğer sorular ancak kararın açıklanmasından sonra gündeme gelecek konular.
Şampiyonluğumuz açıklanırsa ŞL şansımızı tamamen yitirmediğimizi düşünüyorum. Ama ŞL'ne katılsak bile tazminat hakkımız var, bu hakkımızdan vazgeçmemeliyiz.
Yönetimin açıklanacak kararı bekleyip ona göre tavır alması daha doğru olur diye düşünüyorum.
ŞL'den elendik, Uefa'da play-off oynayacagız,gruplara kalırsak ondan sonra ŞL'ye dönemeyiz bence. Yani o tren kaçtı malesef. .
Benim dmek istedigim acıklama psikolojik baskı anlamında.
Çok sessiz kaldık,''alınacak her karara saygılıyız'' bekleme tarzını hiç sevmedim. .
İş işten gecer haberimiz bile olmaz . .
Biraz daha baskılı,yırtıcı olmalıyız
Yorum
Yorum