***BJKAS***BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Zemin Kat Beşiktaş İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : (212) 310 10 00 - (212) 258 81 94
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) 310 10 00 (107-156) - (212) 258 81 94
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Şirketimiz Avrupa Kupalarına katılım hususunda UEFA ve TFF'nin açıklamaları uyarınca hareket etmek durumundadır.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin hakim ortağı Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından son günlerde meydana gelen ve kamuoyuna yansıyan olaylar sonucunda Şirketimiz yönetim kurulu üyesi, teknik direktör ve personelinin yargılanmaları ve tutuklanmalarına karar verilmesi karşısında, anılan yargılama ve tutuklama kararlarının haksızlığına ve isnat edilen suçlamaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekmek, arkadaşlarımıza olan desteğimizi belirtmek ve onların suçsuz olduklarına olan tam inancımızı kamuoyuyla paylaşmak ve ayrıca Kulübümüz ve arkadaşlarımız hakkında Ziraat Türkiye Kupası üzerinden yapılan spekülasyonların önüne geçmek amacıyla, dava neticelendirilinceye kadar kupanın Türkiye Futbol Federasyonu'na iade edilmesi kararı alınmıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa Kupalarına gidecek takımların 31.05.2011 tarihinde UEFA'ya bildirildiğini ve bu listenin şu an için aynen geçerli olduğunu 19.07.2011 tarihli açıklamasıyla da belirtmiştir. Dolayısıyla Şirketimiz, Avrupa Kupalarına katılım hususunda tek yetkili kurumlar olan UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun yukarıda yazılı açıklaması uyarınca hareket etmek durumundadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Şikeci şerefsizler ikinci aşamaya geçtiler.Bu avukat ..........ğu kampanyanın başı.Meseleyi sulandırma ,zamana yayma,zaman kazanma,başta biz herkesi için işine çekme.Savcı,hakim,siyasi,gazteci herkesi bulaştırma. Bu ülkede daha öncede yapılmış,namussuz sulandırma propagandaları.
Hepsi bizim şammpiyonluğumuzu vermemek ve ş. feneri kurtarmak için.
Bana o soruyu soranlara la oğlum godoş sen İstanbullumusun sizin gibi mallar önüne konanı yerler sen doğmuşsun 3 seçenek koymuşlar birini seçmişsin araştırmadan görmeden öğrenmeden bilmeden diyorum susuyor Halbuki devam etse daha onun öküzlüğünden sonra benim Trabzonspora gönül vermemin haklı sebeplerini sayacağım ama nerdeee
Şu aşamada Federasyonun delilleri nasıl yorumlayacağı ve niyeti çok önemli. Tarafsız olsurlarsa problem olmaz diye düşünüyorum ancak Trabzonsporla ilgili önyargılı iseler maalesef şampiyonluğumuzu vermeyebilirler diye düşünüyorum. Mesela Trabzonspor yöneticilerinin Mecnuna niye maç satıyorsun sitemini evirip çevirip Maç sonucunu etkilemey yönelik bir hareket olarak yorumlayabilirler. Biz torpil istemiyoruz. Sadece hakkımızı versinler yeter.
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Şu aşamada Federasyonun delilleri nasıl yorumlayacağı ve niyeti çok önemli. Tarafsız olsurlarsa problem olmaz diye düşünüyorum ancak Trabzonsporla ilgili önyargılı iseler maalesef şampiyonluğumuzu vermeyebilirler diye düşünüyorum. Mesela Trabzonspor yöneticilerinin Mecnuna niye maç satıyorsun sitemini evirip çevirip Maç sonucunu etkilemey yönelik bir hareket olarak yorumlayabilirler. Biz torpil istemiyoruz. Sadece hakkımızı versinler yeter.
Fedrasyonun niyeti,amacı başından beri belli değilmi arkadşlar?Esprimi bu yoksa?
Yorum